logo

Medische abortus. beoordelingen

Totaal berichten: 4187

06.24.2015, Tanya
Schreef het eerste bericht 's nachts.
Vandaag ging ik naar de counter.uzi, er is geen foetus ei, er zijn ook geen zgags. Maar in de baarmoeder is er meer vloeibaar bloed. Ozdistka zei dat hij een week geen lip had. Esche tijd op de controle Uzd per week.

24/06/2015, Elvira
Hallo, lieve vrouwen! Ik ben 40 jaar oud, geen echtgenoot, ik heb een volwassen dochter. Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, besloot ik een medische abortus te maken, omdat het nu lijkt te worden beschouwd als de meest moderne en veilige manier om een ​​zwangerschap te beëindigen. De termijn was 5 weken. Het was aan de vooravond van alles, in veel pijn, weeën, etc. Ik persoonlijk had het niet. Ik kwam naar de kliniek, de dokter gaf Mifepristone 1 tablet, maar ik vroeg om 3! Sinds ik heb gelezen, heb je precies 3 tablets nodig. De dokter zei dat het effect was van één pil, die van drie naar hetzelfde, maar ik drong aan op drie. Mifepriston veroorzaakt geen menstruatie, het blokkeert het zwangerschapshormoon. Over het algemeen dronk ik, er was geen gevoel. Na anderhalve dag heb ik 2 tabletten Misoprostol geabsorbeerd. De sterkste koorts begon, en binnen een uur begonnen de menstruatieperioden, zonder weeën, pijnen, lichtjes getrokken aan de onderbuik en lichte pijn. Er was veel bloed, met stolsels. Het duurde alle 6 dagen, maar de laatste 2 dagen zijn zeer bescheiden. Gisteren kwam ik bij de controle-echografie, het bleek dat het foetale ei uitkwam, maar de stolsels bleven een beetje. De dokter gaf nog 2 Misoprostol, geabsorbeerd, maar er is geen sterk bloed, het gaat een beetje uit. De dokter zegt dat de baarmoeder zich met een beetje ontslag kan zuiveren. Hier hoop ik, ik wil echt niet naar een vacuüm gaan. Meisjes, misschien was het iemand ?? Deel alsjeblieft! Ik zou het dankbaar zijn!

06.27.2015 jachthaven
Ik ben 40. Ik heb vandaag gedronken met de tweede fase van de vredesvlieg.De nacht leggen is genoeg voor een half uur.Was er iemand anders? En je hebt andere medicijnen voorgeschreven, zoals acetyl.salits.k-ty.

06.24.2015, Valentina Vasilievna
Elvira, echt het schema met 3 tablets is betrouwbaarder. Het 1-pillenschema werd oorspronkelijk door de WHO voorgesteld voor gebruik in derdewereldlanden met een hoog armoedepercentage om het aantal illegale abortussen te verminderen, aangezien mifepriston niet goedkoop is. De resultaten van Europese klinische vergelijkende studies tonen een hoger risico op falen aan bij gebruik van mifepriston in een dosis van 1 tablet (200 mg). Het schema met 1 tablet mifepriston was geregistreerd in de Russische Federatie, ondanks het feit dat er geen klinische onderzoeken in ons land zijn uitgevoerd, maar er zijn gegevens uit Chinese onderzoeken gebruikt. Volgens de officiële gegevens van het ministerie van Volksgezondheid van de Russische Federatie, is de effectiviteit van het schema met het gebruik van 1 tablet (200 mg) ongeveer 77%, maar het vermindert de totale kosten van de procedure van medische abortus, het schema met 3 tabletten is 97-98% effectief. Of het de moeite waard is om wat geld te besparen, verhoogt het risico van inefficiëntie en daaropvolgende curettage, elke vrouw moet individueel beslissen.

06.24.2015, Tanya
Tanya, 29 jaar oud, 2 kinderen
Hallo
Volgens haar getuigenis ging ze voor een medische abortus. Uzd toonde 3-4 n.b.
Bij de dokter Vipila 3, de tab 8.06, na een dag beginnen te smeren. De toestand was normaal. 10.06 Vipila 2 t.mirlyuta, begon na 7 uur een beetje uit te smeren. Ik belde de dokter, ze had al gezegd om morgen te komen voor dubbele 2 tabletten vrede, omdat ik dacht dat ik er twee zou aankunnen. Na 2, na de goedkeuring van de vrede op 11.06, begon hij de pijn te trekken, de pijn was gemakkelijker dan met M. Vidileniya ging, maar niet zo overvloedig. PJ viillo 14.06. Embryo zag, lijkt op een zeepaard en punten van de ogen worden bekeken. Zgustov sloeg als zodanig niet, nog steeds de matiging van vydileniya gaan, morgen op de echo. Ik zal me daarna afmelden. Sorry voor fouten, ik schrijf vanaf de telefoon.

23/06/2015, Pretty Woman
Ik ben 40 jaar oud, met een vertraging van 5 dagen toonde de test 2 strips, twee volwassen kinderen, een bedrijf. Ik kan niet bevallen. Besloten medabort. De dokter om één uur 's middags gaf 200 gram. 1 tablet penkraftona., Voelde niets. Na 36 uur bestelde ik 1 tablet misoprostol, na 3 uur nog 1 tablet misoprostol.
Ik schrijf, omdat het op het internet verschrikkelijk is dat het geschreven is over een medabort, een zee van bloed, bijna een gevecht. Misoprostol zag 's nachts, ze was wild bevreesd, dus ging ze naar bed, dacht dat als ontslag en pijn begon, ik wakker zal worden. De eerste tafel dronk om 12 uur 's nachts, de tweede om 3 uur, zette de wekker op, om drie uur, wekte de tong tabl en sliep. De ontlading was erg schaars, matige pijn. 'S Morgens belde ik de dokter, volgens de instructies moest ik om 12 uur een andere tafel met misoprostol drinken. De dokter zei dat als het bevruchte ei eruit komt, niet drinkt.
Ik kwam een ​​hysterische dokter tegen, ik kreeg de helft van de pakking, zei ze om 9 uur 's morgens om misoprostol te drinken, en om 10 uur' s morgens nog een tafel met misoprostol. Ik dronk, lag, rustte, ontlaadde en de pijn is zeer gematigd. Gedurende de dag kwam een ​​beetje geel slijm. Ik was er absoluut zeker van dat abortus met honing mislukte en ik wilde naar het vacuüm gaan. Mijn borsten deden pijn, ik voelde me schuldig. De dokter stelde gerust, ze zei dat alles in orde was. Ik geloofde niet. Op het spoor. de dag ging naar de echo, na 36 uur van de eerste tafel. Misoprostol, op de uzi-uterus is schoon.
En er is weinig ontlading en er is geen pijn, dus alles is individueel!

21/06/2015, Svetlana
Hallo meisjes, ik zal mijn verhaal niet vertellen, ik ben 22, ik heb nog geen kinderen, in plannen van twee jaar, ik werd zwanger, maakte twee tests, was positief. kansen, moeilijk, maar verder niets. Ik ben geslaagd voor alle tests, op 19 juni 1515 dronk ik een pil Mifepriston bij de dokter, op de eerste dag was er niets anders dan hartzeer en wilde tranen, en tja 20 begon 's avonds, het bloed stroomde een beetje en de onderbuik was erg ziek, teruggevend tijdens de menstruatie werd ik drie keer per nacht wakker, het was erg pijnlijk, ik zag noshpu, omdat er niets meer aan te doen was, ik dronk twee tabletten Misoprostol om één uur 's middags, 10 uur zijn verstreken en ik heb niet veel bloed Nee, er was een soort klontje, maar ik denk dat het te klein is voor een vrucht, ik heb 2-3 Gödel en zhmvot en pijn in de rug en zeer geven. van wie het vergelijkbaar was, meisjes afmelden. Ik ervaar, ik heb nog nooit een abortus gedaan met chirurgische ingrepen en een vacuüm, er was ook een medicijn (ongeveer 4 jaar geleden), maar het was niet zo pijnlijk en het bloed stroomde en er waren bloedstolsels, maar nu begrijp ik niets.

05/22/2015, Maria
Goede dag voor iedereen! Vandaag, op 05.22.15, heb ik 's ochtends een test gedaan, het resultaat is positief. Ik wil geen tweede kind, of liever niet allebei met mijn man. Voordien waren er abortussen, maar vacuümafwijkingen. Nu wil ik beslissen op een tablet. Binnenkort ga ik naar de dokter. Ik kende deze procedure helemaal niet totdat ik naar dit forum kwam (ik opende de eerste die ik kreeg, en zo succesvol), ik begreep dat dit thuis zou gebeuren. Ik weet wat een vacuüm is, om wat voor reden dan ook, daarna lijd ik psychologisch dan 8-9 maanden. Ik heb helemaal geen verlangen of aantrekkingskracht voor mijn man. Alleen de angst voor een soort en helemaal niets, en hoe ik het ook voel. Dit is erg deprimerend. Dacht over de aankomende nacht tot afschuw. Daarom wil ik pillen proberen. Laat het gaan als een maand. laten we gaan Misschien zal na deze methode niet zo verschrikkelijk zijn. onaangenaam en met een sterke afkeer van sensaties.

05.25.2015, Valentijnsdag Vasilievna
Over het verschil tussen abortus van geneesmiddelen met curettage en vacuümaspiratie die hier in detail wordt beschreven www.mifegin.ru

05/23/2015, Mira is 27 jaar oud
En na het medicijn zul je ook precies 9 maanden moreel onderdrukt worden. Wat is het verschil wat voor soort abortus: vacuüm, pillen, chirurgisch. De procedure is anders, maar de betekenis is hetzelfde. Kortom, verlaat de babykit. Vooral omdat je getrouwd bent.

Medische zwangerschapsafbreking (MFA) - beoordelingen

Negatieve beoordelingen

Ik had twee vriendinnen en een kennis van mijn moeder. Mijn kennis was goed voor 5 weken, het deed pijn tijdens de menstruatie, maar na een week of zo hadden de vriendinnen letterlijk 3 weken, het was erg pijnlijk voor beide. De tweede moest een pil drinken, maar er kwam niets van terecht, waardoor het niet mogelijk is om zwanger te worden.

Het is beter om een ​​vacuüm te maken.

Ik ben 21, ben zwanger, wilde niet bevallen. Ze hoorde over medische abortus, ging naar de dokter, de periode van 5 en een halve week. De arts schreef pillen miropriston en vrede voor. Op dezelfde dag, om 19.00 uur, nam ik als eerste 3 pillen, geen veranderingen, alles is in orde. Na 48 uur, 2 tabletten van vrede, na anderhalf uur, begon hij pijn te doen en begon te bloeden, nog eens 2 tabletten onder de tong en begon. Een half uur later begon de onderbuik verschrikkelijk pijn te doen, weeën, gewoon hels pijnlijk, ik dacht dat ik het niet zou overleven. Het bloed was erg sterk, stolsels, drie uur liet niet los, misselijkheid en braken. Bijna de hele dag was slecht, de temperatuur steeg. De volgende dag was al normaal. Morgen op de echo. Overvloedige kwijting tot nu toe. Gelukkig voor degenen die alles hebben doorstaan, is niet zo pijnlijk. Het was vreselijk voor mij.

Welkom! Uzi liet een periode van 6 weken en 2 dagen zien. De dokter zei: "Onderbreek". Na het tekenen van het contract en de betaling, op kantoor nam ik de eerste pil, ik gaf er nog twee mee. Ze nam alles tot het laatste moment - er volgde geen resultaat. Toen we aankwamen bij de controle-echografie, bleek dat het embryo nog in leven en zich ontwikkelt. De dokter zei dat dit de eerste keer in 15 jaar oefenen is. Daarna ontving ik nog 4 pillen, die ik 2 moest innemen met tussenpozen van 3 uur. Ik volgde de aanbevelingen, maar er gebeurde niets. Na 2 dagen bij de receptie aangekomen, zei de arts dat het leven was gestopt, antibiotica voorgeschreven, en na 2 dagen werd ik in de gynaecologie gesteld met een diagnose. De zwangerschap stopte 7 weken, een abortus door honing. indicaties. Nu heb ik een volledig hormonaal falen, mijn menstruatie is op geen enkele manier genormaliseerd, ik ben het zat om onderzocht en behandeld te worden. Ik vind het moeilijk om te oordelen - dit is de eerste abortus in mijn leven, maar ik denk dat het allemaal in pillen zit.

Een vriend heeft onlangs gedaan. De tabletten werkten niet, de dokter belde - ze gaven wat meer, weer werkte niet. Week was zenuwen. Ze moest uiteindelijk een vacuümabortie doen.

Misschien zal jij, net als mijn vriendin, een van de succesvolle 95% zijn die door de fabrikanten wordt genoemd.

Het feit dat het resultaat is behaald, krijgt 10-14 dagen. Elke dag dat je zit en denkt - misschien is het gebeurd. An, no - Uzi zegt iets anders.

Deze methode werd geadviseerd door een vriend, met wie alles goed ging. Mijn lichaam reageerde erg slecht: geen vreselijke pijn, bloeding, meer of minder overvloedig, begon pas op de 3e dag na het innemen van 4x (! De standaard dosering - 2) van mesoprostol-tabletten was oorspronkelijk voorgeschreven. En het duurde precies één dag. Op de echo waren veranderingen in de positie van de eicel niet zichtbaar. Dit werd gevolgd door 2 injecties van no-spa-oxytacine +, om samentrekkingen van de baarmoeder verder te stimuleren. Geen reactie van het lichaam. Als gevolg hiervan werd de 9e dag vanaf het begin van de eerste pil (mifegin), zwakke bloedafvoer, donkerrood vuil. De arts stelde de begininfectie vast. Dus dringend gestuurd op vacuümzuigen. Snel, onder algemene anesthesie, pijnloos. In mijn geval is een poging tot medische abortus alleen maar extra schade aan zichzelf en het vrijmaken van geld. Als u nog steeds besluit boerderij abortus is nauwkeuriger met pijnstillers. Degenen die tot de groep van "niet-steroïde ontstekingsremmers" behoren, kunnen de effectiviteit van pillen verminderen. Deze arts heeft me achteraf, post factum, verteld.

Algemene indruk: kreeg de pechvogel "5%"

Ik had dit niet verwacht. Toch is het zo individueel! tot vandaag had ik eens een abortie-vacuüm, waarna ik dacht dat ik dit niet nog een keer zou doen, omdat ik voelde dat ik nog leefde. en door drugs geïnduceerde late (week 8). Nu 5 weken en pillen kunnen zijn, was ik blij, omdat ik veel goede recensies heb gehoord die snel, zonder operatie. interventie. Ik dacht dat ik liever wat meer pijn had (omdat de pijn elke maand verschrikkelijk was en ik 21 uur bevalling had, ik zal het verdragen) dan onder een mes liggen.

Ik ging naar de dokter, deed de tests, echografie. Ze gaven 48 uur om na te denken (zoiets bestond vroeger niet). Kortom, ik kom op de afgesproken dag, ze geven 3 tabletten tegelijk en bij mij 2 na 36 uur. Vanaf het begin had ik niets, mijn hoofd deed een beetje pijn. en hier zijn de tweede. Ik stopte het om 12 uur 's nachts in mijn mond, en tot er 2 niets was (ik dacht dat er iets mis was), viel ik zelfs in slaap. En toen begon het. zhzhutky pijn (echt samentrekkingen, alleen zonder onderbrekingen), overgeven, verlies van bewustzijn. Het duurde tot zes uur in de ochtend, ik wist niet wat ik moest doen. Ik dronk drie dingen, een beetje om de pijn te verlichten. Maar over de "zee" van bloed was dat niet. Medium met stolsels.

Over het algemeen herinnerde ik me wat een bevalling is. Nu denk ik dat het beter is om 15 minuten vacuüm abortus te ondergaan, dan zoveel uren om gewoon dood te gaan.

Ik heb ook zoveel recensies gelezen en mijn vrienden gevraagd iets te doen alsof ze alles goed hebben gedaan, en dat vind ik leuk. Daarom elk op zijn eigen manier, en je kunt niet zeggen dat er veel bloed is en niet pijnlijk.

Algemene indruk: ik had het niet verwacht

Welkom! Ik ben zevenentwintig jaar oud. Heb een zoon Toen hij heel jong was, werd ik opnieuw zwanger. Maar omdat het kind erg onrustig was en er niet genoeg geld en geduld was, hebben we besloten om abortus te plegen. Ik wist niet van het medicijn, ik was net geadviseerd. Vertelde dat het beste. Ik besloot. Wat een nachtmerrie wachtte op me vooruit... Welke woorden hoefden niet de vreselijke pijn te verdrijven. Ik klom naar het plafond. Niets hielp. Het was heel erg, mijn maag deed pijn en de ontlading klonterde. Pakkingen hielpen absoluut niet. Toen stuurden ze me naar een vacuüm. Nu drink ik antibiotica. Ik zal niet meer abortussen doen. Beter met het kind om de eerste keer te lijden, dan de pijn en fysiek en spiritueel waar te nemen. De volgende keer zal ik baren. Met vreugde!

Geen algemene anesthesie; minimale schade aan het lichaam; zonder operatie;

duur; veel bijwerkingen; moreel moeilijk;

Het gebeurde zo dat na de eerste bevalling na 3 maanden dat ik zwanger raakte, de dokters zeiden dat na een keizersnede ik niet binnen 5 jaar zou moeten bevallen. Ik ging naar een privékliniek, waar ik, na een echoscopie en onderzoek, volgens de getuigenis van de arts, pillen en counseling kreeg aangeboden bij een psycholoog, dus besloot ik tot een medische abortus. De procedure was niet goedkoop, maar de dokter verzekerde me dat het pijnloos en effectief was. Ze gaven me 3 pillen, ik dronk er twee terwijl ik nog in het ziekenhuis was, ik had na 48 uur nog een derde nodig om te drinken, op de tweede dag voelde ik me verschrikkelijk, mijn hoofd deed pijn, ik voelde me de hele dag ziek en tegelijkertijd. De maag doet pijn, prikt, snijdt. De kop draait. Zwakte, misselijkheid, koorts. Ik wist niet wat ik moest doen, ik moest proberen de derde pil te overleven. Alles werkte goed, nadat de derde pil de conditie verbeterde, kwam er een stolsel zoals een kwartelsei tevoorschijn. Moreel was ik erg depressief, brullend voor nog een week. Toen ging ze naar de enquête, ze zeiden dat alles normaal is. Na deze procedure is de psyche gestoord, ik kan nog geen maand in slaap vallen, ik adviseer niemand om dit te overleven!

Neutrale beoordelingen

Ik deed het 2 jaar geleden. Eerst slaagde ze voor de tests, na 2 dagen dronk ze een pil in de kliniek en ging meteen een tweede dag later naar huis, maar onder toezicht van artsen, een uur later, alsof het maandelijks was. maag was niet erg veel... deed het echografie-foetus ei eruit. Ik ging naar huis. een week later op de echografie.

De arts adviseerde me om een ​​medische abortus uit te voeren, werd onderzocht, dronk mifepriston-tabletten en bleef daarna 2 uur onder toezicht van een arts. Kwam in 2 dagen, gaf me nog twee pillen onder de tong. Een uur later begon het bloed te stromen, ontlaadde zich, een vreselijke buikpijn, zodat ik op de muur klom. Stolsels kwamen naar buiten. En dus ging mijn menstruatie 19 dagen. Ik kwam naar de dokter, ze maakten een echo van me, vonden de resten van de eicel. Uiteindelijk heb ik nog steeds een vacuüm gemaakt.

MA gemaakt vandaag. Ik ben 25, heb een baby. 11.04 vyptla 3 tabletten, niets werd gevoeld. 13.04 de tweede fase. Ze gaven 2 tabletten vrede, na nog een uur twee. Ouscheniya: zoals bij zieke menstruatie, bloed met stolsels. 3 uur nadat ze de pillen hadden ingenomen, was Uzi klaar, ze zeiden dat alles bleek te zijn. Ze schreven een antibioticum, regulon. Na 2 weken controle echografie.

Mijn hart is natuurlijk walgelijk.

veroorzaakt geen ernstige schade aan het lichaam

er zijn contra-indicaties, moeilijk te verdragen

Ja, ik beken, er was zo'n ervaring. Maar aangezien u dit leest, verwacht u te weten te komen wat u of uw vriend verwacht, en niet te tieren over moraliteit.

Ik onderging deze procedure in een privé dure vrouwenraadpleging. Het schema was als volgt: na het passeren van de nodige tests op dezelfde dag, gaven ze me een pil van een Frans merk, ik dronk het op de plek en stuurde me naar huis. Overigens was er een goedkopere optie, maar de arts legde me uit dat de Russische productie helemaal niet nadenkt over hoe veel gemakkelijker het is voor een vrouw om al deze kwellingen over te dragen. Daarom was de keuze duidelijk. Deadline - 4e week.

Van vrouwen Raadpleging de weg naar huis was 10-15 minuten in stappen. Ik kwam daar zonder problemen en als bij toverslag begonnen thuis verschrikkelijke buikpijnen. Elke minuut werden ze sterker en sterker. Ik was ziek.

En hier begon het vuurwerk van sensaties binnen 2-3 uur. Je wilt zo'n vijand niet overleven. Ik lag gewoon op de bank en kreunde, met tranen in mijn ogen.

De hel komt overeen met de gepleegde handeling.

Ik begrijp dat de chirurgische ingreep nog erger is, maar ik zal me hier niet op abonneren als dat mogelijk is. Hoewel dingen vreselijker in het leven gebeuren.

Ik heb de medicatie helaas twee keer gedaan (in mijn jeugd) maar het kostte bijna elke keer 10.000. zeven jaar geleden was dat zo. Alles is in fysiologische termen door de normen gegaan en nu is alles in orde. Nu ben ik van plan de gewenste zwangerschap. In uw geval is het misschien de moeite waard om in te stemmen met een pilon eon pav ziekenhuis voor deze procedure zijn er certificaten. En in het algemeen adviseer ik meisjes niet aan iemand, het is beter om OK te drinken.

Toen ik op instandhouding was, deden de meisjes medicijnen. Een MAAR - het gebeurt dat allemaal hetzelfde, dan moet je opruimen als niet alles soepel verloopt. Praat met de arts over alle mogelijke opties en consequenties.

gebrek aan algemene anesthesie; minimale schade aan het lichaam;

erg pijnlijk; moreel moeilijk;

Ik wil praten over mijn ervaring met abortus met pillen. Ik ben 27 jaar oud, getrouwd, alles lijkt normaal te zijn, maar toen gebeurde er een onvoorspelbare gebeurtenis voor mij - zwangerschap. Ik ben niet een van die meisjes die dromen over kinderen, dus ik had een verschrikkelijke paniek en ik besloot om een ​​medische abortus te ondergaan.

Het is noodzakelijk om Miropriston onmiddellijk te drinken, d.w.z. 3 tabletten, na 36 uur, drink Mirolyut 2-tabletten en na twee uur nog twee tabletten. En zo, alles in orde! Ik dronk de eerste 3 pillen, alles ging goed. De dokter vertelde me dat het belangrijkste is om niet te braken, dus is het raadzaam om 2 uur voor de receptie te eten en niet te eten na de receptie van 2 uur! Dit is een must.

Ik dronk 's avonds pillen en' s morgens toen ik wakker werd werd ik hysterisch. Ik besefte dat ik het verkeerd deed en besloot het kind te redden, maar het was te laat. Ik belde mijn dokter, ze zei dat het onmogelijk is om terug te trekken, een kind kan met een handicap geboren worden. Snikte, maar ik moest mezelf bij elkaar brengen en de klus kon beginnen.

De volgende ochtend dronken twee tabletten Miroluta! De eerste twee uur verdraaide de maag heel pijnlijk, maar het was mogelijk om te verduren. Trouwens, de pijn is veel sterker dan tijdens de menstruatie. Toen was het nodig om de tweede 2 pillen te drinken en toen begon de NIGHTMARE! Dit is onwerkelijke pijn! Ik dacht dat ik dood zou gaan of op zijn minst het bewustzijn zou verliezen! Meisjes, geliefden, als je deze procedure doet, moet je een goede persoon in de buurt hebben die niet alleen ondersteuning biedt en in welk geval hij een verdovingsinjectie zal geven! Godzijdank kwam het bevruchte ei tevoorschijn en hoefde ik geen extra chirurgische reiniging te doen, hoewel de termijn al bijna 8 weken was. Over het algemeen is deze abortus toegestaan ​​tot 49 dagen vanaf de eerste dag van de laatste menstruatie, ik was 48ste. Uiteindelijk is alles gelukt, maar het was een hel! Ik zal niet zeggen dat ik 100% medelijden had met wat er werd gedaan, maar de ziel is verscheurd en ik denk dat dit een groot trauma is voor het leven! Na een abortus is het wenselijk om revalidatie te ondergaan. Ik nam tests voor verborgen infecties, het is noodzakelijk om een ​​echografie uit te voeren om ervoor te zorgen dat het ei volledig naar buiten komt, anders kan er een ontsteking zijn. Plus borst echografie. Dit alles moet gedaan worden als u niet onverschillig bent voor uw gezondheid!

Positieve beoordelingen

Wat wilde je weten? Ik weet niet of het goed of slecht is. de looptijd was erg klein. is gekomen. trouw aan de aanbevolen arts. heeft een echo gemaakt. pillen gedronken. kwam thuis. de volgende dag - of op een dag - kan ik me niet herinneren dat alles begon - heel erg en een beetje pijnlijk, maar ze vertelden het me. wat te accepteren. toen kwam - deed een echo. ze zeiden dat het nodig was. om beter gedaan te krijgen fysiotherapie. gedaan 5 keer. Uzi opnieuw - en al - geen probleem. en wat maakt je bang voor G?

Alles ging goed, koos geen duur medicijn, maar onze Rus is goedkoper. Ik dronk 3 tabletten met de dokter en 4 dagen later, na een uur begonnen mijn menstruatie. Na een week blijft het om naar de controle-echografie te gaan, maar ik denk dat alles daar normaal is, omdat er een enorme klont uitkwam en dan zelfs kleintjes. Uzi liet zien dat ik een triplet heb, er is praktisch geen corpus luteum en een grote onthechting, dus dat zou nog steeds niet kunnen verdragen. Daarom niet zo beledigend. Bedankt aan iedereen die heeft gesteund, het is echt niet eng :)

Ik heb er verschillende gedaan. jaar geleden medicinaal. Alles ging goed.

Ik deed het, alles ging perfect. Maar je moet naar een goede kliniek, ik deed het in DNA!

Eerst het onderzoek, daarna de procedure zelf. Slechts twee of drie pillen (helaas weet ik het al niet meer) Je drinkt de eerste, komt binnen een dag, doet een echo en drinkt de tweede, verblijf in de kliniek, omdat de foetus begint uit te komen in de vorm van bloeden, maar het is niet sterk (in elk geval, alles ging in de vorm van menstruatie). Een dag later doe je opnieuw een echo, om te zorgen dat alles is gelukt. Zoals de arts zei, als de medische producten van hoge kwaliteit zijn, d.w.z. niet nep, dan gaat alles perfect. Gecompliceerd zijn ze in elk geval nooit geweest. Ik merkte niet eens hoe alles voor mij uitpakte: zonder pijn, zonder speciale tekens. Een paar dagen later, opnieuw onder controle.

Ik deed een medische onderbreking - alles ging zonder opschoning, met zo'n onderbreking, de draagtijd van maximaal 7 weken is belangrijk. Ikzelf maak me zorgen dat er geen hormonale verstoring was, maar ik communiceerde met meisjes, die deze methode gebruikten, ze werden zwanger van 3 tot 12 maanden. In het buitenland is deze methode populair en niet problematisch, maar alleen voor vroege datums!

Een beroep gedaan op de prenatale kliniek voor een vergoeding. Eerst werd een echoscopie uitgevoerd, een zwangerschap vastgesteld, vervolgens een uitstrijkje genomen voor infecties, ze waren ervan overtuigd dat er geen infecties waren, ze gaven een groen licht. Ik had een termijn van 3-4 weken. Dronk drie tabletten mefepriston. Ze kunnen worden gekauwd, niet bitter. Aanvankelijk een beetje misselijk, maar de misselijkheid ging over nadat ze kefir dronk. Voordat ze me naar huis lieten gaan, legden ze me alles uit en gaven ze me ook instructies en 4 Mirolut-tabletten. Ze zeiden na 48 uur om er twee te drinken, als twee na twee uur nog niet werkten. Ik dronk twee pillen op woensdag om 12.00 uur. er gebeurde niets - dronk nog een. Daarna begon het bloed te stromen, overvloedig met stolsels, de maag deed pijn tijdens de menstruatie. Twee dagen lang was het bloed overvloedig en toen net besmeurd. Op de zevende dag zei de dokter dat hij Regulon moest gaan gebruiken om de menstruatiecyclus te herstellen. Op de dag van het nemen van de eerste pil stopte daub. Op de tiende dag deed ik een echo. Alles is normaal.

Ik besloot om abortus te plegen. Ik wilde zonder complicaties. Daarom ging ik naar een betaalde kliniek. Ik onderging een echografie en stelde meteen de duur van mijn zwangerschap vast. De termijn was drie tot vier weken. En nadat ze een uitstrijkje hadden genomen. Er was geen infectie. Na toestemming voor een abortus. Ik dronk drie tabletten mefepriston. Helemaal niet verbitterd, zoals het mij leek. Ik kauwde ze op. In het begin was ik erg ziek. Ik wilde kefir. Ik heb het gedronken. Het werd makkelijker voor mij. Nadat ze me hadden laten gaan, gaven ze me aan het eind instructies. En bovendien ook vier tabletten Miroluta. Leg uit dat je na achtenveertig uur twee pillen moet drinken. En nog twee in twee uur, als de vorige niet werken. Maar er gebeurde niets na hen... ik bloedde. En heel snel, overvloedig en met stolsels. Tegelijkertijd kwijnde de maag van pijn weg. Toen twee dagen later begon het bloeden te smeren. Ik ging op de zevende dag naar een consultatie, zoals ik heb uitgelegd. De dokter heeft me een andere pil voorgeschreven, Regulon. Zoals ik heb begrepen, zijn ze noodzakelijk om mijn menstruatie te herstellen. Döterpela tot de tiende dag. Ik ging naar de echografie. Alles bleek normaal te zijn

Vroegtijdige zwangerschapsafbreking beoordelingen

Steeds vaker worden we geconfronteerd met abortus adverteren met "fluweel". Dit is een relatief veilige manier om een ​​zwangerschap te beëindigen. Zonder chirurgie, zonder het gebruik van anesthesie, vereist het alleen het toedienen van bepaalde medicijnen (vandaar medicatie of tabletten).

Inhoud van het artikel:

Abortus tabletten

Pas deze methode toe in de vroege stadia van de zwangerschap, tot 49 dagen na de eerste dag van de laatste menstruatie.

Gebruik tot nu toe de volgende medicijnen:

  • Mifegin (gemaakt in Frankrijk);
  • Mifepristone (gemaakt in Rusland);
  • Pencrofton (gemaakt in Rusland);
  • Mytholian (gemaakt in China).

Het werkingsmechanisme van alle geneesmiddelen is hetzelfde. De progesteronhormoonreceptor is geblokkeerd, die is ontworpen om het proces van zwangerschap in het lichaam te ondersteunen, en als gevolg daarvan, ontkoppelen de kiemmembranen van de baarmoederwand en verdrijven ze de eicel.

Al deze medicijnen kunnen niet zonder recept in de apotheek worden gekocht!

Stadia van

Zorg voordat u de procedure doorloopt dat de arts over alle benodigde documenten en vergunningen beschikt.

  1. Om te beginnen zal de gynaecoloog ervoor zorgen dat u echt zwanger bent. Om dit te doen, passeert u een standaard zwangerschapstest en vervolgens een echografie (intra-uteriene sensor). Bovendien moet de arts een ectopische zwangerschap uitsluiten;
  2. De patiënt leest het informatieblad en ondertekent de relevante documenten;
  3. Als er geen contra-indicaties zijn, onder toezicht van een arts, neemt de patiënt het medicijn. En er is een paar uur onder toezicht van een arts die op de bank ligt;
  4. Na 2-3 uur kan ze de kliniek verlaten. Gedurende deze periode begint bij ongeveer 50% van de vrouwen baarmoedercontracties en bloeding;
  5. Na 3 dagen komt de patiënt naar de dokter voor een echo. Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat er geen foetaal ei in de baarmoeder is.

Veel vrouwen vragen zich af hoe pijnlijk de procedure is.

De pijn is meestal iets sterker dan tijdens normale menstruatie. Je voelt de kraag pulsatie van de baarmoeder. In overleg met uw arts kunt u een anestheticum nemen.

Aanbevelingen na farmacologische abortus

  • Na een medische abortus is het noodzakelijk om gedurende 2-3 weken geen seks te hebben: het kan bloeding en het ontstaan ​​van ontstekingsprocessen veroorzaken. Bovendien kan een van de complicaties een verandering in de ovulatie zijn, en een vrouw kan zwanger worden op de 11-12 dag na de procedure;
  • Menstruatie begint meestal binnen 1-2 maanden, maar er kan een menstruatiecyclus zijn.
  • Zwangerschap kan in 3 maanden worden gepland als alles goed is gegaan. Voor de planning is het noodzakelijk om een ​​arts te raadplegen.

Video: aanbevelingen na abortuspillen

Contra-indicaties en mogelijke gevolgen

Tabletten zijn krachtige geneesmiddelen die een aantal contra-indicaties hebben:

  • ouder dan 35 jaar en jonger dan 18 jaar;
  • hormonale anticonceptiva (orale anticonceptiva) werden gebruikt of het intra-uteriene apparaat werd gebruikt in het interval van drie maanden vóór de conceptie;
  • vermoedelijke buitenbaarmoederlijke zwangerschap;
  • zwangerschap werd voorafgegaan door een onregelmatige menstruatiecyclus;
  • vrouwelijke genitale ziekten, (vleesbomen, endometriose);
  • hemorrhagische pathologieën (bloedarmoede, hemofilie);
  • allergieën, epilepsie of bijnierinsufficiëntie
  • langdurig gebruik van cortisone of soortgelijke drugs;
  • recent gebruik van steroïden of ontstekingsremmende geneesmiddelen;
  • nier- of leverfalen;
  • ontstekingsziekten van het maagdarmkanaal (colitis, gastritis);
  • bronchiale astma en andere longziekten;
  • pathologieën van het hart en de bloedvaten, evenals de aanwezigheid van cardiovasculaire risico's (hoge bloeddruk, obesitas, roken, diabetes);
  • allergische reactie of overgevoeligheid voor mifepriston.

Heel vaak, na een medische abortus, beginnen hormonale verstoringen verschillende gynaecologische ziekten aan te roepen (ontsteking, endometriose, cervicale erosie, myoma). Dit alles kan leiden tot onvruchtbaarheid.

Veiligheid van fluwelen abortus - mythe of realiteit?

Zoals we kunnen zien, is dit op het eerste gezicht een vrij eenvoudige handeling en, belangrijker nog, er wordt gezegd dat het grotendeels veilig is in vergelijking met chirurgische ingrepen. In feite is niet alles zo eenvoudig als het lijkt.

Is deze "beveiliging" veilig?

  • Als een fluwelen abortus niet tot het einde is overgegaan. Ernstig gevaar voor het meisje is een onvolledige zwangerschapsafbreking, die zich manifesteert in de vorm van acute buikpijn, overvloedige bloedingen. Met deze symptomen is onmiddellijke opname in het ziekenhuis en verwijdering van resterende kiemcellen vereist. Het wordt meestal operatief uitgevoerd met behulp van een scherp curettemes. Deze operatie dreigt de wanden van de baarmoeder, naburige organen, bloeding en andere gevolgen van chirurgische abortus te beschadigen.
  • Als de procedure op het verkeerde moment (na 7 weken zwangerschap) wordt uitgevoerd, is zelfs een fatale afloop mogelijk. Hoewel er alleen in de Europese Unie tientallen bewezen sterfgevallen door mifepriston zijn vastgesteld, zijn experts het in werkelijkheid eens, er zijn er veel meer en duizenden hebben onherstelbare schade aan de gezondheid opgelopen. Dr. Randy O'Bannon, hoofd van het onderzoek bij het Nationale Comité voor de Verdediging van het Leven (VS), gelooft dat het erg moeilijk is om informatie te verkrijgen over de dood van de patiënt als gevolg van het innemen van de medicatie. Deze informatie stroomt naar de fabrikant en wordt onmiddellijk ontoegankelijk voor mensen.

We mogen niet vergeten dat een abortus, of het nu farmacologisch of chirurgisch is, de moord is op een ongeboren kind.

Als u zich in een moeilijke leefsituatie bevindt en een abortus wilt, belt u 8-800-200-05-07 (hotline, een telefoontje vanuit elke regio is gratis).

reviews:

svetlana:

Een beroep gedaan op de prenatale kliniek voor een vergoeding. Eerst werd een echoscopie uitgevoerd, een zwangerschap vastgesteld, vervolgens een uitstrijkje genomen voor infecties, ze waren ervan overtuigd dat er geen infecties waren, ze gaven een groen licht. Ik had een termijn van 3-4 weken. Dronk drie tabletten mefepriston. Ze kunnen worden gekauwd, niet bitter. Aanvankelijk een beetje misselijk, maar de misselijkheid ging over nadat ze kefir dronk. Voordat ze me naar huis lieten gaan, legden ze me alles uit en gaven ze me ook instructies en 4 Mirolut-tabletten. Ze zeiden na 48 uur om er twee te drinken, als twee na twee uur nog niet werkten. Ik dronk twee pillen op woensdag om 12.00 uur. er gebeurde niets - dronk nog een. Daarna begon het bloed te stromen, overvloedig met stolsels, de maag deed pijn tijdens de menstruatie. Twee dagen lang was het bloed overvloedig en toen net besmeurd. Op de zevende dag zei de dokter dat hij Regulon moest gaan gebruiken om de menstruatiecyclus te herstellen. Op de dag van het nemen van de eerste pil stopte daub. Op de tiende dag deed ik een echo. Alles is normaal.

koken:

Het was me verboden om om een ​​of andere reden te bevallen, dus ik had een medische abortus. Ik had alles zonder complicaties, maar met zoveel pijn dat mijn moeder niet rouwde. Ik dronk net 3 pillen zonder shpa, dus dat was in ieder geval een klein beetje makkelijker... psychologisch was het heel moeilijk. Nu kalmeerde ze en de dokter zei dat alles goed ging.

Elena:

De arts adviseerde me om een ​​medische abortus uit te voeren, werd onderzocht, dronk mifepriston-tabletten en bleef daarna 2 uur onder toezicht van een arts. Kwam in 2 dagen, gaf me nog twee pillen onder de tong. Een uur later begon het bloed te stromen, ontlaadde zich, een vreselijke buikpijn, zodat ik op de muur klom. Stolsels kwamen naar buiten. En dus ging mijn menstruatie 19 dagen. Ik kwam naar de dokter, ze maakten een echo van me, vonden de resten van de eicel. Uiteindelijk heb ik nog steeds een vacuüm gemaakt.

Daria:

Goede dag iedereen! Ik ben 27 jaar oud, ik heb een zoon, hij is 6 jaar oud. Toen ik 22 was, kreeg ik een zoon toen hij 2 jaar oud was, ik werd weer zwanger, maar wilde de zwangerschap niet houden, omdat de kleine erg onrustig was en ik gewoon gemarteld werd. Honing gemaakt. Abortus! Alles ging zonder problemen! Na 2 jaar werd ik opnieuw zwanger en deed het opnieuw. Opnieuw ging alles goed. Welnu, die tijd is verstreken en maakte de onderbreking opnieuw met pillen. En de nachtmerrie begint! Ik dronk de pillen die de dokter had voorgeschreven, het was heel slecht thuis, er was een zware ontlading! Pakkingen hielpen niet! Over het algemeen de horror. Kortom, de meiden stuurden me naar een vacuüm... Twee vorige honing. een abortus Was niet pijnlijk, alles kwam zonder problemen! Maar 3 natuurlijk was ik geschokt! Eerlijk gezegd heb ik er spijt van... Nu neem ik antibiotica...

Natalia:

Blijkbaar elk op zijn eigen manier. Mijn vriendin deed het. Ze zei, alsof de menstruatie was verdwenen, geen pijn, geen complicaties, alleen misselijk...

Als u advies of ondersteuning nodig hebt, gaat u naar de pagina (http://www.colady.ru/pomoshh-v-slozhnyx-situaciyax-kak-otgovorit-ot-aborta.html) en zoekt u de hulplijn of het adres van het dichtstbijzijnde centrum. zwangerschapsondersteuning.

We wensen je dat je niet voor zo'n keuze staat. Maar als u plotseling voor deze procedure staat en uw ervaring wilt delen, horen wij graag uw opmerkingen.

Beheer van de site tegen abortus, en promoot ze niet. Artikel alleen ter informatie.

Gepubliceerd op 8 augustus 2012 in de rubriek: Zwangerschap;

Meisjes, meisjes, vrouwen... dus gebeurde het in mijn situatie dat ik 3 abortussen deed... en dat allemaal op verschillende manieren: vacuüm, chirurgisch en getabletteerd. Ik adviseer niemand om te tabletteren ((((het is vreselijk !!... zoals fysieke doktoren en psychologisch... vreselijke pijnen en voor 3 dagen ga je groen.. wetende dat er een kind in je sterft... na zo'n abortus gaat de tweede MAAND. Waar is de dokter voor ze zei dat dit normaal is, ik adviseer niemand... het is beter om mezelf te schaven... maar het beste is niet om zulke fouten te maken...

Er zijn verschillende situaties in het leven. Elke vrouw bepaalt zelf wat ze met zwangerschap moet doen.
Als de vertraging 3-4-5 dagen is, verwacht dan geen wonder. Doe een test en als er 2 strips zijn bevestigd, raadpleeg dan onmiddellijk een arts! MA kan worden uitgevoerd tot 6-7 weken vanaf het begin van de laatste menstruatie. Maar het is beter om het te doen gedurende een periode van 2-3 weken zwangerschap. Daarna gaat het zonder speciale complicaties voorbij en is er geen vacuüm nodig.Opmerking: hoe langer de termijn, hoe groter de kans op een bloeding en, als gevolg daarvan, de vacuüminterventie!

Als ik de reacties lees, zie ik dat iedereen alles anders heeft...
lieverd abortus, na de eerste fase, ernstige buikkrampen, onderrug, kon niet zitten, moest poseren. naar de receptie gaan en na de passage van de eerste fase tranen gingen de hele tijd, kon niet kalmeren, zware bloeden met grote stoten van de maand gaan voor 10 dagen...
En nog een vraag... meisjes, wie van jullie nam hormonen voor een abortus? wat zijn de gevolgen? in het begin zag ik dat het voor deze methode van onderbreking een contra-indicatie was.. Ik nam de pillen tijdens de zwangerschap. ze waarschuwde de dokter, maar ze lette er niet eens op.

meisjes, lieverds hoeven niet bang te zijn, ik heb 2oorden gedaan, krabbend en medicamenteus, wat een opluchting, ik heb al één kind en een langverwachte geliefde werd geboren uit vrije wil, maar als je geen kinderen nodig hebt, geef dan geen geboorte als je niet de kracht of morele of fysieke groei hebt kinderen. Denk na over wat u uw kind kunt geven: armoede of veiligheid? liefde of onverschilligheid? vader alcoholist? naar oma sturen? en het zal goed voor hem zijn als hij niet gewacht en niet wilde? Ik denk dat het beter is om abortus te plegen. in de vroege periode, wanneer zijn hart nog steeds niet klopt, en wanneer het nog geen man is, maar slechts een stolsel van cellen, doet het hem geen pijn. het zal pijnlijker voor hem zijn om te begrijpen dat niemand hem nodig heeft

Welke dosering drink je Mifepriston, ik heb 1 tabletje gedronken. 10 mg, maar de menstruatie is al 5 dagen niet begonnen. na het drinken van een pil doorgegeven. Wat moet ik nu doen? Vertel me...

Begin 2013 had ik een medische abortus met Mifepristone. Heeft in de kliniek 'Relief' gedaan. Kostprijs: 21 000 tenge. Maandag, na een echoscopie, ter bevestiging van de aanwezigheid van een intra-uteriene zwangerschap en een korte periode (4 weken), nam ik een pil van Mifepriston. Daarna waren twee uur bij hen - in het geval van het identificeren van negatieve reacties van mijn lichaam op de componenten waaruit het bestaat. Alles is in orde - er waren geen reacties (hoewel ik erg bang was. Ik had allerlei verhalen gelezen over ongecontroleerd braken, hoofdpijn, enz.). Na twee uur ging ik naar huis, in de taxi voelde ik een soort van trekpijn in de onderbuik, nogal scherp. Maar alles ging snel voorbij. Daarna, gedurende de rest van de dag, ontstonden periodiek pijnlijke gewaarwordingen, maar niets bovennatuurlijks. Het was zelfs heel vreemd dat er vrijwel geen reactie was - noch ontslag, noch concrete pijn... het leek erop dat er niets zou uitkomen. De volgende ochtend - precies 24 uur na de eerste pil - dronk ik 3 tabletten Misoprostol, of zoiets... Ik herinner me de naam niet precies. En precies 30 minuten daarna begonnen de micropainten - absoluut niets vreselijks, net als zeer pijnlijke menstruaties. En vanaf dat moment duurden de excreties precies een week. Wat kan ik zeggen over hun intensiteit, op de eerste dag waren ze natuurlijk de sterkste, maar ze hoefden de pakking niet vaker dan eens in de drie tot vier uur te vervangen... En op de andere dagen was de intensiteit nogal laag dan zelfs het gemiddelde. Ik moest binnen 10 dagen naar de echo komen. Ik ging, de dokter zei dat er geen stolsels en andere complicaties zijn, alles is in orde. Het is verboden om seks te hebben gedurende de maand. Dit is natuurlijk niet eenvoudig - maar uit respect voor je gezondheid en nog steeds een klein, maar ongeboren leven, kun je wachten. En toen zei de echografie arts dat de studenten na een abortus bij de controle-echografie komen, en ze hebben de hele baarmoeder vol met bloed, omdat ondanks alles zijn ze hetzelfde als degenen die het kind hebben begraven, maar ze denken helemaal niet aan hun gezondheid... Dus als je je zorgen maakt over deze methode, kan ik je precies vertellen wat er in mijn geval zo eenvoudig mogelijk is gebeurd, niet pijnlijk en niet eng. En ook vanuit psychologisch oogpunt wordt het echt als een natuurlijk proces ervaren.
En ook: trouwens, ik werd zwanger van een spiraal. Ik heb het eind februari van dit jaar gesteld en precies 2 maanden later viel het uit - het bleek opeens te zijn wat "bij de uitgang" wordt genoemd... En natuurlijk werd ik alert, en toen er een vertraging van 3 dagen was, wist ik al precies wat het was... Dus mijn advies aan jou is: denk je erover na of het de moeite waard is voordat je een spiraal omdraait? Het blijkt tenslotte dat ze geen enkele rol mag spelen... Het is dus waarschijnlijk dat je het kind niet kunt verlaten - op het moment dat het embryo in de baarmoeder werd gefixeerd, was het er niet meer, maar door de echo was het onmogelijk dit kind te verlaten er was een sterke dreiging.

Ik heb een fout gemaakt - ik deed het niet begin 2013, maar begin mei 2013

Heeft MA. in februari 2013. Het gebeurde zo dat ik al een zoon van 6 maanden had en op dat moment waren we nog niet klaar voor het tweede kind. Alles ging goed met geluk, ik begreep niet wat er was gebeurd, het voelde alsof de menstruatie was verdwenen. Nu weer, vermoedens van zwangerschap, vanaf de week dat ik naar de dokter ga voor pillen

had een medische abortus... gisteren. Vandaag liet echografie zien dat het eierei faalde.
Ze gaven er nog twee die gisteren zagen. die beweging meer. Ik spring en hurk en de generaal deed het schoonmaken. misschien lukte het niet omdat het een beetje bewoog?
als het niet meer lukt, worden ze dan verwijderd? Wat bedreigt dit allemaal? Ik zal nooit meer kinderen krijgen? ((Hormonale mislukking is voltooid? (Vette kilo op die manier met 25...? (((Wat kan je doen? Help me (ik brul de hele dag

Vandaag onderging ze een medische abortus.
praktisch doet geen pijn, er is natuurlijk veel bloed, maar de dokter zegt dat dit normaal is. zoals het me leek, viel het allemaal uit omdat er was een vreemde grote witte stolsel (het was niet)
erg blij!
waar ze ook schrijven over een of andere emotionele ervaring, lijden, depressie, enz. - geloof het niet. dit lijkt erg op een hersenspoelprogramma voor bevolkingsgroei.
ervaringen waren eerder "wat als het niet werkt"

Ik wilde geen kind en wil het niet. kreeg zwanger van een condoom (zelfs beledigend!)

als er zelfs maar de minste twijfel over abortus is, zou ik u adviseren om het te doen!

deed in de kliniek in de south-zap (kliniek moeder en kind op Oparin). duur maar van hoge kwaliteit.

Meisjes, ik wil je mijn verhaal vertellen... Ik ontmoette MCH 6 Month. En ze werd zwanger, vertelde hem en als antwoord antwoordde ze: "Ik heb je niets te vertellen". Toen begon hij zich voor me te verbergen, nam de telefoon niet, gooide de sms "Ik bel je terug" en verdwenen. Toen ik vroeg waarom ik niet terugbelde, hoorde ik: "Wel, het spijt me, Hoogheid dat u niet teruggebeld hebt". Nadat hij met zijn ouders had gesproken, besloot hij onder druk te praten. "Ik zie geen reden om een ​​gezin te stichten, het is niet handig, een kind is geen reden, maar slechts een van de argumenten, eerst een benadering voor mij vinden en dan stotteren over de bruiloft. En in het algemeen zorg je voor je zwangerschap. "En ik BESLIST... Wel, hoe moet ik dit baren.. Ik dronk een mefipriston 3 tabs en 2 dagen niets.. Ik werd buitengesloten wat niet werkte bij mij... ik dronk de eerste 2 stukjes en na 2 uur vielen endometriumkleppen uit me en zo'n kleine gele bal cm1.5 met strepen. Geleipoeder. Drink na 3 uur nog twee tabbladen met vrede. Ging gewoon Mes, maar de kleur van een of ander scharlaken, fel.. Het was niet erg, de maag is licht gegrepen en deed pijn, zoals in het gewone Mes. Op dag 5 na mephiriston begon Janine te drinken, op dag 6 maakte ze een echo. Het gaat goed. MEISJES, het meest vreselijke is om het moreel te verdragen.. Ik wilde echt baren, en ik hou van hem, ik smeekte op mijn knieën voor hem... En nu denk ik dat ik alles goed kan doen.. Waarom is er zo iemand in de buurt... Stiekem... Dus als je jezelf in zo'n situatie bevindt situatie, weeg alles en wees niet bang. Ik deed alles wat ik kon... God vergeef me voor wat ik deed. Als je vragen hebt, vraag dan, ik zal antwoorden... De tabletten waren allemaal Russisch Nizhfarm, ik controleerde de vervaldatum bij de dokter

Mephipristone nam 3 tabbladen bij de arts op 07/19/2013 om 17:00 uur, rusttijd 07/21/13 om 17:00 uur 2 tabbladen en na 3 uur om 20:00 uur nog 2 tabbladen. Janine I drink van 07.23.13, echografie deed 07.24.13

MAAK MEER! CAPACITEITEN WAREN ONTSPANNEN MEER DAN ANDERE SOFTWARE! EN OOK DE OGEN OM TE OPENEN, ANESTHESIA HELPT NIET, DE DRUGS VAN DIARREE EN VAN TOMASHEESS OOK, ZIJN GEHALFED ORGANEN VAN DE ORGANEN, HEBBEN IEDEREEN VERWIJDERD!

Hallo, 27 augustus (dinsdag) kwam naar het onderzoek in de LCD, bevestigde de zwangerschap na 4 weken, voor mij was het meteen duidelijk dat ik niet zou redden, ik heb een prachtige, welkome sonulka van 4 jaar. En het gebeurde zo dat ik er een heb gekregen. medische abortus, waar ik mee instemde. Op dezelfde dag, in haar aanwezigheid, dronk ik de eerste dosis van twee tabletten.Na 2 uur mocht ik naar huis gaan.Na 29.08 (donderdag) kwam ik, weer in haar aanwezigheid dronk ik twee tabletten misoprostol... en toen begon het.
De onderbuik begon te trekken, de lendenen werden gevoelloos, ik was vreselijk duizelig, duizelig, maar braakte niet, kon geen comfortabele pijnloze houding vinden. Toen plotseling was er een verlangen om naar het toilet te gaan, ik haastte me onmiddellijk, zat al, ik realiseerde me dat bloed uit me stroomde en alsof er iets in het toilet was gesprongen. Ik probeerde van dichterbij te bekijken wat het was, maar ik kon niets zien. Na 2 uur gaven ze me nog 2 resterende tabbladen. buikpijn is gematigder geworden. enige tijd na de inspectie lieten ze me naar huis gaan. In een taxi was ik in een vreselijke bui, ik wilde niemand zien.... vandaag is dag 3 van 31 augustus (zaterdag) omdat ik geen brokken heb, ik heb genoeg pakkingen voor ongeveer 4-5 uur op het werk, maar de maag trekt nog steeds naar beneden, niet pijnlijk zoals gebruikelijk tijdens de menstruatie. Het was natuurlijk moreel moeilijk voor me om te zitten en te wachten als alles in je sterft en naar buiten komt, ondraaglijk is, huilend! Ik ben erg bezorgd dat er nog steeds iets in me zit en ik moet schoonmaken met een curette, het geeft me geen vrede. Hoewel ik normaal voel dat er geen temperatuur is. Op de echo, ik ben slechts 12.09, ik kan niet wachten wanneer de langverwachte tegen mij gezegd zal worden: "het gaat goed!"

Hallo, ik deed het begin augustus, ik nam alle voorbereidingen volgens het schema van de arts, in het begin was er geen ontslag, ik begon te twijfelen of alles goed met me ging, na het innemen van de laatste pillen, pijn in de onderbuik begon, zoals arbeid, duurde het 3 uur, een wit-geel stolsel kwam naar buiten, de pijn verdween, de menstruatie duurde 5-6 dagen, ging gedurende 10 dagen naar de echografie, ze zeiden dat alles in orde is, er is geen zwangerschap. Nu is haar menstruatie begonnen en het is al 13 dagen. Moet het zo zijn of is er iets mis met mij?

Lieve meiden, vrouwen, denk goed na voordat je een methode van abortus kiest. Ik kreeg een medische onderbreking aangeboden en ik stemde toe, nam alles zoals het zou moeten zijn, onder toezicht van het hoofd van de polikliniek gynaecologie, na het nemen van de laatste pil, zoals het hoort, krampende pijn begon, maar er kwamen verschillende stolsels uit en dat was alles. er waren zwakke koffie-ontladingen, maar erg karig en toxicose frustreerde me de hele tijd, was ziek. Na twee weken kwam ik, zoals verwacht, werd ik onderzocht en onmiddellijk verzonden voor een echografie, het bleek dat de vruchtwater-eieren blijven groeien en bereikt 6, 5 weken, en de embryo's bevriezen en werden niet gevisualiseerd, met als gevolg: ik heb dubbele stress, chirurgische ingreep, ontsteking wordt voorgeschreven, stop en weeg alle voors en tegens. En, God, red onze zielen en red ons van deze zonde.

Meisjes, voordat je naar deze stap gaat, denken 1000 keer. Op 19-jarige leeftijd beviel ik van een tweeling en gaf mijn kinderen borstvoeding om 8 maanden te leren dat ik zwanger was. Wat zijn de kinderen hier, het instituut, en dat geldt ook voor een stel van hen. Hoewel ik eerlijk zal zeggen dat ik het niet wilde, overtuigde mijn man, het was zeer overtuigend. Ouder en slimmer... onder algemene anesthesie na 6 weken om te schrapen. Ik droom dat ik in de pijp val en mezelf in een lichte kamer vind, maar ik ben een jongen. Mensen die in de buurt zijn, iedereen wil mijn dood... Ik begrijp het niet WAT? Wat heb ik met ze gedaan? Ze scheuren mijn handen af, benen, zeggen iets, bespreken huishoudelijke klusjes, hoeveel bloed is er over... Het is ZO VEEL! Het doet me veel pijn, maar ik kan niet schreeuwen! Dan wordt het heel gemakkelijk en zie ik mezelf van de zijkant, ik kan door de muren gaan, aan het plafond hangen, wat een prachtige hemel... En de sterren... En alles is zwart, erg zwart, ik ben in een vacuüm. Ik hang tussen hemel en aarde, ik weet niet waar ik ben. En het kan me niet schelen. Ik heb deze mensen niet nodig, deze wereld. Licht. Voor het licht ga je naar het licht. Nu ontdek ik wat er aan het eind van de tunnel is. Mijn grootmoeder, die 15 jaar geleden stierf, houdt me tegen. Integendeel, ik begrijp dat zij het is, ze is als een wolk, als stoom... Ze zegt dat als ik over deze deur sta, ik niet zal terugkeren... Ze vertelde me wat er voor me lag en dat ik me geen zorgen hoef te maken over de tweede abortus... ik val. het is pijnlijk en moeilijk om te ademen, alsof de kachel bovenop was geplaatst, EN DE STEM VAN DE ADEM. Ik verzamel alle krachten en ik kan niet... Het geluid, alsof de ballon wordt opgeblazen, wordt gemakkelijker, ik adem in en open mijn ogen, en een vrouw zit op me en faalt. Nadat ik wakker ben geworden in een afdeling met een druppelaar, begrijp ik dat alleen een delirium onder narcose niet zal dromen. Ik laat heel moeilijk. Alleen ontladen op de volgende dag. In de gang hoorde ik de dokter praten met de verpleegster voordat ze rondging. Dit meisje, wiens hart is gestopt... is gestopt! BRED... Het kwam allemaal uit, met haar man gescheiden, en liet een abortus (geen dromen) maken, hoewel ik dacht dat ik alles zou doen wat meer zou zijn dan dit, en hij kauwde met een geit. We begrepen al heel lang dat we lang van elkaar gescheiden waren, maar... tot nu toe heb ik er spijt van, hoewel hij een domkop was, maar ik moest baren... hij liet 2 jongens achter. Gehuwd, heeft van een andere gekregen. Ze plaatste de spiraal-ectopische, sneed de buis af en het ei knipte tijdens de operatie, de tweede buis met twee commissuren en de eierstok geroot in de baarmoeder en zit niet op de juiste plaats. Ze zeiden dat ze de eierstok moesten blazen en de eierstok op zijn plaats moesten blazen... Over het algemeen verwacht je geen kinderen. Ik herinner me twee abortussen - ik schaam me, nee, toen dacht ik aan iets anders, ook al was mijn hart door bloed gespoeld, maar we hebben allemaal fouten gemaakt. Zeg, stom, nee, gelukkig! Geweldige echtgenoot, kinderen. Ja, de bevalling is moeilijk - ik weet alles, ik heb zelf een tweeling gekregen. Eén hoofd, de tweede draaide zich om en moest reet en de derde prokosarili - krupnenky. En na dit alles, ja ik wil meer! En als de dochter? Ik leid naar alles, ik wil niet zeggen dat ik direct in God geloof, maar ik ging naar de kerk... Jongens, ik ben 5 maanden oud en ik heb een tweeling! en zonder operatie... En ik begreep ook één ding - God geeft een kind, God geeft een kind (ik wist het niet echt). Denk na voordat je een stap zet, waar je zeker spijt van zult krijgen, een kwestie van tijd. Ik wens je het allerbeste! Grote moeder. Elena. 34g.

Goede middag mijn verhaal is... de derde keer getrouwd... zoon uit zijn eerste huwelijk, een zoon uit zijn tweede huwelijk, overlijden van haar man ging door 4 jaar 3 keer getrouwd....zaberemennila (zoals later bleek een week voor de bruiloft) toen ze mengsel van gevoelens geleerd waren als een kind en was bang voor de derde keer, en de derde man... en plotseling een scheiding, en dat alle kinderen van verschillende vaders zijn, alsof ik een feestvierder ben... Nou, in het algemeen zei ik tegen mijn man, hij was ook nog niet klaar, maar zaagde me dat we nog steeds geen kind te maken....voobschem heb ik besloten om een ​​abortus ervaring, helaas was ik... ging naar de receptie na de bruiloft kwam van reizen mijn kwelling begon... 2 weken analyse en al de rest... als gevolg daarvan brachten ze me naar de MA bijna 9nedel... wat ik heb meegemaakt dit horror... nou dat was niet thuis en niet iemand die ik kon schreeuwen, de pijn in het kraambed... en als de generaties voorbij... eerst smeren het begin....omdat uren van kwelling... dan is mijn water brak en ging naar buiten wanneer de kiem... er waren al ogen en pennen... dan een placenta of zoiets... voor uren 5 grote stolsels... zoals vlees... vandaag 7 dagen... uitstrijkjes en trekt de maag. Ik stopte de kiem in een doos en begroef die op een kerkhof in het graf van de tweede dode echtgenoot. zelfs als ze niet kon redden, maar ik denk er niet aan om naar het toilet te gaan... dus deden ze het met haar man. Wat ik emotioneel boven alle woorden voel... het verlies ervan is waarschijnlijk voor altijd bij mij. God vergeve mij voor mijn grote zonde.

Hallo, ik kan het International Surgery Center adviseren. Er zijn zeer goede specialisten. Geverifieerd door ervaring.

Ikzelf zal het mezelf nooit vergeven. Ik heb 2 keer MA gedaan. Depressie is verschrikkelijk. Wat zijn mijn kansen om zwanger te worden? Misschien weet iemand het, meisjes vertellen het me

Ik zou een medische abortus hebben. Schrijven en huiverend herinneren (God verhoede of wie dan ook. De meisjes houden hun hoofden op hun schouders !! Ik bestelde een gynaecoloog anticonceptiva om de eierstokken te rusten (zoals de dokter gezegd). Maar ik besloot om te zorgen voor mezelf en begon te vitaminen drinken. En dat nog niet Ik dronk, en zelfs na een abortus, vreselijke stress (ik kocht een vrouwelijk vitaminecomplex "Lavita" bij de apotheek. Ik werd geadviseerd door een vriendin die dronk toen ze problemen had met haar haar, vreselijk afhaakte. maar vitamines werken wonderen na de eerste gang Enja stalen nagels groeien zeer snel, het haar langer te breken en sterker te worden.)) Ik ben erg blij met hen. Voldeed aan mijn verwachtingen.

Na dezelfde abortus moest ik een tijdje herstellen... je begrijpt wat voor soort stress het is voor het lichaam, het is geen dag of twee. Ja, de sfeer was verschrikkelijk, verschrikkelijke apathie. Mijn dokter adviseerde me om een ​​cursus van hormonen te drinken, maar om hem meer pillen Lavita, vitaminen en mineralen complex, zodat het lichaam kan worden zo snel hersteld na deze.. Een week was veel beter, waren de kracht om het even wat, meer energie te doen. En de algemene toestand van het lichaam is ook verbeterd.

Na dezelfde abortus moest ik een tijdje herstellen... je begrijpt wat voor soort stress het is voor het lichaam, het is geen dag of twee. Ja, de sfeer was verschrikkelijk, verschrikkelijke apathie. Mijn dokter adviseerde me om een ​​cursus van hormonen te drinken, maar om hem meer pillen Lavita, vitaminen en mineralen complex, zodat het lichaam kan worden zo snel hersteld na deze.. Een week was veel beter, waren de kracht om het even wat, meer energie te doen. En de algemene toestand van het lichaam is ook verbeterd.

Hallo, vertel me dat de dokter drie pillen heeft gedronken De dokter zei dat ik vandaag zou worden gevraagd om alles goed te doen, alleen mijn onderbuik doet pijn en het doet pijn Is het mogelijk dat de pillen gewoon niet werken?

Ik dronk 10 ginstryl-tabletten gedurende een periode van 8-9 weken. Het bloed ging de volgende dag. Ze veranderde van gedachten over een abortus. Het ziekenhuis zei een placenta abruptie van 3,5 cm, 2 weken prokapali, volgens het resultaat van een detachement van 1,6 cm. "Wat is de kans op een gezonde baby?

Hallo allemaal! Ik besloot ook een recensie te schrijven over MA, omdat ik denk dat dit onderwerp voor velen van belang is. Het overkwam mij dat ik met mijn man in een ander land aan het werk was en de zwangerschap niet kon redden. Toen we twee strepen op de test zagen, dachten ze niet lang na en besloten dat we het nog niet konden betalen. Zelfs daarna heb ik nog een week geleden en ben ik bezorgd geweest, op zoek naar een uitweg, maar ik heb niets gevonden behalve een abortus. Ze kozen MA als het veiligste van allemaal. We kochten kaartjes, de dokter gaf me exacte instructies en ik nam de eerste pil op dinsdagavond om 9.20 uur. Ik moest de volgende vier in precies 48 uur nemen. De eerste pil veroorzaakte geen ernstige reactie, maar de pijn begon zoals aan het begin van de menstruatie. het kookte in de darmen, de ontlasting werd vloeibaar, ik heb het altijd voor het begin van M. Na twee dagen tegelijkertijd begon ik de resterende 4 tabletten te drinken met een interval van 10 minuten. Nadat ze een korte tijd in slaap waren gevallen. Ongeveer een uur later begon ik. roze bloed, in kleine hoeveelheden. Drie uitstapjes naar het toilet maar niet veel. Toen viel ik in slaap en werd precies 's ochtends wakker met een overval op het toilet. Ik braakte slecht en tegelijkertijd voelde ik dat er iets uit me was gekomen. Ik keek in de pakking was zoiets als een vlees of een stolsel van donkere kleur. We wachtten wat meer. Hetzelfde gebeurde opnieuw en ik dacht dat dat alles was. Kwam en viel rustig in slaap. Maar ik voelde dat ik overvloedig bloedde en zelfs voelde hoe het verder ging dan de pakking. Omdat ik uitgeput en moe was, vroeg ik mijn man om te kijken en viel ze in slaap. Plotseling om vier uur werd ik wakker met het gevoel het toilet te moeten gebruiken en stond op. Ze was erg zwak en probeerde haar man wakker te maken. Ik faalde, de tijd was kort. Ik stond op en leunde tegen de muur en besloot zelf naar de wc te lopen, maar het was een slecht idee. Er was maar 5 meter afstand tot het toilet maar ik kon het niet overwinnen en stortte in bij de deur en er vielen veel bloedstolsels uit me. De hele verdieping was bedekt met bloed en ik was echt hysterisch. Toen werd mijn man wakker, hief hij me op naar het toilet en begon ik te huilen. Ik was echt bang, ik dacht dat de pillen een sterker effect hadden en waarschijnlijk mijn baarmoeder was gescheurd. Ze belde mijn dokter, ze schreef medicijnen voor om het bloeden te stoppen en kalmeerde me. Ik was absoluut doodsbang. Toen mijn man me terugbracht nadat mijn hele lichaam pijn deed en ik het gevoel had dat ik de laatste kracht verliet. Ik bad tot Allah om vergeving en vroeg niet om mijn leven zo vroeg te nemen. Ze zei dat ze mijn kinderen wilde zien, er was zoveel meer te doen. Ik was bang om in slaap te vallen, denkend dat ik zou sterven. Het was noodzakelijk om een ​​ambulance te bellen, ik vertelde mijn man dat hij een ambulance zou bellen en dat hij zijn verstand zou verliezen. Hij ging zitten en keek me wezenloos aan. Op die momenten haatte ik hem. Ik viel in slaap, het bloed was ook overvloedig, al mijn bed was bedekt met bloed, ook kleren. 'S Morgens stuurde ik hem naar de apotheek voor medicijnen en wachtte. Hij kreeg Ditsinon - om het bloeden te stoppen en ik begon te nemen. Op de dag voor de lunch had ik 4 pakkingen vervuild voor de lunch en daarna heb ik ze vervangen door luiers, omdat er weinig gebruik van de pakkingen was. De tweede dag was rustiger, mijn eetlust begon en ik begon te recupereren. Zag veel zoet. Vandaag is de derde dag en ik hoop dat het de laatste dag zal zijn dat ik in bed lig. Dat is hoe ik alles had.

Helaas ben ik ook ma komen maken. Ik had een bevroren zwangerschap na 4-5 weken. Ik hoorde het bijna op de 9e. De eerste echografie was gedurende 5 weken, er werd me verteld dat alles in orde was, er waren geen complicaties. Toen ik 8 weken was, ging ik opnieuw en hoorde een vreselijke diagnose van gemiste abortus. Natuurlijk geloofde ik het niet en ging ik een andere echo maken met andere artsen (de diagnose werd bevestigd (ik ging naar een goed betaalde kliniek en ze boden aan om dit met mij te doen) Ik stemde ermee in omdat ik nog niet was bevallen, maar zoals mijn arts me vertelde dat het niet raadzaam is om te schaven. Ik kan zeggen dat het ok was. De pijn was draaglijk, natuurlijk was er veel afscheiding, maar toen het eitje van de eieren naar buiten kwam, voelde ik zo'n gemak in mijn maag.

Zeer bezorgd na ma, moreel moeilijk. Soul doet pijn. Ik heb er spijt van dat ik het gedaan heb, ik weet niet of ik mezelf kan vergeten en vergeven. Mooie meiden, vrouwen, als je twijfelt of je het kind verlaat of niet, denk er dan niet eens aan! Verlaat. Denk niet na over de problemen die voorkomen dat de baby verschijnt. In mijn geval was het kind niet nodig voor mijn vader en ik beging deze vreselijke daad over emotie. Ik dacht erover na hoe ik de enige zou zijn die een baby zou opvoeden en schaamde me om het 'te brengen' bij hun ouders. Maar pas nu begrijp ik dat eventuele obstakels kunnen worden overwonnen zolang de baby nog springlevend is. Nogmaals, blijf zwanger, ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen... Ik hoop echt dat na het lezen van mijn recensie iemands leven zal doorgaan. Allemaal gezondheid.

Welkom! Helaas bevond ik me in dezelfde situatie als jij (vertel ons alstublieft hoe jouw toekomstig leven bleek te zijn?

Hallo Julia! Vertel ons alsjeblieft hoe je leeft en wat je zo voelt na MA?

Ik wil een positieve ervaring delen in de moeilijke keuze voor vrouwen in het geval van medische abortus. Recensies van Moskouse klinieken die deze procedure uitvoerden hielpen bij het maken van de juiste keuze. Ik meldde me aan voor het Women's Health Centre in Kutuzovsky, ik ontving een dokter Bezuk Laura Valentinovna. Ze legde tactvol alles uit wat er zou gebeuren, maakte een echografie om de zwangerschapsduur (6 weken) te bevestigen en contra-indicaties uit te sluiten. We kozen voor het medicijn, in mijn geval is het gemaakt in Frankrijk, maar er zijn Russische pillen, jij bent degene die beslist wat te nemen. Neem de tijd om te revalideren na een abortus, die in dit centrum wordt uitgevoerd. Het is zo belangrijk dat alles zonder gevolgen gaat en dan zwanger kan worden en een kind kan baren. Over het algemeen was ik tevreden met de dokter en het resultaat. Ik adviseer iedereen om naar een fatsoenlijke kliniek te zoeken. Veel succes!

Ik heb een jaar geleden MA gedaan, ik weet niet meer hoe ik de pillen zag, ik herinner me alleen dat na de laatste pil er overvloedige menstruaties waren (ik veranderde 3 maxi-pads per uur) Mijn maag werd een beetje gesleept en toen besloot ik onder de douche te gaan en er viel een stuk wit bloed uit -geel, ik realiseerde me meteen dat het een embryo was.Toen ik zag, huilde ik heel erg, ik huilde, het was moreel moeilijk om te zien, maar dit alles ging voorbij na 2 dagen.Ik had 4-5 weken de tijd.Hij schrijft dat de pijnen helse zijn Ik had geen pijn, een beetje last van de rug en de maag en alles, en toch een beetje misselijk en zo, ik was meer bang s, te hebben gelezen op het internet en te wachten met afgrijzen alle opisannogo.Schitayu dat veel gemakkelijk kunnen worden geïntimideerd.