logo

Medische abortus. beoordelingen

Totaal berichten: 4187

12/01/2010 Anastasia
Oh, meiden.. Ik ben 30, dochter 11.. Ik ben altijd tegen abotrov geweest.. Ik zag Yarinu de afgelopen 5 jaar. Welnu, - hysterie, depressie, vreselijke migraine. Libido zakte naar nul: (Ik kon deze pillen niet meer drinken, en anderen ook - één effect, - hormonen past mij niet, en dat is het! Ik besloot mezelf te beschermen met farmatex en allerlei soorten kaarsen.. Ik werd meteen zwanger. Ik wist het eerst niet, dus ik nam dieetpillen en at een bos aciclovir (ik maakte een tatoeage op mijn lippen). Als gevolg hiervan stonden de artsen me niet toe om de zwangerschap te houden (ik heb er veel over gehad). dokter.. Ontzagwekkende dag, mijn hoofd ging rond... Het was heel eng om te traceren Yushchuyu stadium.. Op dinsdag om 10 uur dronk ik 2 pillen.. Het ongemak begon en toen lichte pijn. In 3 uur dronk ik nog 2 pillen.. het was er allemaal en het ging.. weeën.. eerst draaglijk, en dan.. 7 uren zonder pauze, vreselijke gevechten, zoals tijdens de bevalling.. erg lang, 7 minuten klauteren en 3 seconden pauze.. Maar-shpa helpt niet, meisjes! Conditie-vaag, opstaan ​​uit bed is onrealistisch!. Ik kon het niet uitstaan, dronk 1 tablet oplosbare aspirine, viel na een uur in slaap... (de arts liet 1-2 tabletten aspirine aan mij toe). Het bloed komt eruit, maar het giet niet... de pijn is zwak, maar draaglijk... Meisjes, vreselijke stress voor het lichaam! De zwakte is onwerkelijk, vooral in de benen. Nu moet u wachten op de controle-echografie.
Wacht even, meisjes. Moge dit nooit meer gebeuren op onze weg!

10.12.2010, Natalia
Meisjes, hallo, ik ben 23, in november had ik een medische abortus. Alles ging goed.
Daarna gebeurde er seks in het condoom, maar een paar keer met haar man en zonder hem ((
In termen van moet komen maandelijks, de vertraging is al 2 dagen.
Vertel me hoe je het had. Alles was op tijd, ik las dat een vertraging van maximaal 10 dagen mogelijk is.

12/29/2010, Natalia
Ik besloot me af te melden. Ik was gisteren 21 jaar en op mijn verjaardag ging ik in plaats van te vieren naar de prenatale kliniek en nam ik 3 voorbereidende pillen. Er gebeurt nog niets. Morgen begint alles als ik 4 Mirulut-tabletten drink met een pauze van 2 uur, elk 2 tabletten. Hoe vrees ik het morgen! Omdat ik mijn excuses aanbied aan God voor wat hij me heeft gegeven, en ik ga het doden, maar ik kan niets anders doen, daar zijn veel redenen voor, inclusief het feit dat ik op een bepaald punt leer, en dat mijn vriend 19 jaar oud is en hij studeert voor het derde jaar. We zijn nog niet klaar om ouders te worden, vooral hij. En ik wil geen alleenstaande moeder zijn, aangezien er niemand is om me te helpen, krijgen mijn ouders een cent. Later zal ik aftekenen hoe alles met mij ging, ik kan één ding zeggen - het is buitengewoon moeilijk moreel. We werden beschermd door onderbroken geslachtsgemeenschap. Het heeft niet opgeslagen. Ik raad deze methode aan niemand aan, altijd in mijn hart wist ik dat hij me in de steek zou laten.

03.02.2011, Olka, 29 jaar oud
we zijn ook met mijn echtgenoot! stomme methode, daar ben ik het mee eens, maar ik wil mezelf niet vergiftigen met pillen, en de spiraalnis is goed daarna... er zijn hatelijke condooms.

02/07/2011, Lili voor Olka, 29 jaar
meid, je bent zo volwassen en je schrijft zulke onzin. pillen hoeven niet geëtst te worden, ze moeten dronken zijn, elke dag 1 tab en de efficiëntie is hoog en het risico op oncologie is verminderd, waardoor dergelijke krachtige stereotypen over hormonale anticonceptiva niet duidelijk zijn. hoewel, wat ik bedoel. zij zelf schreef dat niveau, zoals in Afrika. verdriet.

02/16/2011, Olka, 29 jaar oud
Gegoten, of hoe gaat het met je? Ben jij de slimste hier en is het progressief? Ben je echt op dit forum? hier praten we OVER. en mensen schrijven OVER HEN! naar mijn mening is alles logisch! Waarom heb je het grappig gezien? - ze las en lachte. oude meid of gewoon een dwaas!

02.21.2011, Lili
Olka, 22 jaar oud, ja, door de aard van het beroep, waarschijnlijk HIER ben ik de slimste - ik ben een gynaecoloog! maar ik doe geen abortussen, en er zijn nogal wat van zulke artsen die dit onaangename bedrijf niet willen doen, maar het is onaangenaam - het is waarschijnlijk alleen voor ons, de meeste vrouwen zoals jij gaan er kalm en zonder spijt vandoor. Daarom geef ik er de voorkeur aan mensen vreugde te geven door hen te helpen zwanger te worden en een zwangerschap te verduren, en niet van 'vliegen' af te komen. En lezen, zoals luisteren, is echt grappig, omdat ze zeggen "lachen en zondigen". niet één van jullie kan alles verstaanbaars beantwoorden, de plichtsuitdrukking "er gebeuren allerlei situaties in het leven," hoewel er maar één situatie is - er is geen brein om jezelf te beschermen. maar dan, onder de dertig jaar, zullen ze kloppen, of zelfs meer, beginnen te rennen - ze geven geboorte aan een gedachte, maar dat kunnen ze niet al. Ik hoop te herhalen, waarom schrijf ik hier geen derde keer?
en hier schrijven ze over contraceptiva van slechte kwaliteit, condooms - ja, en ook andere barrière. maar met de rest van de problemen niet gebeurt, indien correct gebruikt? misschien begrijpt tenminste iemand het eindelijk.

08/12/2011, ZAZA
Ik ga akkoord en steun, zo niet de laatste 10 dagen.

02.28.2011, Evgenia
Hallo Ik heb zo'n probleem, ik heb last van polycysteuze eierstokken, meer dan 15 artsen zijn overgeslagen en niemand heeft me echt geholpen om twee operaties te ondergaan. Met mijn man volgen we niet-anticonceptie op de voet.We gebruiken alleen dure condooms die we bij de apotheek hebben gekocht.We probeerden pharmacyx.Ik vond het niet leuk om Yarin te drinken zodra ik de operatie stopte. Op advies van de geëerde gynaecoloog van de Russische Federatie, Valentina Fedorovna, accepteer ik geen hormonen meer. En nu heb ik een week vertraging (zwangerschap is helemaal niet nuttig voor ons nu), ik kocht twee tests met een verschil van twee dagen, het resultaat is duidelijk negatief. De eierstokken gedragen zich vóór de menstruatie als iets vaal, ze ging meteen naar een gynaecoloog en zei dat ze niets kon zien. De eierstokken zijn absoluut normaal. Wat is stress voor mij?

23.02.2011, Olka, 29 jaar oud
ja, zoals je kunt zien, heb je geen recht! en iedereen die hier schrijft - ze geven er niet om, je bent de enige die zo slim en goedhartig is, en de meisjes geven niet om die van jou dat ze gedwongen worden om van JOU kind af te komen. geen uitzondering, voor de eerste keer dat ik dit tegenkwam, en het is moreel verdrietig, en er zijn GEEN VERGIFFENIS en EXCUUS voor. Alleen als er medisch bewijs is van het kind of de moeder, ben ik het daarmee eens. en het embryo schaars is de toekomstige mens, als ze hem toestonden zich te ontwikkelen en geboren te worden. maar abortus is, was en zal zijn. het is triest en pijnlijk en ik had een derde baby kunnen baren - nu denk ik dat er niets gebeurd is - voor mijn man, huisvesting, normale man, niet genoeg - de gordels strakker gemaakt, enz., kinderen hebben een verschil van 2,5 jaar, klein, maar niet hetzelfde veld... het zou mogelijk zijn om te huilen, maar, maar, maar, maar. We betreuren onszelf, hier en daar abortussen! Zodat deze verschrikkelijke zonde mij niet heeft omzeild. detoubiystvo.SEBYA betreurde en jij LILI, gynaecoloog, denkt dat al zulke dwazen - alles, alles, alles - immers, bijna elke eerste ooit een abortus in haar leven heeft gehad. niet elke seconde! Alleen God veroordeelt het ongeboren kind. maar niet slechts een sterfelijk wezen naast ons.

Thuis abortus

Honderd jaar geleden waren binnenlandse abortussen wijdverspreid. De redenen zijn heel gewoon: het gebrek aan goede artsen, vooral op het platteland, de angst voor publiciteit. Welnu, vóór de revolutie werd de kunstmatige onderbreking van de zwangerschap in Rusland over het algemeen gelijkgesteld met moord volgens de regels van het strafrecht. Daarom was er niets om over officiële hulp na te denken. Nu, het lijkt erop dat dit alles in het verleden is. Toch zijn er nog steeds vrouwen die buiten het ziekenhuis abortussen verrichten. Waarom? Dit kan alleen worden verklaard door een volledig gebrek aan inzicht in de essentie van de operatie en de gevaren waarmee ze te maken hebben.

Als u de term 'manieren van thuisabortie' in de zoekmachine typt, vindt u een aantal angstaanjagende manieren. Laten we naar de beroemdste van hen kijken.

Bay blad afkooksel

Deze toverdrank doet denken aan een drankje dat met succes door de dappere werknemers van de middeleeuwse inquisitie kon worden geadopteerd, alleen vanwege zijn smaak. Maar dit is niet het grootste probleem. Veel erger is dat het kind echt sterft aan het afkooksel. Maar! In de meeste gevallen wordt de foetus niet van de baarmoederwand afgeweerd. Met andere woorden, de overblijfselen van het weefsel beginnen te ontbinden, wat een sterke intoxicatie van het lichaam veroorzaakt. En als u niet op tijd hulp zoekt, dat wil zeggen, doe niet hetzelfde schrapend, de vrouw zal bloedvergiftiging en de dood hebben.

Veroorzaakt ernstige intoxicatie van het lichaam. En als u niet op tijd hulp zoekt, krijgt de vrouw bloedvergiftiging en de dood.

Hooglander gras

Nog een voorbeeld van een veel voorkomende misvatting over veilige abortus. Deze plant veroorzaakt sterke samentrekkingen van de baarmoeder, wat echt tot een miskraam leidt. Helaas heeft het een andere eigenschap. Hooglander draagt ​​bij aan een sterke toename van de bloedstolling. Wat de vorming van bloedstolsels stimuleert en daarom leidt tot een hartaanval of beroerte, onmiddellijk of na een bepaalde periode.

Stimuleert de vorming van bloedstolsels, leidend tot een hartaanval of beroerte

aspirine

Tegenwoordig proberen artsen in het algemeen in de medische praktijk patiënten niet voor te schrijven, zelfs niet in kleine doses. Daarom, als een van je vrienden je een "bewezen en veilige" manier adviseert: drink twee pakjes pillen en giet een oplossing van de derde met een spuit in de vagina, raad aan dat ze de literatuur over de gevolgen van aspirinevergiftiging leest. Als u een volledig gezonde maag heeft, is ernstige brandend maagzuur en flauwvallen gegarandeerd. Patiënten met gastritis kunnen gemakkelijk zweren worden.

Aspirine-vergiftiging - een schending van de nieren, verwardheid, psychose, coma, syndroom van acute longbeschadiging., Misselijkheid, braken, gastritis, enz.

Heet bad

Aanstaande moeders kunnen niet oververhitten. Het bedreigt een miskraam. Maar op de korte termijn is het zeer waarschijnlijk dat het kind, dat gestorven is, niet door het vrouwelijk lichaam zal worden afgewezen. Van hoge temperaturen, "plakt de foetus, nadat hij is komen persen" op de baarmoeder. Het resultaat is hetzelfde als bij gebruik van een afkooksel van de laurier - een verplichte bewerking.

Van hoge temperaturen kan de foetus "vasthouden" aan de baarmoeder. Het resultaat is een verplichte bewerking.

Home chirurgische abortus

Terugkomend op het verhaal, kun je veel verhalen vinden over hoe ervaren grootmoeders in pre-revolutionaire dorpen een abortus maakten met elk soort gereedschap bij de hand: naaischaren, messen, breinaalden, enz. Maar weinigen weten dat het sterftecijfer van zwangere vrouwen in ons land het hoogste was in Europa.

Home abortussen, zelfs die uitgevoerd door een ervaren verloskundige met een diploma en instrument op het werk, zijn beladen met interne bloeden en ontsteking. De situatie wordt gecompliceerd door het feit dat dergelijke operaties thuis strafrechtelijk strafbaar zijn. Daarom, wanneer de patiënt zich onwel voelt, duwt de arts die de abortus heeft uitgevoerd naar eigen goeddunken antibiotica en adviseert om niet naar het ziekenhuis te gaan. Helaas is het niet zo zelden dodelijk.

Home chirurgische abortus is gevaarlijk vanwege inwendige bloedingen, infecties. Kan leiden tot de dood van een vrouw of haar onvruchtbaarheid.

Zoals je al in dit artikel hebt begrepen, was kunstmatige zwangerschapsafbreking lange tijd helemaal verboden. Maar aangezien een enorm aantal vrouwen stierf door thuisoperaties, konden abortussen worden uitgevoerd in de ziekenhuisomstandigheden onder strikt toezicht van artsen. Daarom, als het leven al is uitgekomen, zodat je zo extreem moet gaan - zorg voor jezelf, je leven, gezondheid, de mogelijkheid om kinderen te krijgen in de toekomst en naar het ziekenhuis te gaan.

Aspirine tijdens de vroege zwangerschap: 10 redenen om het medicijn niet te gebruiken

Zwangere vrouwen in de vroege stadia, in de regel, artsen verbieden om aspirine te gebruiken.Elke moeder wil geboorte geven aan een gezonde en sterke baby. U moet echter ook uw gezondheid niet vergeten. Iedereen weet dat het nemen van medicijnen in een interessante positie alleen nodig is door een arts. Maar velen beschouwen aspirine als een absoluut veilig medicijn. Dit is echter niet het geval! Het nemen van aspirine tijdens de zwangerschap, vooral in de vroege stadia, heeft consequenties. Hoe? - lees verder.

Acetylsalicylzuur in de vroege zwangerschap

De belangrijkste component van aspirine is acetylsalicylzuur. Het helpt bij hoofdpijn, koorts, andere pijnen, van hersenaandoeningen, hartaanvallen en trombose.

In het tweede semester van de zwangerschap kan de arts acetylsalicylzuur voorschrijven aan vrouwen. De dosering bedraagt ​​in dit geval echter slechts ¼ tabletten per dag.

Acetylsalicylzuur gaat goed samen met hoofdpijn, maar het is gecontra-indiceerd voor zwangere vrouwen.

Voor welke ziekten kan aspirine worden voorgeschreven:

  • Verhoogde bloedstolling;
  • Spataderen;
  • Bij late toxicose, vergezeld van bloeddruk;
  • Reuma.

Echter, met een toenemende dosis aspirine, zal de bevalling erg moeilijk zijn. Do not self-medicate. Dit medicijn kan alleen op recept worden ingenomen. Het gebruik van aspirinetabletten in de vroege stadia van de zwangerschap houdt verband met hoge risico's. Daarom, denk voordat je je aan zo'n behandeling waagt, honderd keer!

Gewoonlijk schrijven artsen aspirine voor in de meest extreme gevallen. Daarom kunt u deze pillen niet alleen drinken.

Wat gebeurt er als u aspirine in een vroeg stadium neemt?

Aspirine tijdens de zwangerschap kan op de meest verschrikkelijke manier het lichaam van een vrouw en een kind aantasten. Vooral voorzichtig met dit medicijn moet in het eerste en derde trimester van de zwangerschap zijn.

In het laatste trimester van de zwangerschap kan het nemen van aspirine leiden tot verschillende bloedingen en leverproblemen bij het kind. Ook compliceert dit medicijn de loop van de arbeid aanzienlijk. Probeer daarom tijdens deze periode te vermijden om acetylsalicylzuur te nemen.

In het eerste trimester kan aspirine nemen tot nog grotere gevolgen. Tijdens deze periode vermijden zelfs de meest ervaren experts het voorschrijven van dit medicijn.

Gevolgen van acetylsalicylzuur in het laatste semester van de zwangerschap:

  • Renal een kind;
  • Losse ontlasting;
  • Quincke's oedeem;
  • Huiduitslag;
  • Ontsteking van de gastro-intestinale mucosa;
  • Afschilfering van de placenta;
  • Ziekten van het hart, de longen en de lever van het kind;
  • Bloeden bij een vrouw en een foetus;
  • Spasmen in de bronchiën;
  • Diafragmatische hernia van het embryo;
  • Pulmonale hypertensie;
  • Onderontwikkeling of defecten van het interventriculaire myocardium septum;
  • Embryo-ontwikkelingsachterstand;
  • miskraam;
  • Problemen met de voortplantingsorganen van het kind;
  • Defecten van de testikels;
  • Splitsing van harde gehemelte of lippen;
  • Afwijkingen in de ontwikkeling van het ruggenmerg en de wervelkolom;
  • Gebrek aan een oogbal;
  • Hartafwijkingen.

Zoals je kunt zien, kunnen de gevolgen van het nemen van aspirine in de vroege periode heel triest zijn. Daarom, wanneer u uw menstruatie uitstelt, moet u dit medicijn niet gebruiken om de foetus niet te schaden als u zwanger bent.

Om deze redenen zijn artsen sterk gekant tegen de benoeming van aspirine in het eerste en laatste semester van de zwangerschap. Het kan in kleine doses worden gebruikt, alleen in het tweede trimester, en alleen zoals voorgeschreven door een arts.

Beginnen met aspirine of zwangerschappen met aspirine

Helaas, in onze tijd voor sommige jonge meisjes, is de vraag zeer relevant: "Hoe een zwangerschap thuis beëindigen?". Reserveer meteen, geen van de folkremedies is een absolute garantie voor het elimineren van zwangerschap.

Als je besluit om thuis van de zwangerschap af te zijn, denk dan eerst honderd keer na. Immers, als je na een mislukte proef van gedachten verandert, en besluit om het kind te verlaten, kunnen je eerdere acties leiden tot een verkeerde ontwikkeling. Bedenk dat kinderen de bloemen van het leven zijn en dat niemand net zo veel van je zal houden als je kind.

Als we het hebben over het feit of het mogelijk is om van de zwangerschap af te komen met behulp van aspirine, dan is het onmogelijk om deze vraag eenduidig ​​te beantwoorden. Natuurlijk kan een hele pil (of twee) die vroeg wordt gedronken, een miskraam veroorzaken. Acetyl kan echter tot andere effecten leiden. Zoals abnormale ontwikkeling van de foetus.

Vroegtijdig aspirine nemen kan een miskraam veroorzaken

Sommige vrouwen beweren dat een aspirine-tablet die na de geslachtsgemeenschap in de vagina wordt ingebracht, zal beschermen tegen ongewenste zwangerschap. In feite is er een kleine kans dat dit zal helpen. Het is echter erg klein. Acetylsalicylzuur kan spermatozoën immobiliseren, waardoor de bevruchting van het ei wordt voorkomen.

Iets waarschijnlijker dat u niet zwanger wordt als u vóór de geslachtsgemeenschap een aspirinetablet inbrengt. In dit geval creëert u een zure omgeving in de vagina, die schadelijk is voor sperma. Dergelijke experimenten kunnen echter leiden tot verschillende ziektes bij het vrouwelijke deel.

Aspirine is geen betrouwbare anticonceptiemethode. Natuurlijk is er een kans dat op tijd om het in de vagina in te voegen, je in staat bent spermatozoa te immobiliseren, maar moderne anticonceptiekaarsen en -pillen zijn veel effectiever.

Aspirine tijdens zwangerschap: beoordelingen

Als uw arts u in het tweede trimester van de zwangerschap heeft voorgeschreven om een ​​kwart aspirinetabletten te nemen, haast u dan niet om hem te vervolgen! Dit geneesmiddel wordt voorgeschreven om het bloed te verdunnen. Het tweede semester is niet zo gevaarlijk, en een kwartpil is op dit moment minder gevaarlijk dan trombose.

Beoordelingen van moeders over het nemen van aspirine tijdens de zwangerschap:

  1. De dokter zei me om een ​​kwart aspirine te drinken voor het slapengaan, als een remedie voor de spataderen die ik had tijdens de zwangerschap. Ze nam een ​​maand in het tweede semester. Ze baarde een gezond en volwaardig jongetje. (Ira, Samara).
  2. Ik drink aspirine een kwartier voor het slapengaan gedurende twee weken. Ik heb tests en echografie gedaan, baby is in orde. (Maria, Irkoetsk)
  3. De arts schreef aspirine aan mij toe, omdat er slechte testen kwamen. Na het lezen van de beoordelingen over de mogelijke gevolgen, was ik erg bang, maar als een kwartpil bleek in het tweede semester, zou het minder schade aan het kind toebrengen dan dik bloed. (Tamara, Kiev).

Zoals je kunt zien, wordt aspirine vaak voorgeschreven om het bloed in het tweede semester van de zwangerschap te verdunnen. Artsen verzekeren dat op dit moment voedingsstoffen en zuurstof vrijelijk aan de baby moeten worden geleverd, en trombose voorkomt dit. Dus een kwart tablet aspirine per dag zal veel minder kwaad doen dan dik bloed.

Heb ik aspirine nodig tijdens de vroege zwangerschap (video)

Aspirine tijdens de zwangerschap is zeer gevaarlijk om te gebruiken. In de vroege periode kan het leiden tot pathologie van de ontwikkeling van de foetus, en in de late tot ernstige of ontijdige toediening of bloeding. Alleen in het tweede semester kan dit medicijn worden ingenomen zoals voorgeschreven door een arts. Let op je gezondheid, niet zelfmedicatie en je bevalt van een gezond kind!

meisjes helpen

Heeft u niet gevonden waarnaar u op zoek was? Zie andere discussies:

Hete citroenen!

Ik kan niet naar het eten kijken :(

7ya.ru - informatieproject over familiezaken: zwangerschap en bevalling, ouderschap, onderwijs en carrière, huishoudkunde, recreatie, schoonheid en gezondheid, familierelaties. De site heeft themabijeenkomsten, blogs, beoordelingen van kleuterscholen en scholen worden gehandhaafd, artikelen worden dagelijks gepubliceerd en wedstrijden worden gehouden.

7ya.ru - informatieproject over familiezaken: zwangerschap en bevalling, ouderschap, onderwijs en carrière, huishoudkunde, recreatie, schoonheid en gezondheid, familierelaties. De site heeft themabijeenkomsten, blogs, beoordelingen van kleuterscholen en scholen worden gehandhaafd, artikelen worden dagelijks gepubliceerd en wedstrijden worden gehouden.

Laat het ons weten als u fouten, onjuistheden of onnauwkeurigheden op de pagina vindt. Bedankt!

Zal aspirine de zwangerschap onderbreken?

Aspirine tijdens de zwangerschap.

Lange tijd is bekend dat absoluut elk medicijn en medicijn een negatieve invloed kan hebben op het lichaam als een normale persoon en een zwangere vrouw. En dit is geen toeval, aangezien een verscheidenheid aan medicijnen enig gevaar met zich meebrengt, wat op zijn beurt meerdere complicaties met zich meebrengt. Zelfs de meest onschadelijke stof heeft in zijn samenstelling een zekere lijst met waarschuwingen die specifiek betrekking hebben op zwangerschap. Opgemerkt moet worden dat sommige soorten vitamines ook niet altijd worden opgelost aan aanstaande moeders. Op basis van al het bovenstaande wordt duidelijk dat een dergelijke medicinale en populaire remedie zoals aspirine tijdens de zwangerschap niet als veilig wordt beschouwd. Een aanzienlijk aantal medische specialisten slaagt er echter in om het medicijn niet alleen als een behandeling voor te schrijven, maar op bepaalde punten als een profylaxe.

Als u de instructies zorgvuldig bestudeert, kunt u zien dat aspirine tijdens de zwangerschap ten strengste verboden is om te gebruiken, ongeacht of dit het eerste trimester, het tweede trimester of dit het derde trimester is. De eerste periode wordt bepaald door de formatie en fundamentele bladwijzer van alle organen van de baby. Daarom is het medicijn op dit moment verboden. Het tweede trimester is meer loyaal in zijn essentie. Maar het moet worden opgemerkt dat dit het midden van alle zwangerschap is, daarom is er een directe relatie met de eerste en de derde periode. Het derde trimester staat bekend om het feit dat er al tijdens de geboorte een verhoogd risico op bloedingen is. En dit is geen toeval, want het is aspirine dat in staat is om het bloed te verdunnen, waardoor de directe stolling van de stof wordt verminderd. Gebaseerd op al het bovenstaande, volgt hieruit dat aspirine de gewenste zwangerschap kan beëindigen.

Bijwerkingen van het gebruik van het medicijn.

Een aanzienlijk aantal medisch specialisten probeert de betreffende medicatie in het algemeen op elk moment te vermijden. Naar hun mening is het beter om de meest goedaardige drug te kiezen met vergelijkbare eigenschappen. Deze benadering wordt verklaard door het feit dat aspirine wordt herkend als een agressief element in zijn structuur, waarbij de componenten zijn begiftigd met een groot aantal verschillende bijwerkingen.

De meest voorkomende ziekten worden herkend:

  • normale misselijkheid;
  • gastralgia;
  • anorexia;
  • allergische huidreacties;
  • diarree;
  • leverproblemen:
  • nierinsufficiëntie;
  • leukopenie;
  • bloedarmoede;
  • bloeden;
  • zwelling;
  • meningitis;
  • afname van het gehoorniveau.
  • Aspirine, als een populair medicijn, heeft een breed scala aan onderzoeken ondergaan die specifiek gericht zijn op zwangerschap en foetusvorming.

    In principe wordt de schade bewezen, maar zelfs in de moderne tijd zijn beweringen nog steeds dubbelzinnig:

    • U kunt een zwangerschap vrijwillig beëindigen door een spontane miskraam;
    • verhoogd risico op verschillende complicaties in de periode van zwangerschap van de baby;
    • ernstige bloeding tijdens de bevalling;
    • placenta abrupt;
    • nadelige effecten op de groei van de baby;
    • perenashivanie;
    • de mogelijkheid van de ontwikkeling van vasculaire en cardiale aandoeningen bij de foetus.

    Veilige doses van het medicijn.

    Ondanks al het bovenstaande zijn er ook veilige doses van de betreffende aspirine. En dit is geen toeval, want het is de dosering die de belangrijkste rol speelt. Dat wil zeggen, de verandering in het aantal actieve beïnvloedt de aanstaande moeder en, natuurlijk, het kind. Daarom is aspirine niet langer een agressieve remedie. Het kan op de een of andere manier een assistent worden genoemd.

    Aspirine, als medicinaal medicijn, heeft het vermogen om de placentabarrière te penetreren en de ontwikkeling van de foetus te beïnvloeden, alleen met het gebruik van een zeer groot aantal tabletten of poeder. Meer precies, het is meer dan anderhalve milligram per dag. In dit geval is er een dreiging van hypotrofie. Als de geconsumeerde dosis drastisch wordt verlaagd, begint het gif in een onmiddellijk geneesmiddel te veranderen, wat een positieve invloed heeft op het hele verloop van het dragen van de baby. Bijgevolg wordt de ontvangst van aspirine niet meer dan honderd gram per dag geregeld door het ministerie zelf.

    Wanneer aspirine wordt voorgeschreven

    Aspirine kan tijdens de zwangerschap worden voorgeschreven om koorts te verminderen of om ernstige hoofdpijn te verlichten. Dit ongemak kan echter worden geëlimineerd met behulp van een meer goedaardige remedie, dat wil zeggen paracetamol. Ondanks de mogelijkheid om aspirine in kleine doses te nemen, is het toch beter om het in de meest extreme gevallen te gebruiken.

    Het wordt meestal gebruikt in de aanwezigheid van onjuiste bloedstolling. Het is bekend dat slecht circulerend bloed of niet erg vloeibaar een bedreiging vormt. Dat wil zeggen, er zijn onregelmatigheden in de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de baby. Daarom kan aspirine worden ingenomen tijdens het dragen van een baby met antifosfolipide syndroom, evenals als u de ziekte vermoedt. In dit geval wordt de tool gedurende de dag gebruikt in termen van het vierde deel en niet meer. Deze hoeveelheid helpt om regelmatige spasmen van kleine bloedvaten te voorkomen, wat de functionaliteit van de placenta positief beïnvloedt. Bovendien is de bloedcirculatie van de placenta genormaliseerd, zijn de risico's van insufficiëntie aanzienlijk verminderd, de veroudering van dezelfde placenta is aanzienlijk vertraagd.

    Ondanks alles wat is beschreven, is het belangrijk om te onthouden dat de pillen in kwestie de zwangerschap kunnen beëindigen. Dat is de reden waarom vóór het nemen van aspirine moet een specialist raadplegen, na het behalen van de eerder vereiste tests.

    Onderbreking van de zwangerschap door verouderde methoden

    Traditionele abortusmethoden zijn verboden, worden niet erkend en worden scherp veroordeeld door vertegenwoordigers van de officiële geneeskunde. Bestaande abortieve kruiden zijn gevaarlijk.

    Onderbreking van de zwangerschap door verouderde methoden

    lora »19 sep 2012, 16:19 uur

    Re: abortus zwangerschap ouderwetse methoden

    cakura1 »19 september 2012, 16:33

    Re: abortus zwangerschap ouderwetse methoden

    Varvara "19 sep. 2012, 23:24

    Re: abortus zwangerschap ouderwetse methoden

    Asya "20 september 2012, 13:27

    Re: abortus zwangerschap ouderwetse methoden

    margo "21 sep 2012 om 8:40

    Re: abortus zwangerschap ouderwetse methoden

    Alina "23 september 2012, 00:22

    Re: abortus zwangerschap ouderwetse methoden

    Wasp »23 september, 2012, 15.38 uur

    Re: abortus zwangerschap ouderwetse methoden

    margo »27 sep, 2012 10:00

    Re: abortus zwangerschap ouderwetse methoden

    ebi »2 oktober 2012, 23:13

    Re: abortus zwangerschap ouderwetse methoden

    Alina "Okt 02 2012, 23:19

    Abortustechnieken

    Een abortus, ondanks de categorische verboden van gynaecologen, wordt nog steeds uitgevoerd door traditionele methoden van abortus met behulp van:

    • Mosterdpoeder - een techniek die gebaseerd is op het nemen van een heet bad (vanaf 42 graden) met toevoeging van mosterd. Dientengevolge worden herhaalde toename van de bloedcirculatie, toename van de intra-uteriene druk en het verschijnen van bloedingen opgemerkt. De vrucht komt naar buiten samen met afneembare bloedstolsels. Om de effecten van mosterd te verbeteren, wordt geadviseerd 150 gram alcohol te gebruiken.
    • Dit boerenwormkruid - in dit geval heb je 2 kleine lepels bloemen van een kruidachtige plant nodig. Het resulterende medicijn wordt gebruikt om de dag van de vertraging vast te stellen. Om een ​​spontane miskraam te versnellen, wordt deze methode gecombineerd met het optillen van beschikbare gewichten, het nemen van een warm zitbad. Als de concentratie van de infusie wordt overschreden, worden symptomen van ernstige vergiftiging opgemerkt.
    • Alcoholtinctuur van berberis en aftreksels van kruiden die hypertonus van de baarmoeder veroorzaken. Gebruik geelzucht, driekleurige gentiaan, afgeplatte plaen, moeras wilde rozemarijn, prachtige roze anjer.
    • Melk-jodiummengsel - meng voor de uitvoering van deze techniek een glas melk met 15-25 druppels jodium. Herhaalde inname van het mengsel veroorzaakt een stijging van de temperatuur, volledige afstoting van de ongevormde foetus.

    Gevaar voor zelf-abortus

    De onderbreking van de zwangerschap in de vroege stadia van volksremedies draagt ​​bij aan de vorming van:

    • ernstige ontstekingsprocessen;
    • ongeneeslijke steriliteit, schending van natuurlijke arbeid;
    • bedwelming van het hele vrouwelijke lichaam;
    • overvloedige onophoudelijke bloeden.

    Wees voorzichtig! Aspirine tijdens de zwangerschap is gevaarlijk

    In vrouwenfora ontstaan ​​vaak geschillen over de vraag of aspirine tijdens de zwangerschap kan worden gebruikt. Gynaecologen schrijven in de meeste gevallen het medicijn voor, zonder de risico's voor de foetus te vergelijken, en doen dit alleen als een preventieve maatregel.

    In feite moeten er speciale aanwijzingen zijn voor het nemen van aspirine tijdens de zwangerschap. De instructie voor het medicijn specificeert dat het gebruik ervan in de periode van de zwangerschap gecontra-indiceerd is vanwege de grote risico's voor de foetus.

    Waarom aspirine voorschrijven tijdens de zwangerschap?

    Aspirine tijdens de zwangerschap kan bloed dunner maken dat te dik is en de vorming van bloedstolsels tegengaan. Het medicijn moet uitsluitend worden toegediend na het verzamelen van de juiste tests en bij het identificeren van bepaalde complicaties, zoals overmatige bloedstolling.

    In het eerste trimester is het gebruik van het medicijn ten strengste verboden, omdat de vitale organen en functies van de foetus worden gevormd. En het geneesmiddel kan onherstelbare schade toebrengen aan gemiste abortus in het eerste trimester. Het is ook potentieel gevaarlijk om aspirine te gebruiken in het derde trimester, onmiddellijk 4-5 weken voor de bevalling. Dit kan leiden tot complicaties in het arbeidsproces.

    Ook kan het nemen van aspirine tijdens de zwangerschap astma, angio-oedeem, maternale anemie, disfunctie van de nieren en de lever veroorzaken. Een indicatie voor het gebruik van acetylsalicylzuur is het optreden van late gestosis.

    We raden de video aan voor het bekijken van informatie over aspirine.

    Risico's en voordelen voor moeder en foetus door aspirine

    Vandaag op het gebied van geneesmiddelen doen veel onderzoek naar risico's voor vrouwen en zwangerschap te identificeren. Er zijn verschillende argumenten die zeggen dat het gebruik van aspirine tijdens de zwangerschap verboden is:

    • ernstige bloeding tijdens de bevalling;
    • long- en hartcomplicaties bij de foetus;
    • perenashivanie zwangerschap;
    • bedreigde miskraam en slechte groei van de foetus.

    Ze zeggen de kinderen! We gaan liggen slapen, de moeder leest een boek, Sasha (3,5 jaar oud) begint te janken en belt haar vader om liedjes te zingen. Papa komt en dochter zegt:
    - Pa, ik huilde, huilde, omdat ik het niet leuk vind.
    En waar heeft ze dit woord vandaan? Okay, we zingen liedjes, docha is al behoorlijk slaperig, op een stille toon:
    - Alles, pap, ga, ik slaap... ik zal niet huilen. Ik ben zi-ti-m-on-i.

    Tegelijkertijd raden artsen het gebruik van het medicijn aan met de juiste indicaties, die foetale hypoxie kunnen veroorzaken. Het is echter vermeldenswaard dat het medicijn in dergelijke gevallen niet elke dag een dosis van 100 mg mag overschrijden. Zo wordt het medicijn uit het gif nuttig en dringt het niet door in de placenta en heeft het alleen een gunstig effect op het maternale organisme.

    Aspirine op een andere manier vervangen

    Om het ongeboren kind niet te schaden, moet u het geneesmiddel alleen gebruiken onder strikt toezicht van een arts, in elk geval zonder de dosering te veranderen. Houd er rekening mee dat de inhoud van de componenten van aspirine aanwezig is in geneesmiddelen zoals Nurofen, Sedalgin, Ortofen.

    Als u zich zorgen maakt over aanhoudende pijn, kunt u Paracetamol van het eerste tot het derde trimester gebruiken. Dit hulpmiddel is het meest zachtaardig en met een minimale dosering dringt het niet door in de placenta, maar ze mogen niet worden misbruikt. Als het nodig is om een ​​gunstig effect op de bloedsomloop te hebben, is het beter om aspirine te vervangen door voedingsmiddelen die ijzer bevatten. Deze omvatten granaatappel, appels, peren, bieten, veenbessen.

    Soms wordt Cardiomagnyl voorgeschreven in plaats van acetylsalicylzuur. Het is ook mogelijk om dit medicijn te gebruiken als vrouwen reuma ontwikkelen. Zorg ervoor dat u uw toestand volgt als u een aantal veranderingen en malaise opmerkt - waarschuw de arts en stop met het gebruik van het medicijn.

    Weigeren van zelf-voorschrijvende aspirine, als preventie van verkoudheid, zoals geadviseerd door vrienden en familieleden, is het niet acceptabel.

    Spontane miskraam van aspirine

    Onwetendheid over de risico's van het gebruik van het medicijn is zeer waarschijnlijk gevaarlijk voor de toekomstige moeder en baby, vooral in de eerste 12 weken. Er zijn gevallen waarin de foetus heeft geleden vanwege het medicijn. Er wordt aangenomen dat het mogelijk is om een ​​zwangerschap met aspirine te beëindigen met een hoge dosering.

    Kinderen zeggen! Arkasha is 4 jaar oud. Hij zegt:
    - Gisten we nu koekjes?
    - Cookies worden niet gebakken en gebakken. Dat is waarom het een koekje is. Immers, hoe jam maken?
    - Kook!
    - Een augurk?
    - Zout!
    - gebraden.
    - Het is heet!
    - En ijs?
    - Eet.

    Onafhankelijk gebruik van acetylsalicylzuur is onaanvaardbaar, omdat het niet alleen de levensvatbaarheid van de foetus kan beïnvloeden, maar ook een overtreding van veel interne organen van de zwangere zelf kan veroorzaken.

    In de toekomst kunnen na een accidentele onderbreking van een normaal ontwikkelende zwangerschap complicaties optreden die de voortplantingsfunctie beïnvloeden. Er is een hormonaal falen, sommige gevolgen zullen leiden tot onvruchtbaarheid.

    Bekijk een video over de effecten van aspirine op de foetus tijdens de zwangerschap.

    Aspirine - de reden voor het beëindigen van de zwangerschap in de vroege stadia

    Aspirine kent elke moderne man zeker, omdat dit medicijn universeel kan worden genoemd, omdat het niet alleen pijn kan verlichten, maar ook dik onderdak kan verdunnen. Maar hoe nuttig is het voor vrouwen die baby's dragen? Laten we proberen het uit te zoeken.

    Studies tonen aan dat aspirine in de meeste gevallen niet wordt aanbevolen voor zwangerschap. Bovendien, zelfs als u nog niet zwanger bent, maar bent van plan om zwanger te worden, dan is het in dit geval beter als u uw huisarts raadpleegt.

    Er zijn echter nog steeds uitzonderingen op deze regel: aspirine in de vroege zwangerschap kan worden voorgeschreven aan vrouwen die lijden aan het Hughes-syndroom, diabetes, antifosfolipide syndroom, reumatische aandoeningen, pre-eclampsie, hypertensie en die het risico lopen op abortus.

    In alle andere gevallen kan dit medicijn het welzijn van de vrouw en de foetus nadelig beïnvloeden. Bijvoorbeeld, het gebruik van aspirine bestrijdt vrij vaak met verhoogde bloedstolling, maar voor een vrouw in een positie die het medicijn neemt, kan het bloedverlies en zuurstoftekort voor de foetus veroorzaken. Aan de andere kant kan dit medicijn de bloedcirculatie van de placenta, de veroudering van de placenta verbeteren en de spasmen van kleine bloedvaten voorkomen.

    Ondanks alle hierboven beschreven feiten, zijn zwangere vrouwen gecontra-indiceerd voor het nemen van medicijnen en aspirine, onder hen, zonder recept van een arts.

    Aspirine. zwangerschapsafbreking

    Dus, aspirine, de zwangerschapsafbreking wordt niet bedreigd, is een zeer goed medicijn voor elke persoon, maar niet voor een zwangere vrouw, omdat vele studies het feit aantonen dat het risico op miskraam toeneemt als dit medicijn oncontroleerbaar wordt gebruikt.

    Zelfs in de instructies voor hem staat geschreven dat zijn toelating in het eerste en derde trimester gecontraïndiceerd is. Dit wordt als volgt uitgelegd: aspirine in het eerste trimester kan de vorming en ontwikkeling van de foetus nadelig beïnvloeden en kan in het derde trimester bloedingen veroorzaken, wat betekent dat de toestand van de vrouw kan verslechteren.

    Als een vrouw regelmatig aspirine neemt, kan dit een verandering in de plaats tot gevolg hebben, het loslaten van de placenta en complicaties van zowel hart als long bij een kind.

    Dus, tijdens de zwangerschap, moet je heel voorzichtig zijn, niet alleen om aspirine te nemen, maar ook andere geneesmiddelen die niet op zichzelf worden aanbevolen. Vergeet niet dat alle verantwoordelijkheid voor de toekomstige baby alleen op jou valt, en dit betekent dat je in iedereen voorzichtig zult moeten zijn en de ernst van je situatie begrijpt. Alleen de juiste behandeling levert positieve resultaten op, maar niet andersom.

    Hoe een zwangerschap thuis af te breken (abortus thuis)

    Ongewenste zwangerschap kan een reden zijn voor vrouwen om na te denken over hoe ze een zwangerschap thuis kunnen beëindigen. Het moet worden begrepen - abortus thuis is alleen toegestaan ​​in de vroege stadia, tot 12 weken. Bovendien kunnen dergelijke manipulaties ernstige gevolgen hebben, waaronder de dood van een vrouw.

    Inhoud van het artikel:

    Beëindiging van de zwangerschap thuis, ongeacht de gekozen methode, houdt een samentrekking van de baarmoeder in, waardoor de vrouw bloedt. Samen met bloed wordt de kiem uit organismen gewassen.

    Medische abortus thuis

    Je kunt thuis met een medicijn de zwangerschap afbreken, hun actie is gericht op het remmen van het hormoon progesteron, dat verantwoordelijk is voor het behoud van de zwangerschap.

    Neem hiervoor een pil mifepriston. Na een dag moet je een pil met misoprostol drinken. Daarna, na 7-10 uur, zal de vrouw samentrekkingen van de baarmoeder voelen, uitgedrukt door krampende pijn in de onderbuik. Dan zal ze bloeden.

    Een dergelijke medische zwangerschapsafbreking thuis is effectief in meer dan 95% van de gevallen. Het resultaat wordt beïnvloed door de duur van de zwangerschap. Het beste voor medische abortus thuis is tot 8 weken. Hoe korter de termijn, hoe minder ongemak een vrouw krijgt. Dus degenen die thuis een abortus hebben in kleine termen, verwachten dat er kleine bloedstolsels vrijkomen. Als een vrouw denkt over hoe ze een zwangerschap thuis eerder dan laat (maar nog steeds tot 12 weken) kan beëindigen, moet ze klaar zijn voor een sterkere en pijnlijkere bloedafgifte.

    Deze combinatie van medicijnen is niet de enige bij het zoeken naar manieren om een ​​zwangerschap thuis te beëindigen. Beëindiging van de zwangerschap thuis wordt uitgevoerd met behulp van hormonale geneesmiddelen.

    Als na een zwangerschapsafbreking in huis de lichaamstemperatuur van de vrouw stijgt, koorts begint, moet u onmiddellijk een arts raadplegen - er is een intoxicatie van het lichaam opgetreden, er is een kans op sepsis.

    Beëindiging van de zwangerschap met kruiden

    Traditionele geneeskunde kent ook veel manieren om een ​​zwangerschap thuis te beëindigen. Kruidengeneesmiddelen worden voornamelijk hiervoor gebruikt. Een abortus thuis zal de vrouw helpen.

    Ze giet kokend water, waarna je het moet fijnmalen tot een brij, waaruit het sap wordt geperst. De laatste moet worden verdund met water, met behulp van 1 deel van het sap van de sloot en 2 delen water. Voltooit het proces van het bereiden van de infusie van het koken gedurende 2 minuten. De resulterende samenstelling wordt driemaal daags in 10 ml genomen.

    Een abortus thuis kan worden uitgevoerd door planten te nemen die een bepaalde hoeveelheid gifstoffen bevatten. Die zijn boerenwormkruid. Degenen die op zoek zijn naar een manier om thuis een abortus te krijgen, kunnen een afkooksel van boerenwormkruid gebruiken.

    Hiervoor wordt 100 g gras 800 ml kokend water gegoten, waarna het mengsel op het vuur wordt gelegd en 5 minuten wordt gekookt. Laat de bouillon 2-3 uur staan ​​en neem elke 4-5 uur 10 ml.

    Deze methode om de zwangerschap thuis te beëindigen is gebaseerd op het feit dat toxines die op het embryo inwerken, tot de dood leiden. Het lichaam van een vrouw probeert in de meeste gevallen de dode kiem te verwijderen. Er bestaat echter een risico dat abortus thuis niet het gewenste resultaat zal opleveren, maar de foetus van de meest zwangere vrouw zal schaden. Dat wil zeggen, abortus thuis zal niet worden gerealiseerd, maar soms zal het risico op het krijgen van een kind met pathologieën toenemen.

    De oude weg naar abortus

    Hoe een zwangerschap thuis te beëindigen, werd gedacht aan meer dan één generatie vrouwen. Een van de oude manieren om thuis af te vallen is om een ​​warm bad te nemen waaraan mosterd wordt toegevoegd.

    Een zwangere vrouw moet zo lang mogelijk in het bad doorbrengen, terwijl u periodiek heet water kunt toevoegen om te voorkomen dat het bad afkoelt. Deze procedure leidt tot de expansie van bloedvaten, verhoogde bloedcirculatie en dus - de vermindering van de baarmoeder. De foetus wordt verbannen en gaat mee met het bloed.

    Deze methode om thuis een abortus te krijgen, wordt echter als een van de gevaarlijkste beschouwd. Het bloeden veroorzaakt is overvloedig, dus een vrouw kan sterven aan uitgebreid bloedverlies.

    Ongeacht de methode om het probleem van ongewenste zwangerschap op te lossen, moet een bepaald algoritme worden geproduceerd:

    • - Voordat u overweegt hoe u een zwangerschap thuis kunt beëindigen, moet u de zwangerschapsduur vaststellen. Het zal van hem afhangen of het mogelijk is om van het kind af te komen, welke van de opties om thuis een abortus te laten kiezen;
    • - Kies de beste manier om een ​​zwangerschap thuis te beëindigen. Voer de procedure uit en volg zorgvuldig alle aanbevelingen;
    • "Doorloop de echo om er zeker van te zijn dat het ei de baarmoeder volledig heeft verlaten." als dit niet gebeurt, wacht de vrouw op een ontsteking, die soms leidt tot de volledige verwijdering van de baarmoeder en zelfs tot de dood;
    • • Als een echoscopisch onderzoek heeft aangetoond dat de baarmoeder niet volledig is verdwenen, zullen de artsen het schoonmaken, waarna zij een antibioticakuur en medicijnen voorschrijven om de baarmoeder te verminderen.

    Abortus thuis is dus een serieuze procedure, die noodzakelijk is om slechts op kleine zwangerschapsperiodes uit te voeren of helemaal te verlaten. Een abortus thuis mag niet betekenen dat artsen niet volledig moeten worden geweigerd, omdat een vrouw hen nog steeds moet bezoeken om er zeker van te zijn dat de zwangerschap wordt onderbroken en dat niets haar gezondheid in gevaar brengt.

    Het moet ook duidelijk zijn dat zelfbeëindiging van de zwangerschap geen 100% van het resultaat garandeert, de ontwikkeling van foetale afwijkingen kan veroorzaken en gevaarlijk kan zijn voor een vrouw.

    Vijf dagen geleden deed zich deze situatie voor: er was geen concrete opvatting, namelijk, zo'n volwaardige geslachtsgemeenschap, de man voegde alleen zijn genitaliën in en haalde er uit zonder een condoom een ​​beetje, mb per cm 3-4, het was verschillende keren (hij eindigde niet). Ik ga nu geen seks hebben, maar het bleek dat ik niet wil dat zo'n ondoordachte daad een slecht incident wordt. Ik lees de informatie dat van het mannelijke smeermiddel, ontslag, je ook zwanger kunt raken (en dit is erg slecht in mijn situatie). Dit is al de vijfde dag, ik word gekweld door de gedachte aan zwangerschap en kan niet normaal slapen. Postinor is te laat om te drinken, en ik weet niet echt of ik zwanger ben of niet, maar ik begon te merken dat mijn eetlust was begonnen, mijn borst doet pijn (ik heb het altijd vóór de menstruatie en door de manier waarop ze over tien tot vijftien dagen moeten beginnen), maar opeens doet het pijn voor zwangerschap? Help me alsjeblieft om te bepalen of ze zwanger is of niet, en zo niet, dan kan ik om preventie te stoppen, als het kan, niet langer wachten (dit is niet in mijn omstandigheden). Zelfs als ik iets tegen zwangerschap doe, en ik helemaal niet zwanger ben, dan is het zo, elke manier is nodig voor mijn gemoedsrust. Ik heb gelezen dat je mifepriston en misopristol kunt nemen, het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat zwangerschap in geen geval voorkomt, help, alsjeblieft. Ik kan absoluut niet naar de artsen gaan.

    Weet je, ik heb zo'n vraag, ik verwacht een termijn, ik wil een miskraam van melk provoceren met voedsel, maar ik geef borstvoeding aan een kind met een kind, wat kan er gebeuren?

    Ik had geslachtsgemeenschap met een man, hij stopte een condoom, maar alleen zijn sperma gleed naar beneden en we denken dat het in een vagina terecht is gekomen.

    Ik kwam maandelijks en ontslag was niet overvloedig op de eerste dag dat ik met een man sliep en ze zijn meteen geëindigd Ik wil weten of er een kans is dat ik zwanger word en wat ik moet doen als ja hoe ik me moet ontdoen

    Mne toje nujni tabletki no u menea 12 nedeli i abort ne hoteat delati.cto znaet shto delati jdu otveta

    Victoria, en ik ben op voorhand geïnteresseerd in informatie over de kosten en levering

    5 mei heb ik seks gehad met mijn jongeman, zonder condoom)
    7 mei ging ik maandelijks)
    vertel me alsjeblieft dat ik zwanger kan zijn

    Ik ben een maagd, er was ejaculatie in mijn onderbroek, ik dacht dat het was voor het begin van de menstruatie, maar ze kwamen niet (een week en een beetje meer vertraging). misschien als gevolg van stress? vertel me... dit zijn onbezonnen daden. nu erg bezorgd. wat kan er gedaan worden? behalve de test en de reis naar de dokter.

    Ik deed abortus vertrappelen. Eerst stemde ze ijverig het lichaam af om het kind te verwerpen, waarna een vriend met haar benen op mijn buik vertrapte. Het was een beetje pijnlijk, een beetje aangenaam, de vriendin drukte haar benen en drukte ze direct in de maag. Vertrappeld ergens uur. Na ongeveer een half uur deed de maag pijn en begon de menstruatie. En hij kwam uit mij

    Welkom!
    Vertel me alsjeblieft!
    Met een jongeman hebben we besloten om het maagdenvlies niet te breken en hebben we anale seks gehad. Ik heb gelezen dat je vanaf deze methode zwanger kunt worden als het sperma de schaamlippen raakt.
    Ik had een vertraging van 6 dagen. Daarna begonnen de maandelijkse periodes, zoals gewoonlijk 3 dagen overvloedige ontlading, 3 dagen zwakke ontlading, 1 dag besmeurd. Tijdens de menstruatie is mijn buik toegenomen en neemt het gewicht toe. Hij begon de maag en het hart pijn te doen.
    Na het einde van de maand verstreken 2 dagen.
    Zou dit een zwangerschap kunnen zijn? Of misschien komt het door het feit dat het gekoeld is !?
    Vanwege het vreselijke werkschema kan ik niet naar de dokter gaan.
    Alvast bedankt voor je antwoord en hulp. Ik ben 30 jaar oud.

    Als je maandelijks gaat, ben je niet langer zwanger en van anaal, bovendien kan er geen zwangerschap zijn

    Als je maandelijks gaat betekent dat je niet langer zwanger bent

    5 mei heb ik seks gehad met mijn jongeman, zonder condoom)
    7 mei ging ik maandelijks)
    Kun je me alsjeblieft vertellen of ik zwanger kan worden?

    Hallo, er was een intieme relatie met een meisje zonder condoom, semesterax kwam niet voor in de vagina, maar trad op in de buik maar toen bleek dat het sperma langs de vagina gleed. Maar het sperma kreeg een beetje meer in de vagina voor de schaamlippen, maar er was niets meer. Onmiddellijk maakten ze alles schoon onder een schone en dronken binnen 30-40 minuten een pil met post-inol en in een dag 2 pillen. Sommige beschreven post-effect symptomen zijn verdwenen. Direct na het aanbrengen van 1 en voortgezet na 2 tabletten. Sinds intieme communicatie zijn er 2,5 weken verstreken. Maandelijks zou al moeten beginnen, maar ze zijn er nog steeds niet en tekenen van hun verschijning op symptomen. Zwangerschap. De borstkas zwelt niet en er is geen misselijkheid. Zou het kunnen dat een meisje zwanger is?

    Hallo, had al 2,5 weken geleden seks met een meisje zonder condoom, 2 keer was er een zaaduitbarsting niet in de vagina maar op de buik van het meisje. Na het einde van seks zal het spermaglas de vagina zien en onmiddellijk worden afgeveegd met vochtige doekjes. Daarna dronk ze na 30-40 minuten 1 pil post-inol en een dag later 2 pillen. Sommige symptomen van de effecten van dit medicijn zijn verdwenen. Het meisje had haar menstruatie moeten beginnen en ze zijn zelfs niet gepland. En wat zou de reden kunnen zijn? En kan ze zwanger zijn? En hoe kan je van de zwangerschap af? Na 1 ejaculatie kneep ik het sperma maximaal uit mijn penis. En toen ik werd gedood en voelde dat er geen sperma meer in de penis zat, begon ik weer seks te hebben. Antwoord alsjeblieft zo snel mogelijk. Bedankt.

    Hallo! 11 mei waren menstruatie en toen had ik seks en ik kreeg bloed op 7 juni, deed pakkingen maar het bloed stopte om later te gaan Ik kocht een test Ik ben zwanger van wat te doen? Kunt u me alstublieft vertellen hoe de zwangerschap te beëindigen?

    Hallo! Vorige maand was 11 mei maar na bloed ging het op 7 juni Ik deed pakkingen, maar bloed stopte later Ik kocht een test Ik ben zwanger Wat moet ik doen? Nu kan ik niet bevallen Er is geen mogelijkheid, vertel me alsjeblieft wat te doen?

    De laatste menstruatie was op 11 mei, toen op 7 juni begon ik te bloeden.Ik dacht dat de maand ging, ik deed de pakkingen.Ze stopten met lopen.Ik merkte dat de buik groeide en ik zwanger was!

    Welkom!
    Ik was op 9 juni verloofd met een meisje, mijn menstruatie zou op de 15e gaan, er zijn er geen. Na het vrijen ging ik onder de douche en ging toen naar het toilet, alles leek normaal, maar vandaag zegt ze dat ze vaak naar het toilet ging en witte afvoer, spruw, dik
    Wat betekent dit?

    Meisjes, ik had een ongewenste zwangerschap, wist ook niet wat te doen en hoe te zijn, ze adviseerden de dokter, ze hebben me heel snel en vakkundig geholpen, ik ben erg dankbaar, hier is een e-mailadres, het kan nuttig zijn voor iemand

    Margarita, hallo! Elektronica schrijven.

    Hallo, help alsjeblieft, ik heb een kind van 9 maanden en 3 weken beremina, hoe kan ik van de zwangerschap af

    Meisjes helpen. Zwanger, de term is klein. Het is niet mogelijk om te bevallen, baby 9 maanden. Misschien een pil of een folk remedie!?

    Help de meiden !! De term is klein, kan pillen of folk remedies

    Wees geen dwazen. Alleen voor de dokter.

    Vertel me, werkt de methode van miskraam met behulp van melk en jodium?

    Werkt de methode met melk en jodium?

    Vijf dagen geleden deed zich deze situatie voor: er was geen concrete opvatting, namelijk, zo'n volwaardige geslachtsgemeenschap, de man voegde alleen zijn genitaliën in en haalde er uit zonder een condoom een ​​beetje, mb per cm 3-4, het was verschillende keren (hij eindigde niet). Ik ga nu geen seks hebben, maar het bleek dat ik niet wil dat zo'n ondoordachte daad een slecht incident wordt. Ik lees de informatie dat van het mannelijke smeermiddel, ontslag, je ook zwanger kunt raken (en dit is erg slecht in mijn situatie). Dit is al de vijfde dag, ik word gekweld door de gedachte aan zwangerschap en kan niet normaal slapen. Postinor is te laat om te drinken, en ik weet niet echt of ik zwanger ben of niet, maar ik begon te merken dat mijn eetlust was begonnen, mijn borst doet pijn (ik heb het altijd vóór de menstruatie en door de manier waarop ze over tien tot vijftien dagen moeten beginnen), maar opeens doet het pijn voor zwangerschap? Help me alsjeblieft om te bepalen of ze zwanger is of niet, en zo niet, dan kan ik om preventie te stoppen, als het kan, niet langer wachten (dit is niet in mijn omstandigheden). Zelfs als ik iets tegen zwangerschap doe, en ik helemaal niet zwanger ben, dan is het zo, elke manier is nodig voor mijn gemoedsrust. Ik heb gelezen dat je mifepriston en misopristol kunt nemen, het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat zwangerschap in geen geval voorkomt, help, alsjeblieft. Ik kan absoluut niet naar de artsen gaan.

    Welkom! Ik heb meer dan een week vertraging. Deze maand was er een vertraging van vijf dagen. Tests zijn negatief. Ik weet niet hoe ik anders moet weten of ik zwanger ben?

    Hallo, vertel me alsjeblieft, ik ben vanmorgen binnengevlogen, je kan niet gedaan worden

    Hallo. Ik ben zwanger. 8 weken. Hoe te onderbreken. Help alstublieft

    Ik ben geschrokken! Meisjes, gaat het goed met je hoofd of wat? Je wilt ook niet dat de kinderen afbreken in de kliniek, maar zoek hier niet naar antwoorden op je 'slimme' vragen en drink geen voedsel binnen, om snel gebogen te zijn.

    Maandelijks geen 4 maanden, artsen zeggen niet zwanger, wat zou de reden kunnen zijn

    pakdkachit yak pobbutsya vagtnostі 3 weken thuis

    Hallo! De vraag is dit... na de geboorte van haar dochter zet een spiraal. Dus... ik ontdek dat ze zwanger is 17 Ed. Uiteraard is zwangerschap niet wenselijk. wat te doen? Ze zullen niet van beide kanten voor hen zorgen (en een niet-variante man bevallen verslaat gisteren en verslaan (((hulp bij het veroorzaken van een bevalling of zoiets ((((

    Jongeren zijn stom, beseft iemand wat je hier draagt? Idiot. Voordat je iemand het boek laat lezen. En vertel het de rest niet.
    Postscriptum De meesten glimlachten over onschuld in 30 jaar. Dury.

    Horror, mensen waar je hersenen en basisonderwijs zijn. Met zo'n intelligentie als jij, is het absoluut verboden voor je om seks te hebben en te vermenigvuldigen. Lees op zijn minst elementaire informatie van Wikipedia en NORMAL medische sites. Voor degenen die bijzonder "begaafd" zijn: 1) er is thuis geen medische abortus, ALLEEN ONDER OBSERVATIE VAN EEN ARTS, omdat er een groter risico op bloedingen is. 2) Het is niet mogelijk om zwanger te raken door anale seks. 3) OM NIET TE DENKEN HOE JE EEN ABORT HUIS MAAKT - BESCHERM, IN EEN APOTHEEK VAN MIDDELEN VAN EEN HART.

    Het embryo kwam vanzelf en de test toont de zwangerschap dat het kan zijn.

    Horror. 21 eeuw in de tuin. Geëerd en met afschuw vervuld kan het echt zijn. Veel prachtige paren door de jaren heen kunnen niet zwanger raken en dan alles. Elementaire biologische fundamentals weten niet dat... ze kamperen en zijn dan bang om zwanger te worden!

    Ik had aan het begin van deze maand onbeschermde seks en alles was in orde. de man eindigde op mij en niet in mij
    24 Ik ben getest op school en mijn uitstrijkanalyse is niets slechts of wat ik zwanger was liet ik niet zien
    maar op de 28e kwamen mijn maandelijkse perioden niet
    vertel me of ik zwanger zou kunnen zijn geworden, omdat het sperma niet in me was terechtgekomen en de uitstrijkanalyse niets ergs had opgeleverd

    blaaaaa hoeveel dwazen. schande

    Hallo, ik ben binnenkort 16 jaar oud17 Ik heb een menstruatie vertraging, help me alsjeblieft om zwanger te worden of niet. De test toont 1 stick en de tweede zoals deze is en niet. Sorry voor de fouten die ik niet Russisch ben !!

    Meisjes hersens die je niet hebt

    Zwangerschap uitstrijkje analyse zal niet laten zien

    Help alsjeblieft met mijn jongeman voor 2 jaar. Geslacht frequent en zonder condoom. Het eindigt meestal op het oppervlak. Ongeveer 2 weken geleden was de laatste keer, een week later begon de onderbuik pijn te doen (en het was nog veertien dagen voor de menstruatie), en misselijkheid door scherpe geuren irriteert iedereen. Eerder werd dit niet waargenomen.

    Luister naar adviseurs, adviseer mij en een volwassen vrouw van 25 jaar oud))))) neuken was een week voor de ontvangst van het eerste pakket van OK. er was niet meer verdomme tot nu toe (we scheidden), er gingen 5 maanden voorbij, het tweede pakket begon en er waren maar weinig kaneelmaanden van 3 dagen. ging 3 pakken en nogmaals scud mon 3 dagen. Over het algemeen is de vertraging al 2 dagen en er is niets anders dan Korich Snot. Wat te doen? naar het ziekenhuis rennen of valerianchki drinken?

    mensen helpen. Ik had seks op 20 augustus. na het was nauwelijks daub 3 cycli menstruatie. op dit moment db maand, maar er is geen vertraging gedurende 4 dagen. Seks is niet meer sinds augustus !! Ik accepteer ok, maar ik begon ze in september te drinken. Kan er een vertraging zijn als gevolg van OK-ontvangst (zoals het lichaam niet gewend is) of is het B? Mijn vriendin vertelde me dat toen haar moeder vloog, haar maandelijkse menstruatie ging. Ik ben 20 jaar oud

    Hallo, ik had een abortus op 25 oktober. In de eerste dagen van november was er geslachtsgemeenschap zonder condoom. Het sperma kreeg de schaamlippen. Het is vandaag 23 november, maar ik heb geen maandelijks. Kan ik zwanger zijn? Zo ja, welke manier is beter om van de zwangerschap af te komen?

    Hallo, een heel moeilijke situatie. Mijn vrouw en ik zijn al 10 jaar getrouwd, maar onlangs heeft ze me veranderd en werd 14-15 weken zwanger Hoe kan ik in deze periode zonder gevolgen zwangerschap voorkomen

    Hier zijn idioten. Geen woorden

    Ik ben geschrokken van een paar "meisjes"!
    Ze leerden met mannen te slapen, maar ze leerden niet hoe ze moesten controleren of ze zwanger waren of niet. Nou, hier is het juiste, waar kunnen ze op het forum weten of je zwanger bent of niet ?! Een test voor een definitieve zwangerschap om u te helpen. Of echografie in een privékliniek, bang om te schrijven naar de banken... Dus niemand kan u adviseren als u zelf twijfelt of u zwanger bent of niet. Om te beginnen, ontdek het en vraag om advies.

    Pillen voor miskraam, of verkocht in apotheken? Prijs? Met een recept.

    Ik heb een ongewenste zwangerschap! (((Slechts 4 maanden voor een kind om thuis c / c kwijt te raken).

    Gisteren veroorzaakte mijn vriendin een miskraam door te vertrappen Tramplegen is een vrij veel voorkomende manier om een ​​miskraam te veroorzaken. Ik ging op de grond liggen en spande mijn maag, een vriend legde haar benen op hem en begon ze met al haar kracht in te drukken met tussenpozen van 15-20 seconden. Miskraam ontstond ergens in een uur.

    Girls! Als je een baby hebt en je bent weer zwanger, is dit geen reden om de zwangerschap te beëindigen! Het is natuurlijk moeilijk om een ​​groeiende buik te dragen en tegelijkertijd een verpleegster met een klein kind, en na de bevalling is het nog moeilijker, met twee kleine baby's! Vooral als er geen aantal assistenten zijn - moeders, zussen, schoonmoeder, of op zijn minst een vriend, die kan worden gevraagd om gewoon naar de winkel te gaan... Maar alle moeilijkheden kunnen worden doorstaan! De kinderen groeien snel, en het zal gemakkelijker worden, na een jaar of twee zal de oudste in de kinderkamer geven en dan haal diep adem, de tijd zal vliegen, de kinderen zullen vriendelijk zijn, altijd samen, het is prima als er een broer of zus is! Mijn zus was zo, niet bang om te baren, het was moeilijk maar niets, kinderen groeien op! Iemand zegt - trek niet aan het tweede (derde) materiaal.. Onzin! Het tweede kind is goedkoper, omdat hij van de oudste komt en van luier, romper en wandelwagen en speelgoed! En ook om een ​​handleiding uit te geven! U kunt adverteren en goede mensen zullen u een geschenk en dingen en wat u nodig heeft geven! Ik gaf bijna een nieuw bed. Voor kinderen is je liefde en zorg belangrijker, geen dure spullen, speelgoed, etc. En in een arm gezin kun je gelukkige kinderen opvoeden! Laat ze niet studeren in privéscholen en dure universiteiten. Dit is geen garantie voor toekomstig welzijn. We zijn met z'n vieren in het gezin, iedereen heeft een hogere opleiding genoten in de staat. universiteiten, met een beperkt budget. We verhongeren niet, we hebben allemaal goede gezinnen, we helpen elkaar. BENT NIET BANG VOOR DE MOEILIJKHEDEN! NEEM GEEN ZONDIGHEID IN UW ZIEL, DOE UW KINDEREN NIET.

    Persoonlijk heb ik een miskraam bereikt door zelfhypnose. Ik dwong mezelf om deze vrucht af te wijzen met mijn inspanningen en lichaam. Dus je kunt het ook proberen.

    Hoe een miskraam in week 15 uitlokken? huis

    Ik weet niet of ik zwanger ben of niet, ik mag niet naar de dokter, hoe kom ik erachter of ik zwanger ben of niet, en hoe ik van de zwangerschap af ben, ik zal je adviseren iets te adviseren, mijn maag doet pijn, ik ben impotent geworden. en daarvoor), misselijkheid een beetje, hoofdpijn doet pijn, wat moet ik doen? help alstublieft

    Meisjes, ga niet voor een abortus, niets gaat spoorloos weg, elke druppel van het bloed van het kind zal terugkeren als een oude vrouw. Op een gegeven moment begrijp je gewoon niet dat elk van je kinderen je leven alleen maar zal verbeteren. Je zult dit later wel begrijpen. Er zullen altijd problemen zijn, en je kind is het enige waard om voor te leven.

    Girls! Ik adviseer iedereen voor miskraam 2 keer per dag om menstruatie (50 mg) en sinaasappelsap (100 mg) te mengen en op een lege maag te drinken, na 3-4 dagen te hebben genomen, krijg je een miskraam, gecontroleerd door mij persoonlijk en mijn vriendin, een succesvolle miskraam!) )

    Stomping helpt op elk moment.

    Ik lees en haar op eind! Steentijd. Trampling om van de zwangerschap af te komen.... Weet hoe te antwoorden op hun acties - bevallen. Ook ik werd zwanger van de baby in mijn armen, nu is de jongen 9, het meisje 8 - hij had niet zo'n specifiek verschil gepland, maar zij was de coolste. De ene na de andere keer geschoten en dat is alles.

    Iedereen die geïnteresseerd is in abortus: het boek van Andrey Lomachevsky "Criminele abortussen." Lees het. Denk er eens over na.

    Help alstublieft. Vertel het me. Ik heb drie kinderen. Ik ben 22 jaar oud. Ik heb een tweehoornige baarmoeder. Alle zwangerschappen zijn kesiril. De laatste keer Kesiril 4,5 maanden geleden. Zei dat deze zwangerschap in ieder geval niet kan worden gestopt. Op dit moment heb ik 7-8 weken. Zoals met minimaal gevaar kunt u thuis van uw zwangerschap af.. Alvast bedankt.

    Help de 15 weken durende arts zei dat ze geen abortus zullen hebben. Help alsjeblieft dat je kunt drinken. alsjeblieft

    Wat voor soort onzin... Als je een abortus hebt, is het alleen in het ziekenhuis en het geval is. Nu zal zwangerschap op elke leeftijd niemand verrassen. En ik begrijp nog steeds niet waarom je tot 15 weken wacht. Waarom trekken en niet eerder naar het ziekenhuis gaan.

    En voor degenen die van anale of orale seks houden, veroorzaakt dit geen zwangerschap. Ik begrijp het niet... vooral als ze in 30 jaar zulke onzin dragen... Nu heeft iedereen overal toegang tot internet, lees daar tenminste de informatie...

    Meisjes, denk opnieuw! Als u zwanger bent, moet u de zwangerschap niet beëindigen, omdat u het DODEN van uw eigen kind begaat. Ja, het is misschien niet altijd makkelijk, maar alles komt goed en uiteindelijk ben je blij! Als je je kind doodt, kan het lichamelijk gemakkelijker voor je zijn, maar moreel gezien, mentaal zal het heel je leven heel moeilijk zijn, het zal je als een persoon van binnenuit doden. Na de gruwel die je maakt zal het heel moeilijk zijn om gelukkig te worden, en dit is het belangrijkste in het leven. Lichamelijke problemen zijn veel gemakkelijker te overwinnen dan mentale! Het maakt niet uit hoe klein de vrucht is, het is nog steeds uw kind!
    En ook een zeer ernstig feit dat doden een grote zonde is voor God, wat niet onopgemerkt zal blijven in je leven. Iedereen weet dat straf voor zonden komt, zodat je in ieder geval gestraft zult worden voor de dood van het kind. Daarom, als u zwanger bent, dan is dit de Heer die u een baby heeft gegeven, wat betekent dat Hij de veiligheid en het apparaat in uw leven zal bieden. Tegenwoordig is er in Rusland niemand die niet van de honger omkomt vanwege een geweldige baby die is verschenen!
    In extreme gevallen is het beter om te bevallen en de baby in het weeshuis achter te laten dan hem te doden. Dus geef je het kind het leven en geef hem de kans om te leven en zich te ontwikkelen, en hem niet te doden, en daarmee zijn leven te vernietigen!
    Doe niet zo gek! het maakt niet uit hoe oud je bent, het kind zal je geluk geven.

    Welkom! Ik deed een test en ik kreeg 2 strips te zien. Ik speelde twee glazen jodium met melk, maar er gebeurde niets. Wat moet ik doen?

    Lisa, probeer haar vriendin te vragen op haar buik te trappen voor de miskraam. Al deze pillen zijn kruiden, zalven, etc. verwen alleen je lichaam. De natuur is zo geordend dat de foetus beschermd is tegen chemie en alleen een externe invloed kan helpen om te bewegen. Een maand geleden raakte ik ook van het vertrappelen af. Daarvoor heb ik het gewoon niet geprobeerd.

    Ook ik vertrapte de maag, maar niet wat er niet gebeurde. Misschien doe ik dat niet. Help alstublieft

    Laura kan je me vertellen hoe je een miskraam opsplitst. Ik heb 5 weken zwangerschap, ik heb drie kinderen, maar mijn man wil niet meer, kun je me vertellen wat ik moet doen.

    2 weken geleden had ik een medische miskraam en ik bloedde en er werd iets heel klein bloed uitgezogen, maar het bloeden duurde 2 dagen De derde dag was er heel weinig bloed en alles stopte Ik kon niet begrijpen Ik had een miskraam of niet

    Gast, mijn vriendin vertrappelde op mijn buik, ik loog en drukte op dat moment mijn maag met al mijn kracht. Ze duwde mijn benen met al mijn kracht in mijn maag. Het duurde ongeveer een uur. Probeer te vertrappen dat je zult slagen.
    Drink geen pillen beter. Ze hebben bijna geen effect op de foetus, maar vernietigen jou.

    Meisjes, meisjes, vrouwen. STOP. STOP HET DODEN VAN B-B-EN-B-A-T-B VAN ONSCHULDIGE KINDEREN. LORD GOD ZOND U AAN DE REDDING. ALLE moeilijkheden zijn redelijk. Nu lijkt het alsof het leven voorbij is als je geen abortus hebt. Geloof het niet. Het zal tijd kosten en alles zal veranderen. De Heer zal je alles geven wat je nodig hebt. Je hoeft alleen maar het leven te geven aan het kind. STOP PLEASE YOU. STOP

    God straft. Een nachtmerrie, zulke volwassenen, maar spreek allerlei onzin! Wat een verdomde god! Nee, word wakker!
    En ten koste van abortus, natuurlijk, produceren ellende, groeien ongewenste kinderen! Ook beter! Dan maniakken / alcoholisten / moordenaars opgroeien en vragen deze tegenstanders van de abortus, "Waar zijn ze uit in Rosseyushka, god) is kijken." Tfu op jou...

    Wie moet anoniem het Rod.dom-schrijverschap schenken. Alles is mogelijk. Stel uw gezondheid niet in gevaar. b9688889300 @ yandex.ru

    Hallo, de periode van 19 weken, de situatie is moeilijk, de baarmoeder is verplaatst naar de linkerkant en zet de nieren onder druk. Ik wil nu provoceren, omdat ik weet wat de artsen zullen zeggen om de zwangerschap te beëindigen (zoals het al was) om iemand te helpen een miskraam uit te lokken

    Tryndets, ik lees en haarbewegingen.
    Tuckers-pannenkoek. Meisjes, bescherm jezelf alsjeblieft, drink anticonceptiepillen. Niet spotten met kinderen. Ja, er zijn aanwijzingen voor abortus, maar alleen in het ziekenhuis riskeer je je leven !!
    En nog belangrijker, denk met je hoofd en niet met een andere plek.
    Van waar geen berichten al ziek zijn, weet je wat de wezens op deze wereld zijn.

    Hallo, ik ben zwanger, de periode is 2-3 weken, ik wil thuis een abortus hebben, vertel me hoe ik het moet doen

    Hallo, ik begon zelf pillen te slikken voor een medische onderbreking van de zwangerschap. Zoals de dokter zei, begin te smeren. en over deze stilte. De onderbuik trekt, maar niet veel. Hier zit ik me zorgen te maken of het fruit eruit zal komen. Vertel me, dit is een normale toestand. of omzet mislukt

    In feite is miskraam in praktijk gebracht sinds de oudheid toen er geen medicijn was. De vrouw was aan de tafel vastgemaakt en de priesteressen (in de regel waren dit vrouwen die wisten waar ze moesten drukken) stonden op hen en begonnen op hun buik te vertrappen totdat er bloed werd getrokken. Hieruit is niemand gestorven.

    Je bent gewoon moordenaars van kinderen en niets meer...

    Meisjes zijn schattig! Ik ben een succesvolle 30-jarige vrouw. Getrouwd kind 6 maanden woonachtig in de Verenigde Staten. Vertraging 3 dagen. Ik ging 7-10 dagen naar een dure hoofdstelkliniek. De dokter zei: ga naar huis, ga naar de sportschool, drink een plan B, gebruik pillen zoals deze op de plaats van Postinor en als je iets doet, na 9 dagen. Dus luister niet naar etih screamers dat je naar de kliniek gaat. Ja, ze moeten gaan om uit te zoeken hoe laat het is en na de menstruatie dat er niets meer is. Wat ik zag. Plan b, postinor 2 onmiddellijk, een afkooksel van laurier, gehurkt in de hal met een lading van 40 kg. Ik ga lekker in de badkamer liggen met een glas wijn en voila. Deze ochtend begon maandelijks. Luister niet naar iemand voor maximaal 12 dagen. Je kunt iets doen na 2 weken aan de dokter, wees niet bang, ze zien deze elke dag. En zij hebben zelf 5 keer abortussen gedaan en ieder van ons heeft een zonde. En ik zal toevoegen: ik ben een succesvolle vrouw en ik ben niet van plan als een stamkoningin om kinderen te produceren. Ik heb 30 zoon, man is het volgende kind, als God het wil, zal het 35 jaar zijn en dit zal niet op zijn plaats worden gepland. Op dit moment leg ik een spiraal dat er meer dergelijke misbaksels zouden zijn. UTB is echt zo dat niemand gered heeft...

    Hier zijn alle kinderen. welke drugs? wat nafig folk remedies. Ga naar de dokter en niet zelfmedicatie! 1dury !! je leeft nog steeds en leeft en baart in de toekomst !! Ik ging en deed, en niemand zal alles weten behalve jij en de dokter! haat om te lezen !! en als je zo bang bent voor de dokter, denk er dan een tijdje over na en grijp dan je hoofd en hoe zit het met hoe en waarom !! er zijn geen woorden alleen matten !!

    Ik ben 28 jaar oud, ik ben gelukkig getrouwd, ik ben drie jaar oud. Altijd beargumenteerd, hoevelen hier - zwanger zijn, baren! Of helemaal niet neuken. Nu is alles anders. We wilden er nu twee voor 3 en 4 jaar. Over de derde, leerde ik in de 5e maand, het zal binnenkort twee jaar worden. Na 10 maanden, na de bevalling, vloog ze opnieuw, beschermd door kaarsen, mislukte, besloten we om Regulon-tabletten te drinken - 10 maanden geholpen, een maand geleden, twee strips opnieuw - ik heb geen pil per dag gemist. Op de eerste dag van de vertraging, dronk ik 2 tabletten van de postinor, twee weken later dronken ze ze weer - het embryo is op zijn plaats en ontwikkelt zich met succes. Nu 7-8 weken. En vertel me om te bevallen? Na veel pillen en met drie kinderen van middelbare leeftijd. Brad. Iedereen heeft zijn eigen situatie, en in mijn geval is het NOODZAKELIJK om een ​​abortus te hebben (((anders wordt toch een debiel geboren ((en in het algemeen ben ik tegen abortus

    Ik zal het medicijn verkopen voor ma mifepriston 600 mg + misoprostol 800 mg. 89055582167

    Laura welke maand heb je mislukt, ik heb 15 weken, zal ik slagen?

    Ik had geslachtsgemeenschap met een koppel met een condoom, maar het vervaagde op een of andere manier en het grootste deel van het sperma bleef in mij achter in de vooruitziende blik, maar ik had papa-sperma in mij. De man kocht de pillen (ricougol). Ik dronk onmiddellijk en 's avonds en de volgende dag dronk ik ook twee drankjes één voor één gedurende 5 dagen. Ik ben mogelijk zwanger.

    Ik kan je helpen bij het vinden van abortuspillen, Skype adrian.rusu28 of Viber +37378219731

    Bij vrouwelijke consulten worden medische obarceringen gemaakt tot 5 weken, overal is het prijskaartje verschillend, van 7 tot 10 tr, na 5 weken alleen schoonmaken.

    Ik zal helpen om van de zwangerschap af te geraken, dat wil zeggen, ik zal vertellen waar en welke tabletten moeten worden gekocht, geschreven

    Alleen t... sterke mensen kunnen denken dat ze zwanger zijn vanwege het feit dat sperma op de maag viel ((
    jongens, je bent absoluut gecontra-indiceerd om uit te gaan, omdat je zwanger kunt worden van de wind. Of denk dat je zwanger bent vanwege het feit dat je menstruatie een week lang is uitgesteld, en je hebt nooit gedacht dat er een hormonaal falen kon zijn en daarom zijn er geen menstruatie...
    En tussen haakjes, als je zwanger wordt, is er nooit een periode tijdens de zwangerschap en kan de test verkeerd zijn. Dus... naar de dokter En niet het hoofd met uw botte VERHALEN. Normale mensen zullen me begrijpen en ondersteunen. in plaats van normaal, ga naar de PSYCHOLOOG.

    Ik ken de meest effectieve manier om van ongewenste zwangerschap af te komen.
    1.Abort
    Koop bij Domestos huishoudelijke chemicaliën en teerzeep (de meest voorkomende)
    Ga naar huis, neem een ​​douche, dek een strijkplank af met een onnodig laken.
    Bereid alles voor op de procedure zelf:
    1. Crush teerzeep
    2. Bereid 300 gram domestos en 150 gram wodka (bij voorkeur pepervodka)
    3. Koop van tevoren handschoenen voor het afwassen.
    Procedure proces
    1. Geef voorbereid wodka in één slok
    2. Draag handschoenen
    4. Olie teer lippen en vagina met teer zeep.
    5. Leg op de strijkplank.
    6. Giet de bereide domestos in de vagina.
    7. Leg het bord precies 1 uur op de grond.
    8. Verzamel vooraf technisch afvalwater.
    9. Een uur na het gieten van de Domestos wast u de vagina en schaamlippen met water uit item 8.
    10. Tijdens het wassen komt het embryo uit met dik bloederig slijm.
    Deze abortus kan worden gedaan tot 3,5 maanden.
    Heb een goede abortus!

    Als je maandelijks na de geslachtsgemeenschap ging, betekent dit niet dat je niet zwanger bent. Sommigen gaan al zwanger, maar maandelijks kan oplopen tot 3 maanden

    Eerder werden ongewenste zwangerschappen alleen geëlimineerd door middel van markering. Echt de beste manier. Ik heb onlangs de onderbuik van een vriendin vertrapt, het deel waar de bel zich bevindt. Niet lang, alleen een beetje ziek.

    "Meisjes, mijn kind is een jaar oud, ik wil van deze zwangerschap af, ik denk dat ik hem met pillen moet vergiftigen of in stukken moet snijden en hem dan moet weggooien. Een andere optie in het bad met een oplossing om het te zetten om het te verbranden... alleen schreeuwen is eng voor de buren. Of misschien gewoon in de prullenbak gooien, winter - zo bevroren! Kun je me vertellen wie in zulke termen een abortus heeft gedaan? Welke methoden werden gebruikt? "

    De wereld is gek geworden. hoe gemakkelijk het is, vrouwen, je praat over het doden van je kind. Waarom zijn vrouwen zo gemakkelijk om hun kinderen in het toilet te spoelen?
    Op een dag zul je je kinderen ontmoeten van aangezicht tot aangezicht, en ze zullen toch allemaal van je houden, ondanks het feit dat je hen hebt gedood! En deze liefde om je te beoordelen!
    Met seks moet je klaar zijn voor zwangerschap en aandacht - bevallen en dit kind vrijlaten! Kinderen worden geboren uit seks!

    Ik heb ongeveer 3 weken zwangerschap niet meer, maar at tegelijkertijd pillen (niet om zwanger te worden), maar ze hielpen niet.Ik wil de zwangerschap thuis beëindigen, vertel me de beste versie hiervan.Ik ben 30 jaar oud en heb een kind.

    En wat moet er gedaan worden als het embryo uitkomt na het markeren? Moet ik meteen een arts bezoeken of kan ik een sterke crib starten? Of gaan de maanden voorbij? Ik heb een periode van 5 weken.

    Hallo Vertel me alsjeblieft of ik zwanger kan worden voor een sek.dus tot nu toe zonder condoom. Deze keer vergaten ze. En nu de vertraging. 4 dagen de test niet geprobeerd

    Anna, maak je geen zorgen. meestal zwanger worden voor zelfs seks.

    Nou ja, duryyyyy! Fuck.. Ik heb het geleerd, maar er is geen bescherming. Vraag je buurman of je zwanger bent of niet. Hier, hoe weten ze dat? Ga naar de echo en daar zullen ze je alles vertellen en laten zien of er niet genoeg hersens zijn.

    Hoop, vertel me alsjeblieft hoe je het probleem van de zwangerschap hebt opgelost?

    Adviseer welke pillen zullen helpen, mijn zwangerschap is 10 weken. Hoe een miskraam thuis te maken.

    Olga, wat heb je geprobeerd te doen?

    Help, ik heb alles geprobeerd, er is geen miskraam, niemand weet wat zwanger is, ik dronk alles wat werd geadviseerd. Nu probeer ik duidelijk te maken dat ik niets heb gezien, maar ik ben bang dat ik gelijk heb voor de juiste 12-13 weken, ik schop, er is geen geld voor hulp.

    Verdorie, ik ben zelfs in de strop geklommen, 18 weken zag de pillen niet helpen, de artsen weigerden om 10 weken, wat te doen?

    Het ziet eruit als een zwangerschap na 7-8 weken. Raadpleeg alstublieft, tests tonen geen zwangerschap.

    Leuke meiden, maak niet zo'n fout, heb geen abortus. Red een beetje leven en zie - alles komt in je leven goed!

    Mira, hoe voel je je en hoe zit het met de zwangerschap

    Mira, hoe voel je je en je zwangerschap

    Ik heb drie kinderen voor de kleinste twee jaar, ik heb een periode van zes weken zwangerschap en mij is verteld dat ik alleen moet poetsen en ik wil niet schoonmaken. Kun je me alsjeblieft vertellen of er thuismethoden zijn voor abortus?

    Trampen en alleen vertrappen. Een vriendin vertrapt een uur lang op haar buik en daarna begon het bloeden en verliet hij mijn lichaam.

    Victoria, wat was je termijn?

    Hallo, ik heb regelmatig seks. Hier is de vertraging voor 10 dagen, als ik zwanger ben, vertel me dan hoe je snel en effectief van de foetus af kunt komen?

    Ik ben bezig met zelfhypnose dat mijn lichaam de vrucht afkeurt, dat ik er een hekel aan heb, dat ik er elke dag uren mee opschiet en me hielp

    En je deed niets anders dan suggestie

    Hallo Zwangerschap 7 weken. Ik kan niet bevallen omdat ik al een kind van 11 maanden heb. Mijn man en ik sliepen in een condoom, hoe gebeurde het zo onbegrijpelijk. U kunt om bepaalde redenen niet naar het ziekenhuis gaan. Hoe kan honderd procent een miskraam maken?

    Ik hielp ook aanhoudende zelfhypnose, het dagelijkse werk aan jezelf. Ik stelde voor dat ik een miskraam zou krijgen en dat hij uiteindelijk kwam.

    Anastasia, heb je geprobeerd om al iets te doen?

    Probeer pres te schudden of iets zwaars op te tillen, het heeft me geholpen

    Pi # daalt kameraden... Wat draag je. Elementaire dingen weten het niet, maar de benen bewegen al uit elkaar. Biologie op school moest luisteren. Moeders die dat schrijven "om te doden is een vreselijke zonde", waar je zulke "mooie" hebt. Het is beter om in armoede te leven, zonder scholing, in de nek van de ouders, maar om een ​​ongewenste baby te hebben, niet gemaakt van een verre geest, die je je hele leven zult haten voor verwoeste plannen. Niet bevallen als het nu niet nodig is, verwen je leven niet, het is mooi en ons ooit gegeven. Voor een speciale verdeling van kippen die zullen schreeuwen dat ik zondaar in de hel verbrand (ik ben 24, geweldig werk, liefhebbende echtgenoot en een fatsoenlijke zwangerschapsduur)

    Goede dag. Meisjes, als je een abortus wilt, een zwangerschap op late termijn afzegt, stuur me dan een e-mail, misschien kan ik helpen

    "Mam" hoe contact met je op te nemen Ik heb dringend dringend nodig.

    Hallo Hoe precies en specifiek thuis te begrijpen dat ik zwanger ben. Geen menstruatie, pijnlijke borst, ik slaap vaak tot het avondeten en krijg niet genoeg slaap, trekt de onderbuik...