logo

Enuresis alarmklok Aliexpress MoDo-king - recensie

Ik heb gisteren een video van Komarovsky over enuresis gezien. en ik besefte dat dit misschien mijn zoon zal helpen.

Moe is er niet meer, elke dag om het bed te wassen, elk weekend om de matras met stoom te verwerken.

Mama's, heb je dit ding gekocht voor je kinderen ?? Hoe snel?

Mobiele applicatie "Happy Mama" 4.7 Communiceren in de applicatie is veel handiger!

herhaal geen fouten bij de tweede, bewaar ze niet in luiers

luiers hebben er niets mee te maken, mijn tante toen de zonen grootgebracht werden, er waren helemaal geen luiers, vooral in de dorpen, en toch gaf haar zoon (tot 14) het op (

Maar wat vond u dat de zoon lange tijd in hen was? en hoe lang denk je dat dit is hoeveel ??

na een jaar al lang

luiers hebben hier niets mee te maken.

helaas hebben ze. maar vaker is het te wijten aan onstabiele psychologie. Vastmaken van jaren tot 15 gaat vanzelf voorbij.

je bent interessant... luiers bestonden nog niet, toen mijn neef tot 11 jaar piste... en ml. ook broer, zonder luiers groeide... tot 8 jaar pissig..

de een heeft niets te doen..

dan heb je een erfelijke ziekte, zit ergens in de genen, alles gaat voorbij :)

Ik stopte met schrijven in een jaar... genen hebben er niets mee te maken

maar wat zeggen doktoren?

wacht op de adolescentie... en dit is nog 2 jaar..

Welnu, niet lang meer over, wat heb je te verduren. En waarom is het met hem? misschien wel heel erg bang of tegen hem geschreeuwd?

nee... sinds de geboorte dus

Ik stopte een jaar..

ml. broer is 8 jaar oud... en dit is nog steeds een wonder

Ik heb bijna allemaal in Zaporizja rondgereisd... niemand heeft geholpen... en ik heb er in 6 jaar geen enkele gevonden

probeer, in dit geval alle middelen zijn goed, mijn tante deed het gewoon niet, begon te praten, dronk kruiden, dronk geen water voordat ze naar bed ging, elke 2 uur verhoogd, toen ze 14 jaar was.

ja al moe van het niet slapen tot twee uur 's nachts, alleen met het doel... om het op te rapen in de pot

Wat hebben luiers gemeen met de sprookjes van de grootmoeder... Mom's vriend uit Wit-Rusland heeft het alleen overleefd, haar zoon was 9 jaar oud, en er waren 's nachts verrassingen, ze waren bedraad, ze zeiden dat het ongemakkelijk was, beter draadloos... gedurende 3 maanden

Spasibochka... ik heb al gevonden waar te kopen... Het blijft om uit te zoeken hoe effectief het is

En wat zeggen artsen hierover? Over het algemeen enuresis zoals het wordt behandeld?

ja, mijn zoon was 6 jaar oud toen zijn neuroloog zei dat hij een kind in een tak in Durku zou zetten... daar lag alles met enuresis... hij lag daar een week... tot ik op een keer kwam en er een banale rem kwam om me te ontmoeten... die niet tegen me praatte hij werd... ondanks het feit dat hij meestal rent, springt en pauzeert zonder te stoppen..

Ik heb hem uit het ziekenhuis gehaald en alles... pillen heb ik meteen gestopt met hem te geven.

Nu zeggen ze - wacht op de adolescentie... en dit is nog 2 jaar..

Wacht dan gewoon en blijf. Er is nog steeds de waarheid allerlei grootmoeder-genezer, ik heb gehoord dat ze het vaak behandelen. Ik adviseer je niet echt, maar als je het goed vindt, kun je hetzelfde proberen.

Ja, ik heb hier geen oma gevonden... ik ken veel in Zaporozhye... en hier in 6 jaar heb ik geen enkele gevonden

Vroeger gingen we naar de grootmoeder bij Dawn, het lijkt normaal, maar ik weet het niet of ze is er nog steeds

Mijn te pissen elke nacht en ik weet hoe het is om alles elke dag te wassen, en Andryusha meer dan 10 jaar! Vertel me later over de resultaten. Moet hier natuurlijk mee omgaan. Alles komt goed!

hier is hoe te kopen... probeer... vertel het je

Enuresis-wekker

Comments

We werden geholpen door deze enuresis-wekker http://modoking.ru/

Minder dan een maand ging alles!

Ik weet niet of het wel of niet helpt om de derde nacht te gebruiken, maar het feit dat de Amerikaanse wekker reageert op de warmte van de vingers, terwijl hij kleeft, op de warmte van het lichaam onder de deken, het kind op twee broeken zet en aan de tweede broek vastmaakt, en het werkt nog steeds. Ik verwijder de sensor afkoelt, verbinden werkt niet. Ze bedekte het badstoflaken van een kind en na 10-15 minuten een vals alarm. Ik moest volledig uitschakelen. Ik weet niet wat ik moet doen. Op de een of andere manier beledigend, duur om onder een vals alarm te springen.

En we zijn snel hersteld met behulp van deze enurest wekker "Chummie". Ik weet het niet, misschien had je een andere Chummy of een nep gekocht. We kochten van een officiële vertegenwoordiger. Nooit valse alarmen gehad, zoals het hoort, zoals beschreven in de instructies. Het is erg handig en multifunctioneel: er is licht en geluid en goede trillingen. Licht - "ogen" knipperen op de wekker wanneer deze wordt geactiveerd. Reageert onmiddellijk - met de eerste druppel urine. Met een andere wekker - hij slaagde erin om de hele blaas te legen en toen belde hij + de vochtigheidssensor na 3 weken, omdat het metaal was. Toen besloten ze Chammi te kopen, maar het is natuurlijk 2 keer duurder. Nu speelt het jongste kind met hem als met een speeltje en werkt nog steeds. Zeer hoge kwaliteit en veilig. Nadat ik een heleboel methoden heb geprobeerd om enuresis in mijn zoon te behandelen, kan ik met zekerheid zeggen dat urinaire alarmklokken de meest effectieve en veilige manier zijn.

Ik begrijp je, want ik heb ook heel sterk getwijfeld. Maar de zoon in die tijd was al 10 jaar oud! Er was geen limiet aan wanhoop. Maar er zijn volwassenen die lijden aan deze ziekte, het maakte me nog erger. Voel je vrij om dit apparaat te kopen, maar wees indringender en gooi de behandeling niet halverwege. Het kostte ons 2 maanden, maar een andere maand was gekleed voor preventie. Gedurende bijna 1 jaar was het droog, en belangrijker nog, het stijgt behoorlijk naar het toilet zelf, hoewel zijn slaap sterk genoeg is.

Hallo vertel me alsjeblieft of je deze krachtpatser hebt gekocht? Heeft hij je geholpen?

Ik besloot om op te scheppen! WE HEBBEN ALLES. Hoera! Hoera! Hoera! De wekker werkt.

Erg blij voor je. Ur. Hoe lang duurde het?

Bedankt. Ergens in de vijfde week begonnen de droge nachten. Nu slaapt hij zonder wekker en eigenlijk schrijft hij 's nachts helemaal niet.

Great! Laat het altijd zo zijn - alleen droge nachten!))

Dank je wel. Ik hoop het echt, echt.

Je hebt nog steeds een zoontje om alarm te slaan. De neuroloog zei niets vreselijks vóór de leeftijd van 5, het zenuwstelsel was nog steeds niet volledig gevormd.

Ja, we hebben ook gezegd dat een neuroloog een dieet heeft voorgeschreven en kalenders heeft gegeven om zonnen / wolken te schetsen

dieet? welke? er werd ons niets verteld.

krijg je een zoute sandwich voor de nacht?

Ja, hij houdt water vast. We consulteerden bijna tegelijkertijd een familielid van een neuroloog, wat ik schreef is een mengeling van aanbevelingen van twee artsen. Een familielid zei dus dat als ze na zes maanden niet zou slagen, ze de behandeling zou ondertekenen. Overigens wordt u 's nachts niet wakker, doet u een luier aan. Maar dat deed ik niet, tweemaal wakker worden. En toch een wekker willen kopen

en ik ben al 2 dagen niet wakker, zonder een luier, markeer de cirkels))))) tot 2 rood, ik weet niet hoe het verder zal gaan

rood is goed

ja, indien niet beschreven - rood, indien beschreven zwart. Als alle 5 de opeenvolgende keren rood zijn, laten we dan gaan voor een geschenk. Ik heb hier gelezen en geprobeerd.

Goed gedaan! we hadden 4 geel en vandaag is het zwart, maar ik til het 's nachts op, het kan ook stoppen.

Nou, bijvoorbeeld, ik was verrast! vroeger, toen ik het 's nachts optilde, gebeurde het dat het niet werd beschreven, maar hier is het de eerste keer ooit! Ga in Thu zelfs naar een psycholoog, we zullen zien. Ik ben zelf heel gelukkig en vertelt iedereen dat hij vandaag een goede jongeman is))))

geweldig! Vandaag wil ik ook proberen niet wakker te worden)

Hallo, vandaag struikelde ik over je onderwerp, mijn zoon is 3,5 jaar oud, net als de jouwe kan slapen in een plas en niet eens wakker worden. Heb je deze wekker gekocht, of heb je het anders gedaan?

en op welke leeftijd, vertel het me niet? hem wakker gemaakt hebben?

Eerlijk gezegd weet ik niet meer hoe het zenuwstelsel op de een of andere manier volwassen is geworden. Ik herinner me dat we een dagboek begonnen te houden, waar we onze droge nachten en slips vierden. En lang voordat ik naar bed ging, liet ik me niet drinken (ik zal niet de exacte tijd zeggen). Met de tweede zoon begrijp ik nu dat ik hem zeker niet wakker zal maken. Terwijl we in luiers slapen, wordt vaak droog wakker.

ook geïnteresseerd in dit ding.

hier zijn de beoordelingen

Heb je al een model gekozen?

Gisteren bestelde enufleks.

we zullen zien. Ik hoop echt op hem!

Gisteren heb ik een video met Komarovsky bekeken, hij praat ook over soortgelijke wekkers.

en voor welke zoon heb je besteld? Ik hoop het zelf, maar ik heb het nog niet besteld.

Ik snap het. Ik denk dat dat zal helpen!

Ik hoop echt op hem. heb al veel dingen geprobeerd.

en je baby is nog steeds klein. alles zal voorbijgaan.

kan wel of niet slagen. Ik ben bang dat we tenslotte bijna 4 jaar zullen starten. Veel geluk voor jou! Laat alles werken op Kirill!

Bedankt, we hebben al heel lang gevochten. We hebben hem al enkele jaren 's nachts wakker gemaakt. tot nu toe heeft niets geholpen. en het werd erger toen ik naar de kleuterschool ging!

Hoe gaat het met je? Helpt de wekker mijn zoon?

We gebruiken twee weken.

We zijn gestopt met hem wakker te maken. Hij begint in bed te schrijven, het alarm gaat af en het kind gaat naar het toilet en daar maken ze hun werk af. Op de kalender notities de zonnen en wolken. Hoewel er meer wolken zijn. Wakker worden was eenmaal, in plaats van twee. Ik hoop echt op een goed resultaat. Ze zeggen voor iedereen hun tijd.

Heel erg bedankt voor het antwoord. We hebben helemaal geen motivatie. Ongeveer drie weken geleden vroeg hij om rails voor treinen, in dit geval begonnen ze wolken / zonnen te tekenen, begonnen maar één keer te ontwaken en was er vooruitgang. Rails ontvangen, maar willen deze zonnen niet meer tekenen. geeft de voorkeur aan grillig zijn, hysterie, bedelen. Ik geef niet toe, maar hij wil geen speelgoed meer "verdienen". Waarschijnlijk moet een wekker worden gekozen. Dieet helpt niet.

De wekker gaat luid genoeg en trilt. het belangrijkste is niet bang te zijn. En je zult met hem in dezelfde kamer moeten slapen. En natuurlijk moet de wens van het kind begrijpen waarom al deze ongemakken zijn. Op 4-jarige leeftijd lijkt het mij moeilijk om te doen.

Mijn al grote jongen lijkt alles te begrijpen en die crisis was met tranen. Omdat ik hoopte op een snel resultaat. Nu slaapt hij met zijn vader. naar het toilet lopen samen)))

Vroeg, wacht op meer.

Over het algemeen is het natuurlijk heel vervelend.

Mijn oudere tot 4 jaar was geschreven. Toen maakten ze hem binnen een maand wakker en brachten hem naar het toilet, maar hij moest hem wakker maken! Een maand lang hebben we het gedaan!

Met de middelste zoon probeerde hetzelfde te doen! Maar maak hem niet wakker. Ja, hij gaat waarheen hij wordt geleid, bijna met zijn ogen dicht, en 's morgens herinnert hij zich het zelfs niet meer!

Nu, met afschuw, denk ik dat het verhaal kan worden herhaald met de jongere.

omdat we ook niet wakker worden. en herinnert niet dat hij werd gewekt. en dan is hij 's morgens blij dat hij zichzelf niet heeft beschreven, dat het zijn verdienste is. Ah.

heel erg bedankt! Ik lees! nog steeds van plan om met een neuroloog te overleggen

Wauw, hoe interessant. Ik ben ook geïnteresseerd in het lezen van beoordelingen.

Om de een of andere reden heeft niemand beoordelingen geschreven, blijkbaar is het niet zo gebruikelijk.

Ja, 2-3 keer per nacht kan opblazen als het niet opheft; al en de hoeveelheid vloeistof voor het slapen gaan beperkt, geen zin. moet naar de neuroloog gaan

Natasha, en in de middag? We hebben ook gewoon een dochter, alles gaat goed in de 3,5 dag. vraagt, verdraagt, nou ja, heel zelden kan je een beetje slipjes inleggen, maar de rest wordt altijd aan de pot toegevoegd. Maar 's nachts Amba. We schrijven 2 keer, gebaseerd op het feit dat ik later om 19.00 uur geef om te drinken, en in slaap valt dichter bij 23, eerder, meerdere keren, ga naar de pot. Het zou mogelijk zijn om de pot te planten, maar het probleem is: de tijd van het pissen is elke keer anders, wanneer ik het vang en wanneer ik geen tijd heb. Voor de tweede maand al heb ik geprobeerd te vangen wanneer ze een tweede keer preuts. tot nu toe zonder resultaat.

In de middag wordt neuken, nu zelden rauw wakker. In de zomer verbleef hij bij mijn moeder, zij besloot dat ze om 23.30 uur en om 3 uur 's ochtends wakker moest worden en in Moskou was alles op een dwaalspoor. Maar we deden de vaccinatie, blijkbaar als gevolg van stress, er was een mislukking en opnieuw begon het 3 keer op verschillende tijdstippen te pruditeren. Nu probeer ik terug te keren naar 2 keer (ik til 2 uur nadat ik in slaap viel, en dan nog eens 2,5-3 uur), en voor het geval ik rond 5 uur 's ochtends check, zodat de onbewerkte persoon niet slaapt, maar als ik droog ben, zal ik niet.

verbijsterd! net als ik! wanneer slapen we 's nachts?

het is nu koud thuis, ik draag een luier, ook al krijg ik zelf genoeg slaap))

sinds begin juli hebben we luiers vast, ik wil niet meer terug naar hen. wanneer het koud is - schakel de elektrische verwarming in

we hebben dit niet, dus ik moest terugkomen :( ((ik denk dat ik speciale luiers probeer te proberen voor zindelijkheidstraining, de urine absorbeert daar niet meteen, maar na een tijdje, dat wil zeggen, de baby ligt een tijdje in zijn zwembad. Ik weet niet hoeveel het zal helpen, maar ik ben al wanhopig.

Mijn zoon kan de hele nacht nat slapen in zijn plas - hij zal hem niet hinderen)) Ik zal je persoonlijk schrijven

Het enuresis- of urinaire alarm zal elke nacht en soms meerdere keren per nacht gedurende weken en soms niet maanden worden gebruikt, dus u moet de keuze van een enuresisalarm zorgvuldig overwegen (enuresisalarm)

1. Gemak: is het alarm eenvoudig te gebruiken? Is het gemakkelijk om de sensor los te koppelen en opnieuw aan te sluiten? Is het gemakkelijk om de sensor te verzorgen voor hergebruik? Hoe gemakkelijk is het om te wassen?

2. Comfort: Is de sensor klein genoeg om in de buurt van de plaszone te zitten en geen ongemak bij het kind te veroorzaken? Is het enuresis-alarm eenvoudig genoeg om op de kleding van een kind te worden bevestigd?

3. Flexibiliteit: Is het apparaat flexibel zodat het kind zich tijdens het dragen comfortabel kan bewegen en bewegen. Is het mogelijk om een ​​enuresis-wekker met verschillende kleding te gebruiken? Is het mogelijk om het niet alleen 's nachts, maar ook overdag te dragen (bijvoorbeeld terwijl een kind speelt of rent)

4. Levensduur en duurzaamheid: de Enuresis-wekker is ontworpen om vele malen gedurende een lange tijd te worden gebruikt. Besteed aandacht aan hoe goed de urinaire wekker is gemaakt en zal deze vaak worden gebruikt? Zal het snel breken?

5. Betrouwbaarheid. Het is erg belangrijk dat de sensor urine zo nauwkeurig en snel mogelijk detecteert en elke keer dat een "nat incident" plaatsvindt, werkt. Het is ook erg belangrijk voor de effectiviteit van de behandeling, dat er geen vals-positieven zouden zijn.

FLOAT. Forum voor mensen met enuresis

Navigatiemenu

Aangepaste koppelingen

Gebruikersinformatie

U bent hier »Float. Forum voor mensen met enuresis »Deel uw ervaring» Meldapparaten voor de behandeling van enuresis

Signaleringsapparatuur voor de behandeling van enuresis

Berichten 51 pagina 60 van 66

Share5129-12-2012 18:22:35

  • Geplaatst door: SLAVA
  • lid
  • Geregistreerd op: 07-25-2010
  • Uitnodigingen: 0
  • Respect: +1

Uw wens om dit product te verkopen is begrijpelijk. Maar u moet de voorstellen van uw concurrenten van naderbij bekijken. Dergelijke functies en sensoren, die worden geactiveerd door de eerste druppel, hebben een zichzelf respecterende fabrikant van dergelijke apparaten, met uitzondering van goedkope Chinese alarmen. MALEM heeft bijvoorbeeld dezelfde functies en ik denk dat het niet minder beroemd is in de wereld. Nu verschijnen alarmen op de markt voor een lagere prijs, maar met dezelfde functies.

Share5229-12-2012 23:20:17

  • Geplaatst door: Milaan
  • lid
  • Ingeschreven: 29-12-2012
  • Uitnodigingen: 0
  • Respect: +0

Alle voorstellen van mijn concurrenten - ik weet het, maar hun producten gaan niet vergeleken met onze enurezny-wekker "Chummie". "Malem" -technologieën zijn niet veranderd sinds 1980: de "Malem" -sensors roesten in een paar weken, een gevaarlijke pen om te bevestigen, een piepklein urinedetectiegebied.Het is de prijs die u erop legt niet waard. In de Chummie moderne wekker Siliconen hypoallergene sensor "Intelliflex", met zeer zachte afgeronde randen. "Chummie" is 's werelds enige enuresis-wekker met gepatenteerde innovatieve "one-drop urine detectie" technologie. "Chummie" voldoet aan alle normen en eisen van ROH's en heeft ook internationale normen Uw standaardboodschap (advertentie) "over de scepticisme van de vrouw ten aanzien van enuresisalarmen" werd lange tijd op de forums opgemerkt, maar u schrijft dat u onmiddellijk de binnenlandse urinaire wekker heeft verlaten, niet vertrouwt... en plotseling begon te adverteren. lees de vergelijkende kenmerken van de "Chummie" -wekker op de site http://www.chummie.ru/

Delen5330-12-2012 15:41:50

  • Geplaatst door: Willy
  • lid
  • Ingeschreven: 30-10-2012
  • Uitnodigingen: 0
  • Respect: +1

En de prijs is niet bijzonder aantrekkelijk! Probeer zhu-zhu! We bestelden http://zhu-zhu.ucoz.ru/news/signalnye_u hier... 10-05-05-4 Het principe van de werking is hetzelfde, maar de kosten zijn veel lager!

Delen5430-12-2012 21:34:29

  • Geplaatst door: Milaan
  • lid
  • Ingeschreven: 29-12-2012
  • Uitnodigingen: 0
  • Respect: +0

Dit zijn apparaten van verschillende niveaus en je moet ze niet eens vergelijken.

Share5502-01-2013 14:57:28

  • Geplaatst door: SLAVA
  • lid
  • Geregistreerd op: 07-25-2010
  • Uitnodigingen: 0
  • Respect: +1

Alle voorstellen van mijn concurrenten - ik weet het, maar hun producten gaan niet vergeleken met onze enurezny-wekker "Chummie". "Malem" -technologieën zijn niet veranderd sinds 1980: de "Malem" -sensors roesten in een paar weken, een gevaarlijke pen om te bevestigen, een piepklein urinedetectiegebied.Het is de prijs die u erop legt niet waard. In de Chummie moderne wekker Siliconen hypoallergene sensor "Intelliflex", met zeer zachte afgeronde randen. "Chummie" is 's werelds enige enuresis-wekker met gepatenteerde innovatieve "one-drop urine detectie" technologie. "Chummie" voldoet aan alle normen en eisen van ROH's en heeft ook internationale normen Uw standaardboodschap (advertentie) "over de scepticisme van de vrouw ten aanzien van enuresisalarmen" werd lange tijd op de forums opgemerkt, maar u schrijft dat u onmiddellijk de binnenlandse urinaire wekker heeft verlaten, niet vertrouwt... en plotseling begon te adverteren. lees de vergelijkende kenmerken van de "Chummie" -wekker op de site http://www.chummie.ru/

Ik kocht een gebruikte MALEM-wekker, we gebruikten hem voor 2 maanden, waarna hij een jaar bij ons lag en we hem verkochten. Er was geen roest. Ik begrijp niet waar je het over hebt. Wat de pen betreft, is er een speciale plastic behuizing. Ik heb geen enkele recensie met dergelijke tekortkomingen gezien. Dit is jouw fantasie. Ik geloof dat als alle bovengenoemde tekortkomingen aanwezig waren in MALEM, het dan niet zou worden opgenomen in het programma van het Britse ministerie van Volksgezondheid voor de behandeling van enuresis. Ja, je hebt al dertig jaar gelijk, Malem Medical produceert medicijnen voor de behandeling van enuresis, en dat zegt veel. MALEM wordt alleen in Engeland geproduceerd. Dit is de kwaliteitsstandaard waarnaar alle fabrikanten van deze producten streven.
Van de binnenlandse wekker geweigerd, omdat ze gewoon niet bestonden, maar nu wel.
Wat betreft mijn beoordeling, dit is waar, ik kan de geschiedenis van de ziekte laten zien. En als je de gevoelens van de ouders kende waarin het kind was genezen van enuresis, zou je dat niet zeggen. Veel geluk voor jou.

Waarom heb je een enuresis-wekker nodig?

Zo'n ernstig probleem, zoals nachtelijke enuresis, veroorzaakt niet alleen problemen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Afhankelijk van de reden, bieden artsen 3 soorten behandeling aan: de medicijnmethode - met het gebruik van medicijnen.

Niet-medicijn - dit is fysiotherapie en psychologische effecten. Regime-methode - het is noodzakelijk om midden in de nacht wakker te worden "in de pot".

Als er geen bacteriële (andere) infectie is die met antibiotica moet worden behandeld, probeer dan geen medicijnen te gebruiken, ze kunnen niet alleen de lever, de nieren (de reinigingsorganen van het lichaam) schaden, maar ook de instabiliteit vormen van het zenuwstelsel, het hormoonstelsel en het endocriene systeem.

Het is belangrijk om te weten dat meer dan 45% van de geneesmiddelen niet alleen giftig is, maar ook ineffectief!

De urinaire wekker helpt om enures bijna 100% te verwijderen - een klein apparaat dat signalen geeft over de minimale vochtigheid van het slipje (vellen). Je kunt het bestellen op sites met speciale medische apparatuur of uitschrijven van Chinese aliexpress, waar bijna iedereen nu winkelt.

Tegenwoordig is het gebruik van een enuresis-alarmklok de veiligste en meest betrouwbare manier van reflexbevestiging om de discipline tijdens het slapen te beheersen.

Het principe van het alarm

De essentie van het werk van het sensorische apparaat: zodra de eerste druppels vocht op een miniatuursensor vallen, in een zak op het slipje worden gelegd, een alarm wordt geactiveerd in de wekker op het nachtkastje, of op de handgreep van het kind wordt gemonteerd, klinkt een melodie (trilling, knipperend licht). Reflex stopt met plassen, de baby wordt wakker, zet de knop uit, gaat naar het toilet. Na 2 - 3 maanden gebruik van de nacht stopt de ongecontroleerde enuresis.

Een verscheidenheid aan verschillende modellen van de urinaire wekker is ontwikkeld om de monosymptomatische (niet-ziektegerelateerde) enuresis kwijt te raken: draadloos, bedraad en matten - lakens. Om de keuze te bepalen welke beter is voor een bepaalde persoon, overweeg dan de beschrijving van sommige instanties.

Soorten urinaire alarmen

Het belangrijkste doel van het gebruik van een urinair alarm is om iemand op te leiden om zelfstandig op te staan ​​bij het vullen van de blaas.

Een draadloos apparaat van enuresis met slipje is de gebruikelijke katoenen zwembroek, met stevig geplaatste indicatordraden, waarover een mini-zender voor het bepalen van vochtigheid is bevestigd. In het geval van druppels gaat het signaal naar de alarmeenheid, gevoed door batterijen of een netwerk.

Het waarschuwingsbereik is maximaal 30 m, zodat u hem bij het kind kunt weghalen, wat betekent dat hij het niet half slapend kan uitschakelen en naar bed kan schrijven. Zorg ervoor dat je uit bed komt, zet het alarm af, ga naar het toilet.

Enuresis-wekkeralarmen bestaan ​​uit sensoren, een hoofdeenheid die weksignalen verzendt en een verbindingsdraad. Bevestig de sensor voor het bepalen van de luchtvochtigheid op het slipje, in het gebied van mogelijk vocht, het elimineren van contact met het lichaam (in de zak geplaatst). Wanneer een signaal arriveert bij het hoofdtoestel, op het handvat van het kind of de pyjama, hoort u een melodie, begint er een trilling of gaat er een lichtsignaal branden.

Tapijten kunnen bedraad en draadloos zijn. Ze zijn bedoeld voor mensen die geen apparaten, sensoren voor kleding willen bevestigen. Ze worden onder het laken geplaatst. Een blok dat waarschuwingssignalen afgeeft, wordt op de tafel geplaatst (nachtkastje).

Elk van de ontwerpen van het urinaire alarm is veilig in gebruik, effectief voor het wegwerken van enuresis.

Hoe te kiezen

Veel mensen pakken dingen exclusief voor een prijs op: duur betekent goed, goedkoop betekent slecht. Maar de belangrijke voorwaarden voor de aanschaf van een enuresis-wekker zijn niet de prijs, maar een inleiding tot de functionaliteit van het apparaat. Het is geen geheim dat sommige bijzonder hebberige eigenaren van online winkels 200% vals spelen tegen de oorspronkelijke prijs van het product zonder rekening te houden met de technische kenmerken van het urinaire alarm.

Lees daarom de instructies en selecteer het apparaat volgens de volgende parameters.

  1. Het Enuresis-alarm moet eenvoudig te gebruiken zijn: denk aan het gemak van het wisselen van het apparaat, het wassen van de sensor.
  2. Verplicht comfort: flexibiliteit en minimale afmetingen (gewicht en volume) van de sensoren.
  3. Overweeg duurzaamheid: vakmanschap en apparaatgarantie.
  4. De betrouwbaarheid van de snelheid van het bepalen van de luchtvochtigheid, signaaloverdracht is belangrijk.
  5. Kies een apparaat met verschillende soorten melodieën, geluidsvermogenregeling.
  6. Let bij het vergelijken van prijzen op de noodzaak om onderdelen te vervangen, om geen goedkoop wegwerpontwerp te kopen.

Hoeveel verdient een alarmklok van enuresis

Het prijsbereik voor apparaten is ongelooflijk groot.

Chinese bedrade modellen in de vorm van een vrijstaande pinguïn - van 395 roebel, en de nieuwigheid - een wekker met een waarschuwingsapparaat, dat op het handvat van het kind wordt gezet - van 2592 roebel. (Aliekspress).

"F Star" rechtstreeks uit China kan worden besteld vanaf 640 roebel. Voor wederverkoopondernemers in Oekraïne en Rusland zijn de prijzen in dollars F-STAR bedraad - 21. Het draadloze apparaat F-STAR is 50 dollar of vanaf UAH 480.

Enurizny-apparaat Enufleks (Rusland) kost 4390 roebel.

Amerikaanse draadloze producten kosten van 11 duizend roebel. (Malem Medical).

Chummie-apparaten in Rusland - vanaf 8600 wrijven. Of 3200 hryvnia in Oekraïne.

De meest effectieve apparaten voor kinderen van wie de leeftijd meer dan 5 jaar oud is, en het is noodzakelijk om het kind te vertellen hoe de wekker werkt. De eerste 1 - 2 weken helpen de baby om wakker te worden en naar het toilet en weer terug te lopen. Zorg dat u lof hebt voor de voortgang van de behandeling. Start een kalender, neem daar nachten op zonder onaangename natte momenten. Blijf het apparaat nog een maand of twee gebruiken, ook als de enuresis is gestopt. Als u zich constant aan deze eenvoudige voorwaarden houdt, verdwijnen na 2-3 maanden van gebruik van de enuresiswekker de terugvallen van nachtelijk ongecontroleerd urineren voor altijd.

Enuresis alarm ouders beoordelingen:

Ik heb "F. Star "met het plaatsen op internet van een Chinese verkoper voor een dochter 8 jaar geleden, na 2 maanden bedplassen gestopt, het apparaat gepresenteerd aan de buurman. Nu heeft hij 5 meesteres, serveert nog steeds regelmatig.

Het principe van de werking van alle apparaten is hetzelfde, maar het is het beste om de Russische Enuflex te kopen met een jaargarantie. Ik vertrouw Chinese fabrikanten niet echt, hoe kan ik geld van ze krijgen als het apparaat kapot gaat?

De zoon van 10 jaar erg overstuur van bedplassen, kocht een enuresis wekker op de site "Ali". Na 1,5 maand stopte ik met schrijven 's nachts, ik was ontzettend blij, maar ik heb de sensoren nog 2 maanden vastgemaakt om de reflex te repareren.

We leven in het dorp, daar hebben we nog nooit van gehoord, we moeten het proberen. En waar kun je ervoor zorgen dat hij helpt?

Svetlana. Egor, kijk zeker naar de video van Dr. Komarovsky (zie hieronder), hij vertelt daar over de voordelen van het gebruik van een urinaire wekker en over dit probleem in het algemeen.

Sibmama - over familie, zwangerschap en kinderen

enuresis

  • Naar pagina:

Bericht severyanka82 »Tue 22-apr-2014 15:15» Bedankt: 1

Bericht Polyglot »do 08 mei 2014 15:54

Het bericht Maria84 »Do 08 mei 2014 16:38

Bericht aan severyanka82 »Wo Jun 04, 2014 11:32

Post marcrh »zo nov 16, 2014 15:55

Post marcrh »Vrij 28 nov. 2014 22:54

Bericht EV »Vrij 28 november 2014 23:02

Post marcrh »za 10 januari 2015 21:39

Bericht Lozzy »za 24 januari 2015 19:30

Message Housewife »zo 29 maart 2015 0:01

Post marcrh »Mon Mar 30, 2015 10:06

Bericht severyanka82 »za 25 april 2015 15:39

Boodschap aan de familie »Mon Apr 27, 2015 15:10

Post marcrh »Tue 28 april 2015 19:37

Bericht severyanka82 »Tue 28 april 2015 23:45

Enuresis-alarmbeoordelingen

Ik doe een beroep op degenen die hetzelfde probleem hebben als ik (mijn kind) heeft een enuresis.

Werden onderzocht door specialisten, probeerden pillen te drinken - zonder resultaat.
Het is duidelijk dat dit een tijdelijk probleem is, maar ik ben op de een of andere manier niet tevreden met mezelf: het zal ooit eindigen.
Ik kijk al heel lang naar deze urine-wekkers *, maar Ma * lem is erg duur ongeveer 6 ton.
En onlangs ontdekt dat er binnenlandse wekkers Enu ** flex tegen een betaalbare prijs zijn !!

Meisjes, aarzel niet, de wekker werkt.


Enuresis * Nedy Budil * bijnaam (EB) wordt wereldwijd erkend als de meest effectieve behandeling voor nachtelijke enuresis bij kinderen. Enuresis alarm Enuflex veilig en heeft geen bijwerkingen.


Wat is de betekenis ervan?
EB draagt ​​bij aan de ontwikkeling van een geconditioneerde reflex, waardoor de effectiviteit van de behandeling van enuresis bij kinderen tot 85% toeneemt. Wekker voor de behandeling van enuresis helpt bij het ontwikkelen van een stabiele verbinding: de drang om te urineren-wakker-verplaatsen naar een aangewezen plaats.

Een miniatuursensor die aan de binnenkant van de broek is bevestigd, wordt geactiveerd wanneer de eerste druppel urine wordt geïnjecteerd. De hoofdeenheid neemt dit signaal op en antwoordt door het signaal in te schakelen, waardoor de persoon wordt gewekt. Zoals Pavlov (light-food-speeksel), dus hier: de eerste druppel - het geluid - het ontwaken. Nadat hij is gewekt, realiseert een persoon zich al dat hij naar het toilet wil gaan en naar een speciaal daarvoor aangewezen kamer gaat.

Een gestage geconditioneerde reflex (gewoonte) wordt gevormd om wakker te worden als de blaas vol is en naar het toilet te gaan. Na verloop van tijd, wanneer de geconditioneerde reflex begint te werken, wordt het alarm van enuresis (urinair alarm) verwijderd en de gewoonte om op te staan ​​met drang om te urineren blijft. Als de behandeling van enuresis wordt uitgevoerd bij kinderen, moet de vorming van de reflex worden ondersteund door de lof van volwassenen wanneer het kind wakker werd en naar het toilet ging of de hele nacht sliep zonder het bed nat te maken. Natuurlijk mag u geen diuretische producten aan het kind geven en moet u niet te veel water geven.


Wanneer u enu * carved wake * ynika gebruikt, wordt het effect bereikt in ongeveer drie maanden. Succes is gegarandeerd als je deze regels volgt:

1. Het kind is 100% gemotiveerd en wil droog zijn.

2. Het kind moet begrijpen dat wakker worden tijdens het alarmsignaal van een enuresis-wekker een behandeling is.

3. Ouders moeten het kind eerst helpen om wakker te worden als ze het alarm horen.

4. Het kind moet zoveel drinken als hij wil.

5. Ouders mogen het kind niet "optillen" om de blaas te legen tijdens de slaap.

6. Geen luiers.

7. Ouders moeten het kind loven en ondersteunen.

Apparaat db
bestaat uit een alarmeenheid en een vochtgevoelige sensor. De alarmeenheid heeft een handige en veilige bevestiging aan de bovenkant van de pyjama in het gebied van het sleutelbeen. De sensor wordt buiten het ondergoed (zwembroek) op de plaats van het vermeende vocht geplaatst. Enur * Ezny ontwaakte * Nick getriggerd door de eerste druppels urine.
Signaleringsopties: alleen geluid (3 melodieën, volumeregeling is beschikbaar), alleen trillingen, geluid en trilling (de schakelaar bevindt zich in het batterijcompartiment, waardoor onbedoeld schakelen van modus wordt uitgesloten).

De doos bevat:

-alarmeenheid
-vochtigheidssensor
-droge nachtenkalender
-gebruiksaanwijzing
-2 AAA-batterijen

Er is een garantie van 1 jaar op defecten van de fabrikant.
De kosten van 2900 roebel --- 10 stuks


Aankoopvoorwaarden:
1.org normaal
2.minimalka 10 STUKS
3. 100% vooruitbetaling
4. Betaling op de SAT-kaart,
5. op bonnen-2 vergaderingen + rrp + idee.
6.cp werkt niet
7. Ik werk met regio's (+100 roebel voor verzending + verzendkosten) - schrijf me in PM

Bespaar je kind
van een gevoelig probleem
in 5 weken

met innovatieve enuretische alarmklok TEQIN

Laat een verzoek achter en wij bellen u binnen 10 minuten terug

bewezen
behandeling
geen terugval

Veilig en
gemakkelijk te
circulatie

betrouwbaarheid
lage prijs

Zonder medicijnen, voedingssupplementen
en sjamaan
hou van spreuken

Geschikt voor
elk geslacht en
leeftijd

WAT IS
ALUMINEKLOK ALUMINIUM
TEQIN

Teqin is een innovatief hulpmiddel bij het wegnemen van enuresis. Het lost het probleem van urine-incontinentie tijdens de slaap effectief op door de vorming van een geconditioneerde reflex.

Bekijk de video en ontdek hoe Teqin werkt,
en waarom dit een van de beste methoden is om een ​​gevoelig probleem op te lossen:

MEER OVER TEQIN WERKPRINCIPES

Als gevolg hiervan wordt een reflex gevormd en wordt het kind wakker bij de eerste drang om te urineren zonder wekker.

Het principe van een enuresis-wekker is gebaseerd op de vorming van een geconditioneerde reflex.

Een deel is bevestigd aan de hand die geluiden en trillingen uitzendt. In de was, zo dicht mogelijk bij de bron van urine, een sensor die reageert op vocht. Ze zijn verbonden door draad. De verbinding is in dit geval absoluut veilig voor het kind.

Wanneer eerst geslagen
urine valt op de sensor
het apparaat is luid
geluid en trilt.

beoordelingen

Welkom! Ik schrijf hier dank van onze familie. Je hebt ons veel geholpen! De wekker is erg hard en daarom werd mijn zoon wakker zodra ik begon te schrijven. Een beetje slipje werd nat, de wekker gilde, hij werd meteen wakker! Voor deze wekker was het onwerkelijk om het op te heffen. Bedankt! We zijn allemaal weg!

Goede avond! Ik wil je bedanken voor de wekker die we midden in de zomer bij jou hebben gekocht. Het bleek zo effectief te zijn! Overtrof al onze verwachtingen! De cursus duurt 3 maanden. droge nachten per week vanaf het begin van het gebruik. Kleinzoon van 8 jaar. We zijn je erg dankbaar voor dit apparaat. Tot ziens. Hoogachtend, de familie Kopylov.

Goede dag! Dank aan al uw medewerkers! Van consultants tot bezorgservice. Graad 5+ Alles werd zo gedetailleerd uitgelegd, dus snel geleverd - precies op de dag van bestelling! Gewoon geweldig! Bedankt! En nu over de wekker. In het begin werd mijn dochter niet wakker. Ik werd wakker, heel erg luid alarm. En ongeveer drie dagen later werd ze voor het eerst zelf wakker en ging ze zelf naar de wc! Oh wonder! Hoe het ons inspireerde! We waren zo blij om de zonnen te lijmen en uiteindelijk verwijderden we na anderhalve maand de wekker in de kast. We groeien nog steeds een beetje. Plots nuttig. :-) Bedankt!

Goede dag! Bedankt allemaal voor de prachtige tarahtelku. ))) Gedurende zoveel jaren konden we onze zoon 's nachts niet naar het toilet brengen, en je wekker hielp ons allemaal! Gebruikt precies twee maanden en twee maanden omdat we de wekker hebben uitgeschakeld. De wekker hielp de jongen 9 jaar. Werden behandeld voor een lange tijd. Ze dronken medicijnen, maar je wekker is boimba !! ))) Bedankt !!

Welkom! Onze cursus duurde drie maanden. Ze hebben het meisje 8 jaar lang genomen. Drie weken geleden verwijderd. dank je wel! Wij zijn niet het juiste woord! LOL!

Welkom! Ik wil een recensie schrijven over de werking van uw Enuflex-apparaat! Dochter is 7 jaar oud. We kochten in augustus, in de hoop dat het op de een of andere manier de school zou helpen om het van deze verdomde nachtreizen te verlossen! Een maand lang zijn we niet geslaagd. Er was 1 storing en uw consultant zei dat het nodig zou zijn om een ​​hele maand droge nachten te bereiken. Daarom hebben we 2 maanden geslapen. Nu werd hij verwijderd en zijn dochter slaapt de hele nacht droog, of staat op en gaat naar het toilet. Het heeft ons zeker geholpen! Heel erg bedankt! We zijn je erg dankbaar!

Goede dag! Ik kocht een wekker voor je nacht voor mijn zoon die al zeven jaar oud is en hij schreef bijna elke avond! Dokters zeiden allemaal dat ze slaagden, wachten. Maar enuresis is niet geslaagd! Uiteindelijk klom ik op internet, vond informatie over Enuflex en besloot om te kopen. Je winkel heeft zo'n wekker op de voorraad verkocht. De wekker kwam drie dagen na het plaatsen van de bestelling. Op dezelfde dag begonnen we het te ervaren. Wat waren we er verbaasd over dat de zoon de eerste nacht wakker werd van hem! Hij belde gewoon de zoon, zie, open zijn ogen! Voorheen kon ik het niet verhogen, hoe hard ik het ook probeerde. Dreef hem constant slaperig naar het toilet en werd toen wakker! We hebben de wekker binnen anderhalve maand verwijderd. We zijn allemaal goed! Bedankt voor alles!

Hallo beste online winkel! Ik kocht je midden in de zomer een wekker voor een dochter van 9 jaar. Zelf wakker worden begon in drie dagen. En de wekker was twee weken geleden volledig verwijderd. Bedankt, we zijn tevreden! :-)

Ons gezin heeft twee kinderen. Eén kind heeft nooit problemen gehad met nachtbeschrijvingen en de tweede is gewoon een ramp! Elke nacht waait en kan niet meer wakker worden! Over de wekker die in de zomer van internet is geleerd. Ik heb het van je gekocht en heb er geen spijt van gehad. Verrassend genoeg kon ik hem helemaal niet wekken zonder wekker en begon ik wakker te worden met een wekker! We hebben enuresis volledig gehad! Gebruikt iets meer dan twee maanden! Heel erg bedankt.

We blijven nog steeds slapen met een wekker. Droge nachten werden veel meer dan voorheen dat je zoon je wekker kocht. Maar we hebben deze 30 droge nachten op rij nog niet bereikt, zoals uw consultant ons heeft verteld. De cursus is 1,5 maanden. De jongen is 13 jaar oud.

Welkom! We hebben midden augustus een wekker van je gekocht. Tot op heden is het probleem volledig opgelost. Zoon is 8 jaar oud. De cursus duurde 1,5 maanden. We zijn tevreden met het resultaat. Ik wil ook de winkeladviseur noemen (ik herinner me de naam niet), die naar u komt met betrekking tot de garantieservice. Plots begon de wekker elke seconde te werken. Er kwam een ​​man aan, nam de wekker op de garantiekaart. De volgende dag bracht hij het al volledig aan het werk. En hoewel de reden geen garantiegeval was (het contact van de sensor was verbogen vanwege het feit dat we het aan het slipje vastmaakten door een dikke vouw te maken), maar we kregen geen enkele cent voor onze fout, een kleine reparatie en uitgang van de meester. Het is heel leuk als je niet verwijdert, maar helpt. Bedankt.

Ons kind is 9 jaar oud. De cursus duurt de vijfde maand. Droge nachten zijn meer geworden. Dit is ja! Maar het alarm werkt nog steeds! Dan wordt hij wakker en gaat hij naar het toilet schrijven. Maar we blijven hard slapen met een wekker. Bedankt voor de mogelijkheid om uw consultants te raadplegen. Ik heb in deze tijd drie keer gebeld. Altijd geholpen en alle vragen beantwoord.

Ik heb alleen twee dochters grootgebracht, van wie één tegen de achtergrond van onze scheiding met mijn man blijkbaar een soort zenuwschok had en 's nachts naar bed ging schrijven. Het meisje is zes jaar oud en ik moest er dringend iets aan doen! Ik heb je winkel gevonden op internet. Geroepen naar jou. Bedankt. Allereerst omdat de consultant me verzekerde dat het probleem was opgelost. Ten tweede om te helpen bij de keuze van de wekker die echt heeft geholpen! Onze cursus duurde slechts drie weken! Na drie weken kwamen er absoluut droge nachten en sinds twee maanden slaapt mijn dochter droog! Bedankt! Bedankt! Bedankt! Ik ben erg tevreden met het resultaat!

Goede dag! Bedankt voor uw aandacht voor onze familie! Je hebt ons veel geholpen! We zijn ontdaan van enuresis van 13 (.) Jaar vergiftiging van het leven van onze dochter en ons hele gezin met je wekker in iets meer dan twee maanden! Dit is een wonder! Omdat we zo moe waren gedurende al die tijd van nachtelijke pogingen om haar wakker te maken en naar het toilet te gaan. Het hielp niet. Ik ging naar het toilet zonder mijn ogen te openen, en eens in de nacht bevocht ik nog steeds het bed! Dit is horror, geen leven! Je wekker heeft ons geholpen. De aanbeveling voor een wekker en je winkel is ons gegeven door je vrienden. Een van je voormalige klanten. Nogmaals bedankt! We vonden alles leuk, en het werk van de wekker, en levering en overleg, en bedankt dat je er bent.

Welkom! Wekker gekocht bij u voor een kleinzoon van 7 jaar. Kies een goedkoop en effectief. Het alarm ging af van de eerste nacht. In het begin hielpen ze om wakker te worden en opstaan ​​om naar het toilet te gaan. En rond de tweede week werd de kleindochter zelf wakker, ging weg en ging naar het toilet. Alle resultaten werden genoteerd op de kaart die we kregen. Een volle maand met droge nachten bleek precies vier maanden nadat we deze wekker kochten. Bedankt! Je wekker heeft ons geholpen. Tot ziens. Galina Petrovna Lisitsina Moskou.

Goede dag! Ik wil graag het team van je online winkel bedanken. U bent zeer goed geadviseerd over deze alarmen. Ik wilde een draadloze wekker nemen, dacht dat het beter was. Geen draden, nieuwe technologie. Maar dankzij de consultant met wie ik aan de telefoon heb gesproken. Hij bleek een zeer attent persoon te zijn. Verduidelijking van de belangrijkste criteria. Hoe oud is mijn kind, primair of secundair, hij heeft enuresis. Dientengevolge, adviseerde ik om het alarm met de bedrading te nemen. Om de zoon wakker te maken, opende hij zijn ogen en ontkoppelde de bedrading van het slipje. Ik nam het alarm met de bedrading. Zeer snel geleverd! Ze legden in detail uit hoe je met een wekker moest werken en dat ik eerst mijn zoon moest helpen op te staan, en niet alleen op een wekker hoopte. Ik kan zeggen dat dit alles ons enorm heeft geholpen! Van de keuze van het alarm tot de dertigste droge nacht. Wij otmuchilis! Heel erg bedankt! Ik raad je winkel aan als toverstaf voor alle ouders wier kinderen 's nachts schrijven!

Postscriptum Ja, u vroeg om de leeftijd van het kind en de duur van de cursus aan te geven. Een jongen van 8 jaar. De cursus duurde 76 dagen.

Welkom! Mijn dochter is 7 jaar oud. We hebben Enuflex in Juni van je afgenomen. Dat is wat we hebben met stickers op de kalender! Eerste week: drie wolken en vier wolken. Tweede week: twee wolken en vijf zonnen. Derde week: drie wolken en vier zonnen. Vierde week: drie wolken en vier zonnen. Vijfde week: één wolk en zes zonnen. Zesde week - alles! )) Hoe afgesneden - alle zonnen tot op de dag van vandaag! )) Bedankt!

Jongens, heel erg bedankt !! We zijn erg blij! Alles werkte in twee maanden! Geweldig effect! Mijn dochter kon 's nachts niet wakker worden. We namen haar als een somnambulum voor 6 jaar mee naar het toilet !! Nu staat ze op en gaat! We zijn jullie allemaal heel dankbaar!

Welkom! Ik schrijf een recensie met veel plezier! Dit is te danken aan ons hele gezin! Dochters zijn 12 jaar oud. We hebben een wekker aanbevolen om onze nefroloog in de kliniek te kopen. We dronken Driptan en droegen een alarm voor de nacht. Een week nadat ze de wekker begonnen te gebruiken, begonnen ze geleidelijk het gebruik van Driptan te verminderen. Het gevolg was dat we in de tweede week stopten met het drinken van Driptan, zelfs 's nachts. Op de droge maand kwamen we uit in de derde maand! U begrijpt wat 12 jaar 'zwemmen' betekent in de nacht en realiseert zich na drie maanden plotseling - we zijn genezen. We zijn blij! Bedankt!

Goede dag! Mijn zoon is 13 jaar oud en we gebruiken je Enuresis-alarm Enuflex voor de tweede maand. Droge nachten zijn dat echt. Maar tot 30 droge nachten op rij hebben we niet bereikt. Tijdens de raadpleging werd ons verteld dat het noodzakelijk is om deze deadline te halen. We hopen dat de reflex volgende maand volledig zal worden opgelost. En zo - ja. Verbeteringen zijn niet te onderdrukken! Bedankt. :)

Hallo Vladimir! Bedankt! Onthoud mij? We kochten een wekker voor onze kleinzoon en ik heb je beloofd een beoordeling achter te laten als je wekker hem helpt genezen. Hij heeft echt geholpen! Alles was zoals je manager, Sergey, vertelde tijdens de consultaties. Kleinzoon slaapt droog voor de tweede maand. Successen voor u en de gezondheid! Met vriendelijke groet, uw klant, juni 2016, Alexander Ivanovich

Welkom! Je kunt je gewoon niet voorstellen hoe dankbaar ik ben voor jullie allemaal! Mijn zoon is 13 jaar oud en we hebben de hele tijd met enuresis gewoond! Zeldzame droge nachten! Eerlijk gezegd wist ik niet meer hoe ik het moest behandelen. Ik werd aangeraden om een ​​wekker te zoeken in de afdeling urologie van het Filatov-ziekenhuis. Ik bestelde en nu denk ik - Nou, hoe ?! Wat denk je van dit apparaat dat we niet eerder hebben verteld? Enuresis was eindelijk in slechts zes weken. Bedankt! Bedankt!

We kochten van jou Enuflex-wekker voor een jongen van zeven jaar. We kochten het op 24 juni en vandaag, 14 september, een maand geleden ging hij door enuresis van zijn wekker en werd 's nachts wakker. Onze familie is je erg dankbaar! Je hebt ons veel geholpen !! Bedankt.

Welkom! Ik ben je bedrijf en manager Sergey erg dankbaar dat ze me snel alles hebben gebracht, uitgelegd. Het heeft ons geholpen! Wordt elke dag gedurende 2 maanden gebruikt. Onze dochter had enuresis. 5 jaar. Bedankt! Nog een recensie die je op Otzovik hebt achtergelaten. )

Heel erg bedankt! De wekker hielp een dochter van acht jaar genezen. We hebben erover gehoord via recensies op internet. We bestelden het alarm op de riem. omdat ons kind graag op de buik slaapt in een omhelzing met een beer en de wekker met een riem haar niet belet te slapen. ))) De eerste drie dagen heb ik haar geholpen wakker te worden. De wekker ging af, ze stopte met schrijven, maar werd niet zelf wakker! En op de vierde dag begonnen de veranderingen! Mijn dochter werd alleen wakker, zette het alarm af en ging naar het toilet. Twee weken later begon ze zichzelf wakker te maken en de wekker zweeg en ging naar het toilet. We hebben dertig droge nachten gemaakt, zoals ons werd verteld, en dit is al de tweede maand sinds we alles achter ons hebben! Bedankt. ))

Mijn dochter is 6 jaar oud. "Floated" elke nacht! Behandeling met Minirin en Dripta hielp alleen wanneer het werd ingenomen. Na alles kwam weer terug. Onze nefroloog adviseerde ons om de enuresis-wekker in de kliniek te kopen nadat ze erover had gehoord op een van de medische conferenties. Op uw website vonden we de Enuflex-wekker tegen een passende prijs. We ontvingen deze op de dag van de bestelling met een gedetailleerd verslag van de manager over hoe deze correct te gebruiken. Alles opgenomen. Alles gedaan zoals je had verteld. En hoera. Hoera !! ! Ur. Na twee maanden hebben we eindelijk droge nachten elke (ugh, ugh, ugh) dag. Heel erg bedankt!

Ze hebben via internet van je gehoord. Wekker besteld in mei van dit jaar voor een zoon van 9 jaar. Ik was dol op de professionele aanpak met advies. Zowel bij de keuze van een wekker, als bij het gebruik ervan. We hadden een volledige maand met droge nachten in juli! We zijn zeer tevreden! Heel erg bedankt! Het spijt ons zeer dat we niet eerder van deze behandelmethode op de hoogte waren!

Enuresis bij kinderen

Lees het volledige artikel »

Comments

19 mei 2013 02:03

Er zijn veel goede artikelen over dit onderwerp, helaas is er geen remedie. de zoon van 15 jaar oud behandelt enuresis sinds 5 jaar oud, ging door de ziekenhuizen en Filatovskaya en Speransky (dep. enuresis) en Semashko, sanatoria en klinieken + praktisch alle mogelijke bereidingen en methoden - er is GEEN echt resultaat. Je kunt bijvoorbeeld tijdelijk opschorten, het kind gaat naar het kamp en 20 dagen droog, keert terug en "compenseert" dubbel, omdat de universele aanbeveling helaas niet uitkomt, het kind niet alleen kwellen.

17 mei 2013 13:40 uur

Er is één hulpmiddel dat onschadelijk en veilig is voor kinderen van 4 jaar oud, die lijden aan enuresis, maar zonder pathologieën en complicaties. En voor die ouders die bereid zijn om onzelfzuchtig deel te nemen aan een kind.
Behandel gedurende 1,5 maand. Tricolor violet gras-10gr, salieblad van medicijnen -10gr, brandnetelblad-5gr, valeriaanwortels-10gr, pepermunt-15gr. 1 kolom lepel verzamelen op 1 glas kokend water, aandringen nacht. Op 2 tafel. lepel 3 keer per dag na de maaltijd. Voeg aan deze collectie extract toe van Eleutherococcus of Levzii saffloer en tinctuur van Aralia 10-15 druppels voor het avondeten, dan kunt u 1chine. lepel honing. Mosterd voetenbad. Alles moet in het complex zijn. Het heeft ons geholpen, wat betekent dat het jou ook zal helpen. Veel succes En met God!

7 maart 2013 13:33

Alle bovenstaande medicijnen zijn al 10 jaar in gebruik, er is geen resultaat, er zijn zelfs goedkopere en veiligere middelen voor de behandeling van enuresis die worden gebruikt door de hele beschaafde wereld en waar artsen zich zorgen maken over de gezondheid van kinderen., Waarom houden artsen stil over zo'n apparaat als een enuresis-wekker. Ik kan het zelf zeggen: Enuflex gebruikte de wekker, Enuresis nam 2-2,5 maanden in beslag, zonder drugs, beperkingen op alcoholgebruik, enz. Ten eerste wil ik mijn dank uitspreken aan de fabrikanten van dit apparaat.

16 februari 2013 10:09

Enuresis hebben we als volgt gewonnen: zoon is 11 jaar oud We hebben alles geprobeerd: sibutin, dure minirin, acupunctuur, paraffine, elektroforese, transolvan, diëten, geprobeerd naar een psycholoog te gaan (600 UAH voor een bezoek), een wekker gekocht - onzin (plus een wekker in - dat het kind niet op de regen slaapt, maar direct het ondergoed vervangt), probeerde te dwingen zichzelf te wassen, maar het is ook niet logisch (ik was in de wasmachine), liep over de benen (in Chernomorsk en Dnepropetrovsk, in de regio Donetsk waarschijnlijk dertig) - niets gaf resultaat - twee keer per nacht plassen (dit Toen ik vóór het slapengaan brood en zout at, ging ik een paar keer naar de wc, ik dronk het niet drie uur voor het naar bed gaan.) En bij het volgende bezoek aan een neuroloog biedt de dokter ons een ticket aan voor het sanatorium van Batkivschina in Jevpatorija. heel veel geluk dat het kaartje heel zeldzaam is, eentje is aan de stad gegeven, en dit is het enige sanatorium dat kinderen met een dergelijk probleem meeneemt, ze gaven ons de tijd om erover na te denken voor 2 uur.Wat moeten we doen? Overeengekomen. Immers, dit is de laatste hoop, een kaartje is uitgegeven, de dokter is bedankt, ging naar huis - ging zitten op internet - om te zien over het sanatorium en. waren geschokt. reviews, de horror. Een kaartje bij de hand. Wat te doen En de gedachte kwam bij ons: ze plaatsten de zoon om de recensies te lezen, hij ging nooit naar de kampen en lag altijd met mij in het ziekenhuis, en hier deze "Batkivschyna". Van het lezen en van de aanstaande reis had mijn zoon tranen. We stelden hem voor het feit: "Doe wat je wilt, wat je maar wilt, niet slapen 's nachts, eet ten minste een pakje zout, voor de reis 5 dagen, 5 nachten, kaartje met treinkaartjes bevestigd magneet naar de koelkast, deze 5 nachten zullen droog zijn - treinkaartjes zullen worden verbrand, 20 nachten zullen droog zijn - je zult de voucher verbranden.Toen waren er echt natte nachten (2-3 keer per week, maar niet tijdens de nacht, maar een week).We kwamen met een nieuwe promotie (de zoon droomt van een MaineCoon-kat - hij kost ongeveer 8000 UAH, duur, maar het is niets vergeleken met gegooid worden naar de genezers en het medicijn geld.) Dus als er voor het nieuwe jaar geen enkele natte bladzijde is (de taak is gestart op 1 november 2012), krijgt de zoon een kat en geneest en voor de duidelijkheid op de koelkast een grote kalender van droge nachten getrokken door de zoon, vierde hij elke ochtend een nieuwe overwinning. En wat denk je? Op 01/01/2013 betaalden we onze zoon 8.000 hryvnia's en bestelden we een kitten en op 01/02/2013 planden we een ceremonieel afscheid van het tafelzeil. Probeer het en je zult slagen.

Ik heb ook aan deze ziekte geleden. Ik werd ook niet behandeld. Er was angst om 's nachts bij iemand te blijven. Ik beschreef mezelf voor het laatst op mijn veertiende, hoewel dit voor de laatste keer al enkele jaren niet meer het geval was. Mijn oudere zus had dit zelfs toen ze 16 jaar oud was. Ik weet het niet, misschien heeft de scheiding van de ouders haar en mij echt beïnvloed. We werden niet behandeld, maar de situatie in het huis was niet goed, hoewel we er gelukkig uitzagen. Maar onze kinderen leden niet aan enuresis. Mijn zoon schreef hij over het algemeen niet sinds hij twee maanden sliep. Ik herinner me dat ik 10 of meer jaar oud was, dus ik wilde vannacht naar mijn vriend gaan en ik was zo bezorgd dat ik mezelf beschreef en daarom weigerde ik een meloen of een watermeloen te eten (ik weet niet meer precies wat er gebeurde.) We woonden in Tasjkent.) Ik werd 's morgens wakker: godzijdank! Ik ben droog! Mijn zoon bracht de nacht door bij mijn vader op driejarige leeftijd en ik gaf me zelfs geen reservewielbroek - ik was er zo zeker van dat mijn zoon niet aan het schrijven was. Het lijkt me dat de oorzaken van enuresis niet volledig worden begrepen. Alle redenen zijn hier geschreven, gewoon giswerk.

Bedankt voor het artikel. Ik heb veel geleerd over zo'n ernstige ziekte en conclusies voor mezelf getrokken. Nogmaals bedankt!